- 15 Ekim 2008
- 1.239
- 246
- 648
- 35
Ya cokkkk hayal gibi o yuzden hic umut etmiyorum,bide adet olcak gibiyim agrilar falan.cok takmamaya calissada insan olmuyor iste maalesef
benimde hep sancım oldu bugune kadar ama bugun pek olmadı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya cokkkk hayal gibi o yuzden hic umut etmiyorum,bide adet olcak gibiyim agrilar falan.cok takmamaya calissada insan olmuyor iste maalesef
Evet aynen insallah gonlumuzdeki hakkimiza hayirli olurbenimde hep sancım oldu bugune kadar ama bugun pek olmadıişte olmuyor takıyorum hep arastırıyorum
A a cok ilginç innnsallah gebesindir yaaa ,hissediyormusun bisileryok valla bugun 8. gün![]()
A a cok ilginç innnsallah gebesindir yaaa ,hissediyormusun bisiler
Hadi insallah canm rabbim gönlune göre versin,aratmasin,annen haklidr insallah :)ben de hic belirti yok iki sekildede yarin adet gunum bgun 30. Gün kürtajlardan once hic sasmaz 28 gunde olurdusen ne yaptın
Dok.gitsenhis derken belirti aslında oluyor ama hamileliğe yormak istemiyorum pek 1 kan 1 idrar testinden sonra açıkcası pek umudum kalmadı... annem ilginç bi şekilde testlerin negatif olmasına ragmen hamilesin gibi bir his var içimde diyor. eşimde ayni şekilde hissediyor ama ben bilmiyorum ne hissetiğimi
rabbim sana da hayırlısını versin insallah, aminnHadi insallah canm rabbim gönlune göre versin,aratmasin,annen haklidr insallah :)ben de hic belirti yok iki sekildede yarin adet gunum bgun 30. Gün kürtajlardan once hic sasmaz 28 gunde olurdubende şaştım rabbime bıraktım kafaya takmamaya calisiyrm ama 3 olumsuz gebelikten sonra endise ediyrm.ne diyeyim işte öyle
Hayirli haberlerle insallahrabbim sana da hayırlısını versin insallah, aminn
olmazsam haftaya gitmeyi düşünüyorum zaten
Hayirli haberlerle insallah![]()
Hala olmadinmi ilginc,insaalh vardir ,ben oldum ,hayirlisi buymus napalim ,iyi haberlerini alalim hadi insallah
Yok ya bisi yoktur,oluyo ,bayanlarda boyle ara sira. Stres ,mevsim falan bi,dok.gorunursun olur ,canini sikma lutfenSonuç negatif canım, insallah kötü bişey yoktur valla canım çok sıkkın.
Benim 10 gün sonra bile negatifti kanda.. Son haftamda yumurtlamışım ve geç döllenme olmuş.adet gecikmesinin 3. gunumdeyım hala bişey yok ve kendimi çok halsiz hissediyorum sırt kasık ve baş ağrım var.. sen kan tahlili yaptırdın mı ben yaptırdım negatif çıktı bu işten hiç bişey anlamadım
Yok ya bisi yoktur,oluyo ,bayanlarda boyle ara sira. Stres ,mevsim falan bi,dok.gorunursun olur ,canini sikma lutfen