Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah vardır çok istiyorum ama bekleme taraftarıyım ya geciksin öyle yapacağım inşallah hamileyimdirKan testi yaptırın kesin olsun derseniz bence eğer istiyorsanız inşallah vardır
Benimkide ped gerektirmiyor iç çamaşırım kirlenmesin diye koydum bide adet oldum sandım sökülür dedim koydum ilk gün pedin yarısı dediysem çok değil kahverengi akınto 2. Günsi serçe parmak kadar 3 . Gün sadece 1 damla 2 gün falanda sildikçe geldi şimdi tamamen kesildi aşık kahverengi pembemsinkırmızıya hiç dönmedi adetime az kaldı bekliyorum bakalımYok ped gerektircek kadar degil bas parmagin uzunlugunda camasira gelmisti dahasida olmadi ped bile gerektirmemisti
Himm ben ogrendigimde 3 haftalikti o arada geldi yerlesme kanamasi 3 hafta bitirken zannimcaİnşallah vardır çok istiyorum ama bekleme taraftarıyım ya geciksin öyle yapacağım inşallah hamileyimdir
Benimkide ped gerektirmiyor iç çamaşırım kirlenmesin diye koydum bide adet oldum sandım sökülür dedim koydum ilk gün pedin yarısı dediysem çok değil kahverengi akınto 2. Günsi serçe parmak kadar 3 . Gün sadece 1 damla 2 gün falanda sildikçe geldi şimdi tamamen kesildi aşık kahverengi pembemsinkırmızıya hiç dönmedi adetime az kaldı bekliyorum bakalım
Yani eğet varsabenimde3. Hafta gelmiş oluyor ama nedir bilmiyorum çok ümitlenmekte istemiyorumHimm ben ogrendigimde 3 haftalikti o arada geldi yerlesme kanamasi 3 hafta bitirken zannimca
Merhaba benım de bata 10 gün var bugun pembe leke geldı ama sılınce ve çok açık renk su gıbı üç gün önce de akıntım olmustu krem gıbı ıkı gün acaba hamıle olabılır miyim reglımduzenlı cunkuYani eğet varsabenimde3. Hafta gelmiş oluyor ama nedir bilmiyorum çok ümitlenmekte istemiyorum
Bende aynısını yaşadım benim kahverengi akıntım azalarak bitti bugün 27. Günüm adet gelebilir tam bir hafta önce olmuştu akıntım bekliyorum 30. Gündede adet olduğum oldu çünkü henüz test yapmadım inşallah hamileyizdir benüm birde göğüslerim çok şişti uçları sivrileşti vesol göğüs ucum ikigündür çok fena kaşınıyor birazda kadıklarımda ağrı var halsizliğim var başka bi belirtim yok şimdilik geçmesini bekliyorum inşallah olmayızMerhaba benım de bata 10 gün var bugun pembe leke geldı ama sılınce ve çok açık renk su gıbı üç gün önce de akıntım olmustu krem gıbı ıkı gün acaba hamıle olabılır miyim reglımduzenlı cunku
Peki uyku haliniz var mıydı bu ay benım bazen gözlerim kapanıyordu inşallah hamıleyızdırBende aynısını yaşadım benim kahverengi akıntım azalarak bitti bugün 27. Günüm adet gelebilir tam bir hafta önce olmuştu akıntım bekliyorum 30. Gündede adet olduğum oldu çünkü henüz test yapmadım inşallah hamileyizdir benüm birde göğüslerim çok şişti uçları sivrileşti vesol göğüs ucum ikigündür çok fena kaşınıyor birazda kadıklarımda ağrı var halsizliğim var başka bi belirtim yok şimdilik geçmesini bekliyorum inşallah olmayız![]()
Vardı canım kasıklarımda kramp devam ediyor çok açık pembe akıntı geldi yine az ara ara devam ediyor valla bilmiyorum korkuyorum adet olcam diyePeki uyku haliniz var mıydı bu ay benım bazen gözlerim kapanıyordu inşallah hamıleyızdır![]()
Benım dün başladı regle on gün varken suan da devam edıyo adet gıbı yoğun bence fakat rengı daha açık geldı banaVardı canım kasıklarımda kramp devam ediyor çok açık pembe akıntı geldi yine az ara ara devam ediyor valla bilmiyorum korkuyorum adet olcam diye
Sızın alıntı seklınde ben oyle degıl akıyor ayıptır söylemesiVardı canım kasıklarımda kramp devam ediyor çok açık pembe akıntı geldi yine az ara ara devam ediyor valla bilmiyorum korkuyorum adet olcam diye
En açık kahverengi tpnu geliyo benimde adete 10 gün önce başladı aradq 1 2 gün gelmedi sonra geldi birdaha gelmedi derkem bugün 8. Gün 8 gündür geliyor ama adete dönmedi test yapıp yapmamakta çok kararsızım sizin ki kırmızımı adet le ayırt edilebiliyor bence ayırt edebilirsinizSızın alıntı seklınde ben oyle degıl akıyor ayıptır söylemesi
Açık renk adetten benim sızın de şıp şıp mı regl gıbı yoksa sadece akıntı seklınde mıEn açık kahverengi tpnu geliyo benimde adete 10 gün önce başladı aradq 1 2 gün gelmedi sonra geldi birdaha gelmedi derkem bugün 8. Gün 8 gündür geliyor ama adete dönmedi test yapıp yapmamakta çok kararsızım sizin ki kırmızımı adet le ayırt edilebiliyor bence ayırt edebilirsiniz
Bekleyin benceMerhabalar, benimde adetime 10 gün kala ovülasyon testimde piki gördüm ve hafif lekelenme yaşadım, yumurtladim diye o günü değerlendirdik. 18 inde adet olmam gerekirken başlamadı sadece devamlı koyu kahve ya da açık pembe akıntıyla beraber ara ara ya da normal lekelenme olarak pede geliyor, pede cok az geliyor ama peceteyle silsem geliyor. Basliyor herhalde diyorum sonra yine bir sey gelmiyor. Kafam cok karisti, bu adet değil yani boyle hic yaşamadım ama yerlesme kanamasi da boyle olmaz bence. Doktora mi gitmeliyim? Baska bir sorun var mıdır
Akıntı şeklinde adet im geçti çok yürüdüğümde ya sa ilişkiden sonra geliyor eşmin teysesinin de aynı olmuş kesin hamilesin dedi bir hafta daha bekleyeceğim sizin kesin regl ozaman kırmızıysa regl dir bidahaki aya inşallahAçık renk adetten benim sızın de şıp şıp mı regl gıbı yoksa sadece akıntı seklınde mı
İnsaallahAkıntı şeklinde adet im geçti çok yürüdüğümde ya sa ilişkiden sonra geliyor eşmin teysesinin de aynı olmuş kesin hamilesin dedi bir hafta daha bekleyeceğim sizin kesin regl ozaman kırmızıysa regl dir bidahaki aya inşallah
Merhaba belirtileriniz bana çok benziyor da hamile misiniz merak ettimAkıntı şeklinde adet im geçti çok yürüdüğümde ya sa ilişkiden sonra geliyor eşmin teysesinin de aynı olmuş kesin hamilesin dedi bir hafta daha bekleyeceğim sizin kesin regl ozaman kırmızıysa regl dir bidahaki aya inşallah