1 gün sora yaptım testte çıktı sor akan verdim pozitiftiKaç gün sonra test yaptın hemen mi yaptın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 gün sora yaptım testte çıktı sor akan verdim pozitiftiKaç gün sonra test yaptın hemen mi yaptın
Bana yardım edin lütfenn adet bittikten sonra olan 2 gün kahverengi leke olabilir mi bitiş kanaması değil sonrasında da bu olabiliyor muBenim adetime 1 gün kala siyah kahve gibi leke geldi adet oluyorum sandık meğer yerleşme kanamasıymış test yaptım hamile çıktım inşallah sizin de öyledir![]()
Benim de şuan az az kahve akıntım var kasıklarım karıncalanır gibi ağrıyo, öyle acılı bir ağrı değil. Bunlar normal miEvet kahverengi de olabiliyor. Bende kahverengi nokta nokta gelmişti
Hamile misinizBenim de şuan az az kahve akıntım var kasıklarım karıncalanır gibi ağrıyo, öyle acılı bir ağrı değil. Bunlar normal mi
Evet kese cumartesi göründü, bebeğe bayramdan sonra bakıcaz dedi doktorHamile misiniz
Benim leke 6. Hafta da gelmişti. Kasığımda hafif bir sızı vardı.. peceteye gelmedi ama sadece çamaşırıma. Doktor devamı olmadığı için yerlesme kanaması dedi.. seninde öyledir. Korkma. Devam ederse acile git.Evet kese cumartesi göründü, bebeğe bayramdan sonra bakıcaz dedi doktor
İçimi rahatlattınız çok teşekkür ederim benim şuan 4 ya da 5. hafta, ilk gebeliğim kimyasaldı o zaman kahverengi akıntı çok yoğun ve sancılıydı sonra kanamaya döndü zaten. Şuan lavaboya gidince gelmiyor ama peçeteye nokta nokta geliyor. Devam ederse hastaneye gideceğimBenim leke 6. Hafta da gelmişti. Kasığımda hafif bir sızı vardı.. peceteye gelmedi ama sadece çamaşırıma. Doktor devamı olmadığı için yerlesme kanaması dedi.. seninde öyledir. Korkma. Devam ederse acile git.
Üzme kendini. Bişey yoktur Allah'ın izniyle dikkat et kendine.İçimi rahatlattınız çok teşekkür ederim benim şuan 4 ya da 5. hafta, ilk gebeliğim kimyasaldı o zaman kahverengi akıntı çok yoğun ve sancılıydı sonra kanamaya döndü zaten. Şuan lavaboya gidince gelmiyor ama peçeteye nokta nokta geliyor. Devam ederse hastaneye gideceğim![]()
Çok teşekkür ederimÜzme kendini. Bişey yoktur Allah'ın izniyle dikkat et kendine.
Acile gittim cumartesi bebek görünmemişti ama bugün göründü yani daha yeni yerleşiyor kalp atışı henüz duyulmaz dedi. Yerleşme kanamasıymışÜzme kendini. Bişey yoktur Allah'ın izniyle dikkat et kendine.
Çok sevindim. Bana kalp atışlarıni hala dinletmediler. Bu haftalarda dinletmiyoruz dediler. 18 gün sonra duyacağım Allah izin verirse. İnşallah sağlıkla kucağımiza da almak nasip olurAcile gittim cumartesi bebek görünmemişti ama bugün göründü yani daha yeni yerleşiyor kalp atışı henüz duyulmaz dedi. Yerleşme kanamasıymış![]()
Amin amiiin inşallahÇok sevindim. Bana kalp atışlarıni hala dinletmediler. Bu haftalarda dinletmiyoruz dediler. 18 gün sonra duyacağım Allah izin verirse. İnşallah sağlıkla kucağımiza da almak nasip olur![]()