Yerleşme kanaması

Pluviophilesiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2023
64
20
29
Merhabalar, reglim normalde önümüzdeki perşembe, cuma(26-27 ekim) gibi gelecekti. Yumurtlama için ovülasyon testi kullanmadım bu ay. Akıntıma göre değerlendirdik. Geçen cumartesi hafif sinirlilik vardı ve 2-3 gündür hafif hafif mide bulantılarım vardı. Pazar günü acaba diyip gebelik testi yaptım negatifti. Gecesi ise kahverengi akıntım geldi. Ve bununla birlikte mide bulantısında artış oldu. Regl olduğumda önce azar azar kahverengi lekelenme ile başlar sonra regle dönerdi. Şu anda bu akıntı hiç Regl gibi gelmiyor. Regl ağrıları da yok. Lekelenmem nokta kadar diyemem. Günlük ped ile idare edilebiliyor. Normalde regl olsa şu anda artış olması gerekirdi. Yerleşme mi regl mi bilemedim. Bunu en geç 2 gün içerisinde kesin olarak öğrenirim ama yine de size sormak istedim. Belki başkasının işine yarar Yerleşme kanaması kesin olarak damla olarak mı gelir, daha fazla gelip hamile olan var mı?

Reglinize çok az kalmış zaten. Buradan yerleşme kanaması ya da değil demek doğru olmaz. Ancak gebelik var ise anlaşıldıktan sonra belli olur yerleşme kanaması mıydı değil miydi diye. Yerleşme kanaması da herkeste aynı olmaz. Genellikle adet öncesi birkaç gün sürebiliyor. Veya adet gecikmesi ile de olabiliyor bazen. Normal adet gibi yoğun ve kırmızı değil de az miktarda lekelenme tarzında pembemsi veya kahverengi koyu renkli olabiliyor. Ve de bir veya birkaç güne de kesiliyor. Genelde 1-3 gün arası.

Sana bi şey soyliyim ben regl oldum tamam mı bildiğin kandı yani hemde 2 ay düzenli oldum son ayımda lekenmem oldu hafif bi parmak boyunda doktora gittim 4 aylık hamileyim

Acaba bende kan mı versem ki bu ay yoğun göğüs ucu ağrısı yaşadım yumurtlamadan sonra Bi de baş ağrısı 3 gün dün olmam gerekti bugün geldi kanama

Teşekkür ederim inşaallah 1 yılım daha dolmadı doktora gitmedim. Ama hayıt tohumu çayını içiyorum. Soğan suyunu demedim daha. Bir sıkıntım var mı bilmiyorum ama önerir misiniz bu durumda?
Soğanı (1 adet) elinle kırarak 4e böl bıcak kullanma keserken kabuguyla 2 su bardagında. kaynat 5 dk boyunca kaynasın ılıyınca iç. Ama yumurtlama günlerine denk gelmesin düşük yaparsın. 1 hafta böyle devam et rahmi temizler enfeksiyonu götürür

Teşekkür ederim bir sonraki regl dönemimde deneyeyim

Sana bi şey soyliyim ben regl oldum tamam mı bildiğin kandı yani hemde 2 ay düzenli oldum son ayımda lekenmem oldu hafif bi parmak boyunda doktora gittim 4 aylık hamileyim
Gebelikte kanama yaşamak ile yerleşme kanaması olması farklı şeyler. Bebeğiniz hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…