olabilir canım bende adetten 4-5 gun önce yasadımArkadaşlar beklenen adet tarihim bugun fakat üç gün önce adet olduğumu sanıp ped koydum ama ilk önce pembe lekeydi sonra kahverengi akıntı oldu ve şimdi tamamen kesildi sizce bu yerleşme kanaması olabilir mi?
Hakkında hayırlısı olsunŞu an gebe misin canım darısı başıma
İlk defa duydum bole Bi şeyBende yerleşme kanaması olmadıdoktorum da olmasın zaten biz iyi bakmıyoruz yerleşme kanamasına dedi
Yerleşme kanaması her kadında oluyor muArkadaşlar beklenen adet tarihim bugun fakat üç gün önce adet olduğumu sanıp ped koydum ama ilk önce pembe lekeydi sonra kahverengi akıntı oldu ve şimdi tamamen kesildi sizce bu yerleşme kanaması olabilir mi?
Hayır herkeste olmuyormuş canımYerleşme kanaması her kadında oluyor mu
Benim de ilk hamileliğim. Anneme sordum 4 tane doğurdum öyle birşey duymadım yerleşme kanaması filan olmadı dediİlk defa duydum bole Bi şey
Herkeste olmuyorsa bende olmayanlar kısmındayım. Çünkü doktorum çok sağlıklı görünüyor güzel bir yere yerleşmiş dedi. Maşallah suphanallahHayır herkeste olmuyormuş canım
Her kadının rahim yapısı farklı maşallah hayırla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim İnş bnde şu konuya bir çözüm bulurumHerkeste olmuyorsa bende olmayanlar kısmındayım. Çünkü doktorum çok sağlıklı görünüyor güzel bir yere yerleşmiş dedi. Maşallah suphanallah
Allahım olmayanlara da nasip etsin , hamile olan kardeşlerime de kucağına almayı nasip etsin. Sizde tez zamanda hayırlı bir sonuca varırsınız inşallahHer kadının rahim yapısı farklı maşallah hayırla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim İnş bnde şu konuya bir çözüm bulurum
Yarın sabaha kadar artmzsa test yapıcam sabah 4 gündür toplasan yarım pedi doldurmaz afedersin rengi de tam dediğin gibi sen gebe misin ne kadarlıkta hala devam edioAdetten önce peceteye gelecek kadar olur çok çok açık toz pembe ve kahverengi leke şeklinde ama bu düşük tehlikesi de olabilir bnde geldi hala geliyor test yap çıkar zaten
Öyle ped dolmaz canim sadece peceteye gelir eğer kırmızı değilde dediğim gibiyse bugün yapsan bugünde çıkar kafana takilacagina bugün yap kurtul bnce ben adet gunumden 8 gün önce öğrendim çıkar zaten varsaYarın sabaha kadar artmzsa test yapıcam sabah 4 gündür toplasan yarım pedi doldurmaz afedersin rengi de tam dediğin gibi sen gebe misin ne kadarlıkta hala devam edio
Sabahları test daha doğru çıkar diolar da o yüzden sabahı bekliorum bir de 4 günde sildikçe gelen miktarı tanımlamak için yarım ped kadar dedimÖyle ped dolmaz canim sadece peceteye gelir eğer kırmızı değilde dediğim gibiyse bugün yapsan bugünde çıkar kafana takilacagina bugün yap kurtul bnce ben adet gunumden 8 gün önce öğrendim çıkar zaten varsa
Anladım cnm ins gebesindir dikkat et yinedeSabahları test daha doğru çıkar diolar da o yüzden sabahı bekliorum bir de 4 günde sildikçe gelen miktarı tanımlamak için yarım ped kadar dedim
Saol canım inş gbe değilsem zaten bir sorun vardr daha geçen ay gittim doktora bi sıkıntın yok dedi anlamadım ki ama hayatımda da ilk defa bole Bi adet görüorum adetse tabiiAnladım cnm ins gebesindir dikkat et yinede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?