• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yerleşme kanaması

tuuba89

şükürler olsun Rabbim
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2008
1.239
246
648
35
arkadaşlar adetime 6 gun kala 2 gun süren kahverengi akıntım oldu leke seklinde bende umutlandım hamile olabilirim dıye adete 2 gun kala kan tahlili yaptırdım negatif çıktı. yarın adet gunum sancılarım oluyor ama hala bişey yok ve bugun yumurta akı şeklinde akıntım oldu.. neler oluyor bana anlamıyorum..

Son düzenleme:
Bende ayni seyi yaşadım ne oldugunu bilemedim ,sen ne durumdasin sonuc ne oldu?

Bende ayni seyi yaşadım ne oldugunu bilemedim ,sen ne durumdasin sonuc ne oldu?

adet gecikmesinin 3. gunumdeyım hala bişey yok ve kendimi çok halsiz hissediyorum sırt kasık ve baş ağrım var.. sen kan tahlili yaptırdın mı ben yaptırdım negatif çıktı bu işten hiç bişey anlamadım

adet gecikmesinin 3. gunumdeyım hala bişey yok ve kendimi çok halsiz hissediyorum sırt kasık ve baş ağrım var.. sen kan tahlili yaptırdın mı ben yaptırdım negatif çıktı bu işten hiç bişey anlamadım
Daha 5 gün var kine o yuzden yaptirmadim,idrar testinden de bisi cikmadi,bende bi belirti yok oglumda da olmamisti zaten ,anlamadim bu ara kanama nedir ,yani mevsim dicem ama bilmiyrm,dok.gittinmi peki

Daha 5 gün var kine o yuzden yaptirmadim,idrar testinden de bisi cikmadi,bende bi belirti yok oglumda da olmamisti zaten ,anlamadim bu ara kanama nedir ,yani mevsim dicem ama bilmiyrm,dok.gittinmi peki

yok doktora gitmedim, senin daha var gunune bende gunumden 2 gun once yaptırdım kan testi çıkmadı

kızımda da adet sonrası belirtilerim olmuştu, uyku hali, halsizlik gibi, karın agrım var mıydı çok hatırlamıyorum

Daha olmamissin,allah büyük,en hayirli zamanda verir rabbim,6 yasina girdi kardeş istiyip duruyor,3 kere kurtaj oldum olusmadi bebek,sebebi yok,hayirlisi rabbimden

Daha olmamissin,allah büyük,en hayirli zamanda verir rabbim,6 yasina girdi kardeş istiyip duruyor,3 kere kurtaj oldum olusmadi bebek,sebebi yok,hayirlisi rabbimden

amin canım hayırlısı ikimiz içinde.. inşallah Rabbim sana da nasip eder

Insallah canm insallah:dua: ,isteyen bakabilecek herkeze nasip etsin rabbim.kizin kac yasinda senin

Benimkide 5 yasinda,olmamissin demek hadi inşaallah rabbim hayirla versin,benimde 4 gün kaldi cok mrk ediyrm

amin canım , ama acaba stresten mi geciktim diyorum şimdi de önceki test sonucu kafamı çok karıştırdı

Bi daha yapsan ,bende yaptim bugunde hayal gibiydi ama ben yok sayiyorum kafam karismasin diye

Bi daha yapsan ,bende yaptim bugunde hayal gibiydi ama ben yok sayiyorum kafam karismasin diye

idrarda yaptırmadım ben ilk kan yaptırdım. şimdi de umut edemiyorum sonuç olumsuz cıkınca.. sen yaptın yani silikse umut vardır

idrarda yaptırmadım ben ilk kan yaptırdım. şimdi de umut edemiyorum sonuç olumsuz cıkınca.. sen yaptın yani silikse umut vardır
Ya cokkkk hayal gibi o yuzden hic umut etmiyorum,bide adet olcak gibiyim agrilar falan.cok takmamaya calissada insan olmuyor iste maalesef

Back