Yerleşme kanaması

Bende aynı durumu yasiyorum.eylul ayinda adet söktürücü ile adet oldum.ekimde sogan suyu yaptim.eylul ayinda adet oldugum tarihte, bu ay yani ekimde kahverngi leke geldi. Ve 6gun peceteye silince gelen leje vardi,ama hiç ped kullanmadim napmaliyim kizlar

Bende aynı durumu yasiyorum.eylul ayinda adet söktürücü ile adet oldum.ekimde sogan suyu yaptim.eylul ayinda adet oldugum tarihte, bu ay yani ekimde kahverngi leke geldi. Ve 6gun peceteye silince gelen leje vardi,ama hiç ped kullanmadim napmaliyim kizlar
Test yaptınız mı peki? Yerleşme kanamasıdır belki dicem ama 6 gün sürmüyor o da 🤔 Belki de soğan suyunun etkisi ile böyle gelmiştir. Bilemedim ben 😐

Sana bi şey soyliyim ben regl oldum tamam mı bildiğin kandı yani hemde 2 ay düzenli oldum son ayımda lekenmem oldu hafif bi parmak boyunda doktora gittim 4 aylık hamileyim
Merhaba ben de iki gündür regli oldum ama karnım hiç ağrımadı aksine kasiklarimda batma ve hafif mide bulantım var. Çevremde de hamileyken de regl gibi kanama olabileceğini söyleyenler var.

X