Yerleşme kanaması

imaSEC

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2024
17
0
24
Merhaba 19 Ekim'de çatlatma iğnesi ovritelle vurundum bugün iğneden sonra 8. Günüm sabah lavobaya gittim silindiğimde peçetede 3-4 damla açık pembe kan gördüm ped koydum ve ondan sonrada lavobaya gittim hiç bir şey yok adetime 1 hafta var yerleşme kanaması olabilir mi başından böyle bir şey geçmiş olan varsa yazabilir mi?

Benim adete 4 gün kala kahverengi lekelenmem olmuştu sildikçe gelen adet oldum zannettim ped koydum ama devamı gelmedi sizinkide yerlesme kanaması olabilir

Olabilir benimde 1 hafta 10 gün kala olmustu

Teşekkürler cevap için inşallah olur sizce ne zaman test yapmayalım
Son adet tatihiniz nedir? Yani ben lekelenme olunca hic yerlesme kanaması olacagını düsünmemiştim cünkü hamile olacagım aklımın ucundan gecmemişti o yüzden adetime bikac gün kala testi yapmıstım

Mrh bende yumurta geliştirici ilaç ve igne kullandim ve çatlatma ignesi yaptım bugün adetime 6gun kala başta kahverengi geldi sonra az kırmızıya yakın geldi şimdi rengi koyulasti ve kesildi kesilecek ...bende hemen kan testi yaptım negatif çıktı...geç dolenmee olursa ..acaba yerleşme kanamasını negatif çıkması normalmi ...lütfen bunu yaşıyan varsa bana söylesin bu arada 42yasindayim gebelik çok istiyorum sadece bir umut

Ben 20 yasındayım femara ve klomenle geliştirdik yumurtayı sonrada çatlatma iğnesi vurundum bekliyorum şimdi siz adet oldunuz mu? Kan testi vermekte fayda var bazen gebelikte bile adet olabiliryor bizim bi akraba kan vermiş 4 aylık gebe çıktı ve 4 ay düzenli adet olmuş inşallah pozitifi görürüz ve bebişlerimizi kucağımıza alırız moralimizi bozmayalım

Olabilir benzio anlattığınız

Duphaston kullanıyor musun canım bir de kasık ağrın var mı

Duphaston kullanıyor musun canım bir de kasık ağrın var mı
Duphaston kullanmadım canım femara ve klomen kullandım bazen kasıklarım ağrıyor dün biraz ağır kaldırdım yere otururken çok zorlandım hem bişey battı hemde sancılandım bugün erken gebelik testi yaptım belli belirsiz silik çıktı 5 gün kaldı adetime kan vermek istemiyorum gebelik çıkmaz diye endişeliyim

Bence regl gecikmesinden sonra kan verin çok erken öğrendiğinde kese goruncek mi sağlıklı gebelik mi gibi şeylerle stres oluyor insan

arkadaşlar çatlatma iğnenin 4. günü ve ilk günden beri sırt ve kasık agrısı cekiyorum sizce normalöi bunu yaşayan varmı sonuç ne oldu yardımcı olun lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…