Dun geceden beri geliyormu sizin benim bu aksam kasik agrim oldu ama ne zaman geldi bilmiyorum akinti seklinde bsn daha yeni tuvalete gidince gordumŞu an aynı şeyi yaşıyorum bende dün geceden beridir ,adet mi yerleşme mi ne olduğunu da bilmiyorum , kafam baya karıştı
Yok yoğunluğu anlamında dedim bnmde kilodum pislenmişti hani adet gibi vol mktar degil 4 5 damlanın pisleticeği kadar kahverengi akıntı4 5 damlami benimki damla seklinde degil bilemiyorumki ya
Evet dün gece başladı , adetim biteli 15 gün oldu , ama böyle adet kanaması gibi değil , kahverengi olarak başladı damla damla lekelenme şeklinde, bugün koyu kırmızılık şeklinde de gördüm , ama şu an yine kahverengi silince bulaşan bir akıntı gibi devam ediyorDun geceden beri geliyormu sizin benim bu aksam kasik agrim oldu ama ne zaman geldi bilmiyorum akinti seklinde bsn daha yeni tuvalete gidince gordum
martin 19.da olmustum en son nisanin 19 olmasi gerekAdet ne zaman olmaniz lazim
Inşallah vardır cnm yuksek bir ihtimal dollenme aşamasında sin belki inşallah oyledirmartin 19.da olmustum en son nisanin 19 olmasi gerek
kanamayi ilk defa duydum noralde akını agri flb oluyorda kanama..Arkadaşlar bahsettiğiniz kanama şekli, yumurtlama kanaması da olabilir. Ayda 1 kez yumurtluyoruz (2 adet ortası, ortalama reglden 14 gun sonra gibi), o süreçte de bahsettiğiniz şekilde kanamalar olabiliyor.
Birkaç yıl önce ben de ilk kez yaşadığımda doktora sormuş ve yumurtlama günündesin, kanama olması normal, demişti. Ilk kez boyle oluyor deyince de dogrudur, her zaman olmayabilir demişti. İntte yumurtlama kanaması yazın, benzer açıklama çıkacak.kanamayi ilk defa duydum noralde akını agri flb oluyorda kanama..onu ilk defa duydum uşutme sirasinda da oyle akıntilar olabilir
Ama kan degil bildigimiz kuru kahverengi akintiBirkaç yıl önce ben de ilk kez yaşadığımda doktora sormuş ve yumurtlama günündesin, kanama olması normal, demişti. Ilk kez boyle oluyor deyince de dogrudur, her zaman olmayabilir demişti. İntte yumurtlama kanaması yazın, benzer açıklama çıkacak.
Olabilir her kadının farklıdır aynı olacak diye bsy yok :) inşallah goynune gore verir hezkesin allahimBirkaç yıl önce ben de ilk kez yaşadığımda doktora sormuş ve yumurtlama günündesin, kanama olması normal, demişti. Ilk kez boyle oluyor deyince de dogrudur, her zaman olmayabilir demişti. İntte yumurtlama kanaması yazın, benzer açıklama çıkacak.
Bilemiyorumki bende sasirdim iki dur gogus ucum kasiniyor ama hamilelige yormak istemedimInşallah vardır cnm yuksek bir ihtimal dollenme aşamasında sin belki inşallah oyledir
Ama uşutme de olabilir göguslerde agri fln var mi
Evet ben de 'olabilir' şeklinde bir açıklama yaptım, yani bu durum her kadında görülebilirmiş, normalmis, gorulmeyedebilirmis. Bu ihtimali de değerlendirmek gerekir demek istedim.Olabilir her kadının farklıdır aynı olacak diye bsy yok :) inşallah goynune gore verir hezkesin allahim
Bnim hamileligimde(malesef kaybetim) hamile oldugumu goguslerimdrn anladimBilemiyorumki bende sasirdim iki dur gogus ucum kasiniyor ama hamilelige yormak istemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?