Kızlar tamamen kesildi test yapıcam eve gidince bu saatte çıkmaz diolar ama stres oldum artık
Malesef tek çizgi bir arkadaşım bnim de gebelik testinde çıkmadı geç döllenme olabilir kan ver dio off ümitlenmekten yoruldum
Amin canım gece eşim gelince acile mi gitsem kiMerhaba aynı şekilde lekelenmeyi bende yaşadım ama kimyasal olarak sonuçlandı. Daha önce hamile iken adet oldum 6. Haftada düşük yaptım. Bence bir an önce doktora gidip test yaptırın en sağlıklısı o olacaktır. İnş hayırlısı olur Hakkınızda.
Git Tabikide yapıyorlar acilde de. Gece öğrenirsin varsa da yoksa da ertesi gün hemen doktora gidersin. Ne kadar erken öğrenirsen o kadar iyi.Amin canım gece eşim gelince acile mi gitsem ki
Merhaba n’aptınız acaba merak ettimAmin canım gece eşim gelince acile mi gitsem ki
Kanama başladı ama çok değişik rengi ve çok sancım varMerhaba n’aptınız acaba merak ettim
Ya iğneden mi acaba bende aynı iğneyi yaptırdım rengi kahverengi desem değil kırmızı desem değil sabah geldi sadece sonra kesildi senin sürekli mi oluyorKanama başladı ama çok değişik rengi ve çok sancım var
Aynı iğne derken Bn Bi iğne yaptrmadımYa iğneden mi acaba bende aynı iğneyi yaptırdım rengi kahverengi desem değil kırmızı desem değil sabah geldi sadece sonra kesildi senin sürekli mi oluyor
Evet canım sürekli ama şiddetli deil ama çok sancım varYa iğneden mi acaba bende aynı iğneyi yaptırdım rengi kahverengi desem değil kırmızı desem değil sabah geldi sadece sonra kesildi senin sürekli mi oluyor
Hamile oldugumdan supheleniyorum eger hamileysem 9+3 ama adet görüyorum sizin gibi.Mumkun mu yani hamileyken adet olmak.Goguslerim birco belirti verdi lutfen cevaplar misinizMerhaba aynı şekilde lekelenmeyi bende yaşadım ama kimyasal olarak sonuçlandı. Daha önce hamile iken adet oldum 6. Haftada düşük yaptım. Bence bir an önce doktora gidip test yaptırın en sağlıklısı o olacaktır. İnş hayırlısı olur Hakkınızda.
Merhaba ben kesin hamilesiniz yada değilsiniz diyemem ne yazıkki. Ama hamile iken adet gördüm bu bir gerçek ve benim bünyem belirti vermedi belki sizin bünyeniz belirti gösterir. Bir an önce kan verin bence zaten hamile iseniz kanda kesin çıkar.Hamile oldugumdan supheleniyorum eger hamileysem 9+3 ama adet görüyorum sizin gibi.Mumkun mu yani hamileyken adet olmak.Goguslerim birco belirti verdi lutfen cevaplar misiniz
Kac kere adet gördünüz peki.Arastirdim 2.5 aylık hamilelige kadar adet gorulurmusMerhaba ben kesin hamilesiniz yada değilsiniz diyemem ne yazıkki. Ama hamile iken adet gördüm bu bir gerçek ve benim bünyem belirti vermedi belki sizin bünyeniz belirti gösterir. Bir an önce kan verin bence zaten hamile iseniz kanda kesin çıkar.
Olabilir adet günüm kahve leke geldi adet oldum sandım gidiş o gidiş hamileyimArkadaşlar beklenen adet tarihim bugun fakat üç gün önce adet olduğumu sanıp ped koydum ama ilk önce pembe lekeydi sonra kahverengi akıntı oldu ve şimdi tamamen kesildi sizce bu yerleşme kanaması olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?