• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yerleşme kanaması

Ya cokkkk hayal gibi o yuzden hic umut etmiyorum,bide adet olcak gibiyim agrilar falan.cok takmamaya calissada insan olmuyor iste maalesef

benimde hep sancım oldu bugune kadar ama bugun pek olmadı :( işte olmuyor takıyorum hep arastırıyorum

Kismet arkadasım yani rabbim ne derse o yapacak birsey yok,benimde lekeler cogaldi olucam galiba,sen dok.gitmeyi dusunmuyor musun genel kontrol en azindan,bide folikasit kullanıyor musun onlarida olursun dok.veren rabbim bizede nasip etsin insallah tekrar cocuklarimiza da saglik versin

A a cok ilginç innnsallah gebesindir yaaa ,hissediyormusun bisiler

his derken belirti aslında oluyor ama hamileliğe yormak istemiyorum pek 1 kan 1 idrar testinden sonra açıkcası pek umudum kalmadı... annem ilginç bi şekilde testlerin negatif olmasına ragmen hamilesin gibi bir his var içimde diyor. eşimde ayni şekilde hissediyor ama ben bilmiyorum ne hissetiğimi

Hadi insallah canm rabbim gönlune göre versin,aratmasin,annen haklidr insallah :)ben de hic belirti yok iki sekildede yarin adet gunum bgun 30. Gün kürtajlardan once hic sasmaz 28 gunde olurdu :KK64: bende şaştım rabbime bıraktım kafaya takmamaya calisiyrm ama 3 olumsuz gebelikten sonra endise ediyrm.ne diyeyim işte öyle

his derken belirti aslında oluyor ama hamileliğe yormak istemiyorum pek 1 kan 1 idrar testinden sonra açıkcası pek umudum kalmadı... annem ilginç bi şekilde testlerin negatif olmasına ragmen hamilesin gibi bir his var içimde diyor. eşimde ayni şekilde hissediyor ama ben bilmiyorum ne hissetiğimi
Dok.gitsen

Hadi insallah canm rabbim gönlune göre versin,aratmasin,annen haklidr insallah :)ben de hic belirti yok iki sekildede yarin adet gunum bgun 30. Gün kürtajlardan once hic sasmaz 28 gunde olurdu :KK64: bende şaştım rabbime bıraktım kafaya takmamaya calisiyrm ama 3 olumsuz gebelikten sonra endise ediyrm.ne diyeyim işte öyle
rabbim sana da hayırlısını versin insallah, aminn

olmazsam haftaya gitmeyi düşünüyorum zaten

Hala olmadinmi ilginc,insaalh vardir ,ben oldum ,hayirlisi buymus napalim ,iyi haberlerini alalim hadi insallah

adet gecikmesinin 3. gunumdeyım hala bişey yok ve kendimi çok halsiz hissediyorum sırt kasık ve baş ağrım var.. sen kan tahlili yaptırdın mı ben yaptırdım negatif çıktı bu işten hiç bişey anlamadım
Benim 10 gün sonra bile negatifti kanda.. Son haftamda yumurtlamışım ve geç döllenme olmuş.

Back