Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yerleşme kanaması
- Konu Sahibi iccu06
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Kızlar tamamen kesildi test yapıcam eve gidince bu saatte çıkmaz diolar ama stres oldum artık
canım benım adetten 4-5 gun once basladı hatta bende adet oldum sandım sonra devamı gelmedi bir bucuk gun surdu . sonra bikaç gun sonra tekrar basladı . hala ara ara gelıyor benden . ben dusuk tehlıkesıne karsı progestan kullanıyorum . test yap cıkar inş
- 16 Mart 2018
- 452
- 375
- 33
Malesef tek çizgi bir arkadaşım bnim de gebelik testinde çıkmadı geç döllenme olabilir kan ver dio off ümitlenmekten yoruldum
Merhaba aynı şekilde lekelenmeyi bende yaşadım ama kimyasal olarak sonuçlandı. Daha önce hamile iken adet oldum 6. Haftada düşük yaptım. Bence bir an önce doktora gidip test yaptırın en sağlıklısı o olacaktır. İnş hayırlısı olur Hakkınızda.
- 18 Şubat 2020
- 49
- 6
- 1
- 31
Amin canım gece eşim gelince acile mi gitsem kiMerhaba aynı şekilde lekelenmeyi bende yaşadım ama kimyasal olarak sonuçlandı. Daha önce hamile iken adet oldum 6. Haftada düşük yaptım. Bence bir an önce doktora gidip test yaptırın en sağlıklısı o olacaktır. İnş hayırlısı olur Hakkınızda.
- 16 Mart 2018
- 452
- 375
- 33
Git Tabikide yapıyorlar acilde de. Gece öğrenirsin varsa da yoksa da ertesi gün hemen doktora gidersin. Ne kadar erken öğrenirsen o kadar iyi.Amin canım gece eşim gelince acile mi gitsem ki
Merhaba n’aptınız acaba merak ettimAmin canım gece eşim gelince acile mi gitsem ki
- 18 Şubat 2020
- 49
- 6
- 1
- 31
Kanama başladı ama çok değişik rengi ve çok sancım varMerhaba n’aptınız acaba merak ettim
Ya iğneden mi acaba bende aynı iğneyi yaptırdım rengi kahverengi desem değil kırmızı desem değil sabah geldi sadece sonra kesildi senin sürekli mi oluyorKanama başladı ama çok değişik rengi ve çok sancım var
- 18 Şubat 2020
- 49
- 6
- 1
- 31
Aynı iğne derken Bn Bi iğne yaptrmadımYa iğneden mi acaba bende aynı iğneyi yaptırdım rengi kahverengi desem değil kırmızı desem değil sabah geldi sadece sonra kesildi senin sürekli mi oluyor
- 18 Şubat 2020
- 49
- 6
- 1
- 31
Evet canım sürekli ama şiddetli deil ama çok sancım varYa iğneden mi acaba bende aynı iğneyi yaptırdım rengi kahverengi desem değil kırmızı desem değil sabah geldi sadece sonra kesildi senin sürekli mi oluyor
Hamile oldugumdan supheleniyorum eger hamileysem 9+3 ama adet görüyorum sizin gibi.Mumkun mu yani hamileyken adet olmak.Goguslerim birco belirti verdi lutfen cevaplar misinizMerhaba aynı şekilde lekelenmeyi bende yaşadım ama kimyasal olarak sonuçlandı. Daha önce hamile iken adet oldum 6. Haftada düşük yaptım. Bence bir an önce doktora gidip test yaptırın en sağlıklısı o olacaktır. İnş hayırlısı olur Hakkınızda.
- 16 Mart 2018
- 452
- 375
- 33
Merhaba ben kesin hamilesiniz yada değilsiniz diyemem ne yazıkki. Ama hamile iken adet gördüm bu bir gerçek ve benim bünyem belirti vermedi belki sizin bünyeniz belirti gösterir. Bir an önce kan verin bence zaten hamile iseniz kanda kesin çıkar.Hamile oldugumdan supheleniyorum eger hamileysem 9+3 ama adet görüyorum sizin gibi.Mumkun mu yani hamileyken adet olmak.Goguslerim birco belirti verdi lutfen cevaplar misiniz
Kac kere adet gördünüz peki.Arastirdim 2.5 aylık hamilelige kadar adet gorulurmusMerhaba ben kesin hamilesiniz yada değilsiniz diyemem ne yazıkki. Ama hamile iken adet gördüm bu bir gerçek ve benim bünyem belirti vermedi belki sizin bünyeniz belirti gösterir. Bir an önce kan verin bence zaten hamile iseniz kanda kesin çıkar.
- 26 Ekim 2018
- 37
- 15
- 8
- 39
Olabilir adet günüm kahve leke geldi adet oldum sandım gidiş o gidiş hamileyimArkadaşlar beklenen adet tarihim bugun fakat üç gün önce adet olduğumu sanıp ped koydum ama ilk önce pembe lekeydi sonra kahverengi akıntı oldu ve şimdi tamamen kesildi sizce bu yerleşme kanaması olabilir mi?