Yerleşme kanaması

Kızlar tamamen kesildi test yapıcam eve gidince bu saatte çıkmaz diolar ama stres oldum artık

Kızlar tamamen kesildi test yapıcam eve gidince bu saatte çıkmaz diolar ama stres oldum artık

canım benım adetten 4-5 gun once basladı hatta bende adet oldum sandım sonra devamı gelmedi bir bucuk gun surdu . sonra bikaç gun sonra tekrar basladı . hala ara ara gelıyor benden . ben dusuk tehlıkesıne karsı progestan kullanıyorum . test yap cıkar inş

Malesef tek çizgi bir arkadaşım bnim de gebelik testinde çıkmadı geç döllenme olabilir kan ver dio off ümitlenmekten yoruldum

Eklentiler

• 15924890324654279805162563906640.jpg
    64,9 KB · Görüntüleme: 54
Malesef tek çizgi bir arkadaşım bnim de gebelik testinde çıkmadı geç döllenme olabilir kan ver dio off ümitlenmekten yoruldum

Merhaba aynı şekilde lekelenmeyi bende yaşadım ama kimyasal olarak sonuçlandı. Daha önce hamile iken adet oldum 6. Haftada düşük yaptım. Bence bir an önce doktora gidip test yaptırın en sağlıklısı o olacaktır. İnş hayırlısı olur Hakkınızda.

Amin canım gece eşim gelince acile mi gitsem ki

Hamile oldugumdan supheleniyorum eger hamileysem 9+3 ama adet görüyorum sizin gibi.Mumkun mu yani hamileyken adet olmak.Goguslerim birco belirti verdi lutfen cevaplar misiniz

Hamile oldugumdan supheleniyorum eger hamileysem 9+3 ama adet görüyorum sizin gibi.Mumkun mu yani hamileyken adet olmak.Goguslerim birco belirti verdi lutfen cevaplar misiniz
Merhaba ben kesin hamilesiniz yada değilsiniz diyemem ne yazıkki. Ama hamile iken adet gördüm bu bir gerçek ve benim bünyem belirti vermedi belki sizin bünyeniz belirti gösterir. Bir an önce kan verin bence zaten hamile iseniz kanda kesin çıkar.

Kac kere adet gördünüz peki.Arastirdim 2.5 aylık hamilelige kadar adet gorulurmus

benim de normalde adetime 5 gün var dı dün kahverengi leke geldi. Benim ilk hamileliğimde de iki gün bu kahverengi leke sürdü sonra kesildi 3 gün sonra test yaptım pozitif çıktı ancak bir kaç hafta sonra kürtaj oldum bebek gelişmemişti. Hakkımızda hayırlısı

Kızlar merhaba ben de aynı şeyleri yaşıyorum şu an adetime 4 gün var ve adetim gelcekmiş gibi sancım var çok fena. Ama ilk kez böyle bişey oluyo. Yine kahve akıntım gelirdi ama karnım hiç ağrımazdı. Güzel düşünmek istiyorum bakalım hayırlısı.

Arkadaşlar beklenen adet tarihim bugun fakat üç gün önce adet olduğumu sanıp ped koydum ama ilk önce pembe lekeydi sonra kahverengi akıntı oldu ve şimdi tamamen kesildi sizce bu yerleşme kanaması olabilir mi?
Olabilir adet günüm kahve leke geldi adet oldum sandım gidiş o gidiş hamileyim

Kızlar dualarınıza ihtiyacım var. Erken gebelik testi pozitif çıktı, ilk çıkışı değil malesef hep hüsranla sonuçlandı diğerleri o yüzden kimseye söyleyemiyorum. Nolur dua edin 5 yılın hasreti bu sefer bitmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…