- 11 Eylül 2022
- 63
- 15
- 28
-
- Konu Sahibi pembebuluut
Ben hiç yerleşme kanaması yaşamadım akıntımda hiç yok. Beta hızı ise şu şekilde olur 2 günde bir iki katı ya da%60 artar. Bulantılarım var amayerleşme kanaması herkeste oluyor mu ? Bi beta hızı ne kadar hızlı yükseliyor mesela 6 gün önce 907 iken yarın keseyi görmek kalp atışını duymak denk gelir mi acaba çok merak ediyorum Allahım hayırlsını nasip etsin bilgisi olanlar var mı? Akıntı sorunu herkeste var mı? Bulantı vs yaşayan oldumu yoksa bi bende mi merak konusu bunlar
Herkes yaşamıyor diye biliyorum yerleşme kanamasını ben yaşamıştım adetten iki üç gün önce kahverengi bir iki damla lekelenme tarzındaydı ayrıca beta hamileliğin devam edip etmedi hakkında bilgi veriyor yükselirse devam düşerse sıkıntı var demek kese için 5 haftalıkken kalp atışı için ise 6haftadan itibaren çağırıyor doktor zaten bunun bilgisini paylaşıyor ben 5haftalıkken gittiğimde keseyi gördük ama kalp atışı için 6haftalığı bekledik 8haftalıkken kese rahimden ayrıldığı için kürtaja aldılar malesef benim bu şekilde olmuştuyerleşme kanaması herkeste oluyor mu ? Bi beta hızı ne kadar hızlı yükseliyor mesela 6 gün önce 907 iken yarın keseyi görmek kalp atışını duymak denk gelir mi acaba çok merak ediyorum Allahım hayırlsını nasip etsin bilgisi olanlar var mı? Akıntı sorunu herkeste var mı? Bulantı vs yaşayan oldumu yoksa bi bende mi merak konusu bunlar
Ben 24-28 Mart regl oldum 4 nisan yumurtlama gördüm ve öncesi sonrası değerlendirdik. Bat günüm 20 nisan ve 3 gün kala yani bugün öğlen pembe akıntım geldi daha sonra kesilip akşam üzeri bi kere daha geldi peçeteye. Sizce bu yerleşme kanaması mı ?Herkes yaşamıyor diye biliyorum yerleşme kanamasını ben yaşamıştım adetten iki üç gün önce kahverengi bir iki damla lekelenme tarzındaydı ayrıca beta hamileliğin devam edip etmedi hakkında bilgi veriyor yükselirse devam düşerse sıkıntı var demek kese için 5 haftalıkken kalp atışı için ise 6haftadan itibaren çağırıyor doktor zaten bunun bilgisini paylaşıyor ben 5haftalıkken gittiğimde keseyi gördük ama kalp atışı için 6haftalığı bekledik 8haftalıkken kese rahimden ayrıldığı için kürtaja aldılar malesef benim bu şekilde olmuştu
Çok geçmiş olsun herşeyin hayırlısını nasip etsin rabbim, yine de paylaştığın için çok teşekkür ediyorumHerkes yaşamıyor diye biliyorum yerleşme kanamasını ben yaşamıştım adetten iki üç gün önce kahverengi bir iki damla lekelenme tarzındaydı ayrıca beta hamileliğin devam edip etmedi hakkında bilgi veriyor yükselirse devam düşerse sıkıntı var demek kese için 5 haftalıkken kalp atışı için ise 6haftadan itibaren çağırıyor doktor zaten bunun bilgisini paylaşıyor ben 5haftalıkken gittiğimde keseyi gördük ama kalp atışı için 6haftalığı bekledik 8haftalıkken kese rahimden ayrıldığı için kürtaja aldılar malesef benim bu şekilde olmuştu
Yarın sabah kan testi sonuçlarım var gebelik testlerinin ilkleri imiş birsürü test bakalım inşallah gözükür ve dinleriz ben o hissinde tam hissedemiyorum korku var daha çokBen hiç yerleşme kanaması yaşamadım akıntımda hiç yok. Beta hızı ise şu şekilde olur 2 günde bir iki katı ya da%60 artar. Bulantılarım var ama
Ben 7+5’im şu an 8 haftalık diyeyimYarın sabah kan testi sonuçlarım var gebelik testlerinin ilkleri imiş birsürü test bakalım inşallah gözükür ve dinleriz ben o hissinde tam hissedemiyorum korku var daha çokSizin ne kadar şuan
Ben bilemiyorum adetim geciktiginde yaptım 12 gün sonra baktım direk 907 çıkmıştı betasıBen 24-28 Mart regl oldum 4 nisan yumurtlama gördüm ve öncesi sonrası değerlendirdik. Bat günüm 20 nisan ve 3 gün kala yani bugün öğlen pembe akıntım geldi daha sonra kesilip akşam üzeri bi kere daha geldi peçeteye. Sizce bu yerleşme kanaması mı ?
maşallahBen 7+5’im şu an 8 haftalık diyeyim
Amin inşallah rabbim sizlere nasip etsinBen bilemiyorum adetim geciktiginde yaptım 12 gün sonra baktım direk 907 çıkmıştı betası
maşallahinşallah analı babalı büyütsün Allah
Ya yerleşme akıntı klozete akıyomuydu idrarla birlikte ?Ben bilemiyorum adetim geciktiginde yaptım 12 gün sonra baktım direk 907 çıkmıştı betası
maşallahinşallah analı babalı büyütsün Allah
Ben de şuan seninle aynı durumdayım 20nisan bat yumurtlama günü 5nisan bugün kanama oldu regl oldum sandım şuan daha önce yaşamış biri olarak ayırt edemiyorum aşırı derecede başım ağrıyor regl olcam sandım kesildi şimdi bekliyorum devam edecek mi diye senin gelmiyorsa tam yeleşme kanaması zamanı eğer gelmezse bişey adetin gecikmesinden iki gün sonra test yapmıştım o zaman pozitif çıkmıştı sen de batı bekle gelmezse bişey test yaparsın canım bi kaç gün sabretBen 24-28 Mart regl oldum 4 nisan yumurtlama gördüm ve öncesi sonrası değerlendirdik. Bat günüm 20 nisan ve 3 gün kala yani bugün öğlen pembe akıntım geldi daha sonra kesilip akşam üzeri bi kere daha geldi peçeteye. Sizce bu yerleşme kanaması mı ?
Sizinde idrar yaparken klozete akıyor mu idrarla karışıp oluyo galibaBen de şuan seninle aynı durumdayım 20nisan bat yumurtlama günü 5nisan bugün kanama oldu regl oldum sandım şuan daha önce yaşamış biri olarak ayırt edemiyorum aşırı derecede başım ağrıyor regl olcam sandım kesildi şimdi bekliyorum devam edecek mi diye senin gelmiyorsa tam yeleşme kanaması zamanı eğer gelmezse bişey adetin gecikmesinden iki gün sonra test yapmıştım o zaman pozitif çıkmıştı sen de batı bekle gelmezse bişey test yaparsın canım bi kaç gün sabret
Peki siz duydunuz mu kalp atışlarınıAmin inşallah rabbim sizlere nasip etsin
Eve ben geçen hafta pazartesi günü duydum Allah’a şükür 28 Nisanda tekrar gidicemPeki siz duydunuz mu kalp atışlarını
Merhaba ben 8 haftalık hamileyim doktor 1 hafta önce kalp atışını dinletti ama sıvısı az yeterli değil beslenmene dikkat et dedi 4 5 gündür kırmızı ve kahverengi lekeleme oluyor doktor 1 Ay sonra gel demişti bu durumu yaşayanlar var mıHamile kaldığımda iki gün lekelenme olmuştu ama şuan inan hatırlamıyorum idrarla gelmişmiydi şuan ki durumu soruyorsan evet idrarla geliyor bir damla pet takıyorum bi damla da ona gelmiş bugün adet oluyorum sandım Biraz daha fazlaydı sabah ama öyle aşırı kanama değil başlarken nasıl az geliyorsa öyle ama şimdi tık yok kafalar karışık