Hayır olmaz bazen kişiden kişiye değişirHerkese merhaba ben bişey sormak istiyorum arkadaşlar yerleşme kanamasının her hamilelikte olması gerekir mi ?
Olmayadabilir yani değil miHayır her hamilelikte farklı oluyor
Evet olmayabilirOlmayadabilir yani değil mi
Adetime 15 gün kala yaptırmıştım 2.8 çıkmıştı beta hcg şimdi de bir gün gecikti daha aslında her an da olabilir ama yine de umut ediyor insanEvet olmayabilirgecıkme var mı test yaptın mı
İnşallah hamilesindir :)Adetime 15 gün kala yaptırmıştım 2.8 çıkmıştı beta hcg şimdi de bir gün gecikti daha aslında her an da olabilir ama yine de umut ediyor insan
Yerleşme kanaması gibi gözüküyor ama test yaptınız mıAdetime 1 hafta varken 12 martta lekelenmem başlamıştı adet oluyorum sandım başta kahverengi lekelenme pedin yarısını doldurdu ertesi gün sadece serçe parmak kadar geldi adet kesinlikle değil kahverengi leke 2 gündürde sadece sildikçe gelen çok sulu kahverengi akıntı var adete dönmedi bu yaşadığım ne bi fikri oln varmı kızlar
Henüz yapmadım adetin geçmesini bekliyorum şuan akıntı tamamen kesildiYerleşme kanaması gibi gözüküyor ama test yaptınız mı
Henüz yapmadım adetin geçmesini bekliyorum şuan akıntı tamamen kesildid
Kan testi yaptırın kesin olsun derseniz bence eğer istiyorsanız inşallah vardırHenüz yapmadım adetin geçmesini bekliyorum şuan akıntı tamamen kesildi
3 haftalikti koyu kahverengi cokta koyu degil camasira gelmisti doktora sormustum cok iyi demisti yerlesmis demektir demistiOlanlarda nasıl oldu acaba anlatabilir mi bu yerleşme kanamasını
Benim kırmızı regl ozaman teşekkürler3 haftalikti koyu kahverengi cokta koyu degil camasira gelmisti doktora sormustum cok iyi demisti yerlesmis demektir demisti
Bazisinin pembeside oluyor adet renginden cok farkli ayistirilabilir aslindaBenim kırmızı regl ozaman teşekkürler
Teşekkürler benim değilBazisinin pembeside oluyor adet renginden cok farkli ayistirilabilir aslinda
Anladim adet gününmuydü bugünTeşekkürler benim değilkırmızı çünkü adet demekki
Geçen ay progestan iğneyle 13 şubatta oldum bu ayda progestan hap kullandım 10 gün bitti dört gün sonra adet oldum 15 indeAnladim adet gününmuydü bugün
Yok ped gerektircek kadar degil bas parmagin uzunlugunda camasira gelmisti dahasida olmadi ped bile gerektirmemistiAdetime 1 hafta varken 12 martta lekelenmem başlamıştı adet oluyorum sandım başta kahverengi lekelenme pedin yarısını doldurdu ertesi gün sadece serçe parmak kadar geldi adet kesinlikle değil kahverengi leke 2 gündürde sadece sildikçe gelen çok sulu kahverengi akıntı var adete dönmedi bu yaşadığım ne bi fikri oln varmı kızlar
O yapar bende ondan kullanmistim adet gunum 3 boyunca kahvrengi leke gelmisti 4 günu adet kanamasi gelmistiGeçen ay progestan iğneyle 13 şubatta oldum bu ayda progestan hap kullandım 10 gün bitti dört gün sonra adet oldum 15 inde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?