Yerleşme kanaması

Benim adetime 1 gün kala siyah kahve gibi leke geldi adet oluyorum sandık meğer yerleşme kanamasıymış test yaptım hamile çıktım inşallah sizin de öyledir 🥰
Bana yardım edin lütfenn adet bittikten sonra olan 2 gün kahverengi leke olabilir mi bitiş kanaması değil sonrasında da bu olabiliyor mu

Kızlar gecen pazar adet gibi oldum basta pembe kan geldi aksama dogru biraz yogunlastı Perşembe gunu bitti kanama ve kahverengi akıntı geliyordu ara ara da acık kırmızı kan geliyodu su an bitti çok hafif var kahverengi akıntı ama normalde olunca akıntım fazlaydı reglde ayrıca reglim 5 gün gecikti 5.ci gun kanama geldi neden böyle sizce

Evet kese cumartesi göründü, bebeğe bayramdan sonra bakıcaz dedi doktor
Benim leke 6. Hafta da gelmişti. Kasığımda hafif bir sızı vardı.. peceteye gelmedi ama sadece çamaşırıma. Doktor devamı olmadığı için yerlesme kanaması dedi.. seninde öyledir. Korkma. Devam ederse acile git.

Benim leke 6. Hafta da gelmişti. Kasığımda hafif bir sızı vardı.. peceteye gelmedi ama sadece çamaşırıma. Doktor devamı olmadığı için yerlesme kanaması dedi.. seninde öyledir. Korkma. Devam ederse acile git.
İçimi rahatlattınız çok teşekkür ederim benim şuan 4 ya da 5. hafta, ilk gebeliğim kimyasaldı o zaman kahverengi akıntı çok yoğun ve sancılıydı sonra kanamaya döndü zaten. Şuan lavaboya gidince gelmiyor ama peçeteye nokta nokta geliyor. Devam ederse hastaneye gideceğim♥️

İçimi rahatlattınız çok teşekkür ederim benim şuan 4 ya da 5. hafta, ilk gebeliğim kimyasaldı o zaman kahverengi akıntı çok yoğun ve sancılıydı sonra kanamaya döndü zaten. Şuan lavaboya gidince gelmiyor ama peçeteye nokta nokta geliyor. Devam ederse hastaneye gideceğim♥️
Üzme kendini. Bişey yoktur Allah'ın izniyle dikkat et kendine.

Acile gittim cumartesi bebek görünmemişti ama bugün göründü yani daha yeni yerleşiyor kalp atışı henüz duyulmaz dedi. Yerleşme kanamasıymış♥️
Çok sevindim. Bana kalp atışlarıni hala dinletmediler. Bu haftalarda dinletmiyoruz dediler. 18 gün sonra duyacağım Allah izin verirse. İnşallah sağlıkla kucağımiza da almak nasip olur🤲

Back
X