Gebeliğe Hazırlık Yerlesme kanamasimi bilemedim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Esra3718

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2019
38
6
1
29
Kizlar benim adetim gecen ayin 20.de oldum 26.da bitti 27.de bitliktelik oldu bugun yani 6 nisanda aksam uzeri hafif kasik agrim oldu ama aldiris etmedim sonra tuvakete gittigimide kahverengi akintim olmus ic camasirimda gordum bu ne oluyor yardim edermisiniz basina boyle bisi gelen varmi

Şu an aynı şeyi yaşıyorum bende dün geceden beridir ,adet mi yerleşme mi ne olduğunu da bilmiyorum , kafam baya karıştı

Benimde yerleşme kanamam oldu kahvemsi 4 5 damla şeklinde insallah sizinde yerleşmedir

4 5 damlami benimki damla seklinde degil bilemiyorumki ya

Şu an aynı şeyi yaşıyorum bende dün geceden beridir ,adet mi yerleşme mi ne olduğunu da bilmiyorum , kafam baya karıştı
Dun geceden beri geliyormu sizin benim bu aksam kasik agrim oldu ama ne zaman geldi bilmiyorum akinti seklinde bsn daha yeni tuvalete gidince gordum

Dun geceden beri geliyormu sizin benim bu aksam kasik agrim oldu ama ne zaman geldi bilmiyorum akinti seklinde bsn daha yeni tuvalete gidince gordum
Evet dün gece başladı , adetim biteli 15 gün oldu , ama böyle adet kanaması gibi değil , kahverengi olarak başladı damla damla lekelenme şeklinde, bugün koyu kırmızılık şeklinde de gördüm , ama şu an yine kahverengi silince bulaşan bir akıntı gibi devam ediyor

Arkadaşlar bahsettiğiniz kanama şekli, yumurtlama kanaması da olabilir. Ayda 1 kez yumurtluyoruz (2 adet ortası, ortalama reglden 14 gun sonra gibi), o süreçte de bahsettiğiniz şekilde kanamalar olabiliyor.

Arkadaşlar bahsettiğiniz kanama şekli, yumurtlama kanaması da olabilir. Ayda 1 kez yumurtluyoruz (2 adet ortası, ortalama reglden 14 gun sonra gibi), o süreçte de bahsettiğiniz şekilde kanamalar olabiliyor.
kanamayi ilk defa duydum noralde akını agri flb oluyorda kanama.. onu ilk defa duydum uşutme sirasinda da oyle akıntilar olabilir

kanamayi ilk defa duydum noralde akını agri flb oluyorda kanama.. onu ilk defa duydum uşutme sirasinda da oyle akıntilar olabilir
Birkaç yıl önce ben de ilk kez yaşadığımda doktora sormuş ve yumurtlama günündesin, kanama olması normal, demişti. Ilk kez boyle oluyor deyince de dogrudur, her zaman olmayabilir demişti. İntte yumurtlama kanaması yazın, benzer açıklama çıkacak.

Ama kan degil bildigimiz kuru kahverengi akinti

Olabilir her kadının farklıdır aynı olacak diye bsy yok :) inşallah goynune gore verir hezkesin allahim

Olabilir her kadının farklıdır aynı olacak diye bsy yok :) inşallah goynune gore verir hezkesin allahim
Evet ben de 'olabilir' şeklinde bir açıklama yaptım, yani bu durum her kadında görülebilirmiş, normalmis, gorulmeyedebilirmis. Bu ihtimali de değerlendirmek gerekir demek istedim.

Bilemiyorumki bende sasirdim iki dur gogus ucum kasiniyor ama hamilelige yormak istemedim
Bnim hamileligimde(malesef kaybetim) hamile oldugumu goguslerimdrn anladim
Gogus uçlarini sikinca beyaz sivi cikiyoru
Ve çok fazla kaşınıyordu agriyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…