- 15 Ekim 2008
- 1.239
- 246
- 648
- 35
Benim 10 gün sonra bile negatifti kanda.. Son haftamda yumurtlamışım ve geç döllenme olmuş.
12. Gün kanda negatif cikti bugün 15. Gün hala adet olmadım doktora gidecem yakın zamanda. İlk defa böyle bir şey yasiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim 10 gün sonra bile negatifti kanda.. Son haftamda yumurtlamışım ve geç döllenme olmuş.
Ben üzerine bir de adet sökücü kullanmıştım. İlaç bitip hala adet olmayınca tekrar gittim doktora ve hamile olduğumu öğrendim. Sanırım 17 gün falan gecikmişti reglim öğrendiğimde..12. Gün kanda negatif cikti bugün 15. Gün hala adet olmadım doktora gidecem yakın zamanda. İlk defa böyle bir şey yasiyorum
Ben üzerine bir de adet sökücü kullanmıştım. İlaç bitip hala adet olmayınca tekrar gittim doktora ve hamile olduğumu öğrendim. Sanırım 17 gün falan gecikmişti reglim öğrendiğimde..
Son hafta olmuş hesaba göre ama ilişki gününü bilmiyorum. Zaten o ara çok seyrekti ama tutmuş işte bir şekilde.. O aydan umudum yoktu çünkü ovülasyon testlerinde yumurtlama çıkmamıştı. Sonra da saldık o ay için.. Yumurtlama geç olmuş meğer..İlişki günlerini biliyor musunuz son hafta mi acaba yoksa adet gecikmesinden sonra mı hamile kaldınız. Benim gecikmeden sonra 1 kere oldu da o yüzden soruyorum
bence birbirinizi gaza getirip umutlanıyorsunuz.Üstünde düşününce psimolojik olarak vücut gecikiyor zaten.Yüz tane test olumsuz olduğuna göre hamile olmadığını kabul edip yola devam etmek lazımbelkide nazlıdır
![]()
Hayırlısı olsun arkadaşım, rabbim ne derse o...16gün gecikmeyle geldi adetim sonunda
Dimi,umut iştebence birbirinizi gaza getirip umutlanıyorsunuz.Üstünde düşününce psimolojik olarak vücut gecikiyor zaten.Yüz tane test olumsuz olduğuna göre hamile olmadığını kabul edip yola devam etmek lazım
bence birbirinizi gaza getirip umutlanıyorsunuz.Üstünde düşününce psimolojik olarak vücut gecikiyor zaten.Yüz tane test olumsuz olduğuna göre hamile olmadığını kabul edip yola devam etmek lazım
Ennn hayırlısı olsun hakkımızdaValla ben başlarda tamam umutluydum ama testlerden sonra hala olmamam umutlanma değil endiseye bıraktı yerini. Pazartesi son testi yaptırdım ve kabullendim kesin olarak yine de bugun geldi adetim.
Ennn hayırlısı olsun hakkımızda![]()