• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yerlesme kanamasimi bilemedim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ama kan degil bildigimiz kuru kahverengi akinti
Anladım, bahsettigim yumurtlama kanamasi, kahverengi akıntı şeklinde veya damla damla kanama gibi olabiliyormuş. Tabii her şey olabilir, yerleşme de olabilir. Devam ederse başka aylarda da, doktora gorunmek en doğrusu, farkli durumlarin da habercisi olabilirmis.

Anladım, bahsettigim yumurtlama kanamasi, kahverengi akıntı şeklinde veya damla damla kanama gibi olabiliyormuş. Tabii her şey olabilir, yerleşme de olabilir. Devam ederse başka aylarda da, doktora gorunmek en doğrusu, farkli durumlarin da habercisi olabilirmis.
Aynen ben 3 yil once infeksion kapmışım adet geçikti damla damla kahverengi geldi hamile oldugumu dusunmustum ama infeskion olmuşum yani herkezin basından farkli şekilde geçmis heycan yapmayın akişına brakin ki olsun

Aynen ben 3 yil once infeksion kapmışım adet geçikti damla damla kahverengi geldi hamile oldugumu dusunmustum ama infeskion olmuşum yani herkezin basından farkli şekilde geçmis heycan yapmayın akişına brakin ki olsun
Evet, devam etme durumunda ihmal etmemekte fayda var, cok gecmis olsun.

Kizlar benim adetim gecen ayin 20.de oldum 26.da bitti 27.de bitliktelik oldu bugun yani 6 nisanda aksam uzeri hafif kasik agrim oldu ama aldiris etmedim sonra tuvakete gittigimide kahverengi akintim olmus ic camasirimda gordum bu ne oluyor yardim edermisiniz basina boyle bisi gelen varmi
Yerleşme iç çamaşırına gelmez. Sildikçe gelir

Back