• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması

Kızlar mrb benimde adetime 2gün vardı(14temmuzda olmam gerekiyor), düzenli olur şaşmaz 28günde bir. Ama 3gün önce geldi yani dün ve hiç ağrım olmadı açık renk geldi sonra kahverengiye döndü lekelenme şeklinde ben gün boyu ondan başka hiç gelmedi, normalde hiç böyle birşey yaşamadığım için hıh dedim kesin hamileyim yerleşme kanamasıdır bu, göğüslerim zaten 15gün önceden şişti falan ama bugün 2.günümde karnım ağrıdı ve kanama bir tık çoğaldı ve kırmızıya döndü:( hamile olmadığım kesinleşti yani değil mi?

Arkadaşlar merhabalar benim adetim duzensiz ama genelde 40 gunde bir adet oluyorum. En son 23 mayısta adet gormustum yani 50 gundur adet gormedim. Son 1 haaftadir kahverengi lekelenmeler yasıyorum. Ve goguslerim cok acıyor yara gibi sızloyor. Lekelenmenin 3. Günu test yaptim negatif cikti. Tekrar test yapmaya da korkuyorum tekrar negatif gorecegim diye. Böyle bir durum yasayaniniz yada duyaniniz var mi. 2 ay önce vajinal ultrasonda doktor hic bir siknti olmadigini soylemeisti. Dolayisiyla kistten falan mi diye de dusunemiyorum
Canım ben de kist varmış devlet te bir doktora gittim acaba gebelik var mı diye ultrasona da baktı her hangi olumsuz birşey söylemedi o gün kan alımı durmuş kan da veremedim 5 gün sonra özele gittim doktor ultrasona baktı kist var dedi yani senin 2 ay çok uzun bir süre bence bir doktora görünmelisin

Merhaba kızlar ben en son 14 haziranda adet oldum ve adet aralığım 30-35 günde bir değişiyor. Bu ay ovulasyon dönemimde eşimle beraber olduk (30 haziran 3 temmuz tarihleri arasında) ve yaklaşık 4-5 gün sonra hiç olmadığım kadar şişkinliği olmaya başladı gaz sancısından kımıldayamadım resmen erken olduğunu bilmeme rağmen test yaptım ve negatif çıktı tabiki. Daha sonra eşimle yurt dışına çıktık bir tur gezisine yine yolculuk esnasında da gaz sancıları beni mahvetti bu arada göğüslerimde dokununca acıyor. 9 temmuzda önce pembe sonra kahverengiye dönen bir akıntım geldi ve 3 gün sürdü ama şişkinlik hiç inmedi hep bir gaz var 13 temmuzda erken gebelik testlerinden aldım ve yaptım ama sonuç negatif çıktı 14 ü en erken bat günüm ama 19 una kadar da olabilirim değişkenlikten kaynaklı sizce hemile olabilir miyim olsaydım erken gebelik testinde çıkmaz mıydı? Yardımcı olursanız çok sevinirim

Merhaba kızlar ben en son 14 haziranda adet oldum ve adet aralığım 30-35 günde bir değişiyor. Bu ay ovulasyon dönemimde eşimle beraber olduk (30 haziran 3 temmuz tarihleri arasında) ve yaklaşık 4-5 gün sonra hiç olmadığım kadar şişkinliği olmaya başladı gaz sancısından kımıldayamadım resmen erken olduğunu bilmeme rağmen test yaptım ve negatif çıktı tabiki. Daha sonra eşimle yurt dışına çıktık bir tur gezisine yine yolculuk esnasında da gaz sancıları beni mahvetti bu arada göğüslerimde dokununca acıyor. 9 temmuzda önce pembe sonra kahverengiye dönen bir akıntım geldi ve 3 gün sürdü ama şişkinlik hiç inmedi hep bir gaz var 13 temmuzda erken gebelik testlerinden aldım ve yaptım ama sonuç negatif çıktı 14 ü en erken bat günüm ama 19 una kadar da olabilirim değişkenlikten kaynaklı sizce hemile olabilir miyim olsaydım erken gebelik testinde çıkmaz mıydı? Yardımcı olursanız çok sevinirim
Erken gebelik testlerinin normal gebelik testlerinden bir farkı yok canım. Burada normal gebelik testinde pozitif erken testte negatif gören arkadaşlarımız da vardı yazılarını okumuştum. İnşallah hamilesindir ama kist de olabilir çünkü bende öyle olmuştu

Erken gebelik testlerinin normal gebelik testlerinden bir farkı yok canım. Burada normal gebelik testinde pozitif erken testte negatif gören arkadaşlarımız da vardı yazılarını okumuştum. İnşallah hamilesindir ama kist de olabilir çünkü bende öyle olmuştu
İnşallah yoktur kötü bir şey yarın doktora gidicem bakalım 😔

İnşallah canım doktordan şimdi çıktım rahim duvarın kalınlaşmış hamilelik için de olabilir adet görmediğin için de olabilir dedi şimdi kan sonucumu beklicem bakalım 😔
Bana da aynını dedi 16 gun oldu leke gelio ara ara başka bişey yok

Bendede olmuştu.Adet olucagim gun adet oldum sandım .7 gun kahverengi gelince adetim sökülemiyor sandim antibiyotikten dolayı.Sonra hamilesi dedi yaknlarim yok be dedim adet olcam kan verdim oyle ogrenmistm.
Canım benim o kahverengi lekelenmeleri yasadıgın zaman bi ates basması belde kasıklarda sızlanmalar olmusmuydu bende iki gündür aynı seyi yasıyorum🤨

Canlar bu testin yumurtlama olma ihtimali nedir acaba? 10 gün önceki yaptığım ovulasyon testi bu idi ertesi gün de silik çıktı fakat ben bunu çok koyu olmadığı için yumurtlama gözü ile bakmadım yine de değerlendirmiştim. Bugün kalktığımda açık kahverengi pembemsi gibi bir leke geldi sadece peçeteye silince geldi. Bir an bir umut yeşerdi tabi başka bir şeyde olabilir ama bilemedim işte 😔 galiba çocuk isteği çok ağır basıyor mantıklı düşünemiyorum 😔

Eklentiler

• IMG_20190831_130619.jpg
    IMG_20190831_130619.jpg
    30,5 KB · Görüntüleme: 47
Canlar bu testin yumurtlama olma ihtimali nedir acaba? 10 gün önceki yaptığım ovulasyon testi bu idi ertesi gün de silik çıktı fakat ben bunu çok koyu olmadığı için yumurtlama gözü ile bakmadım yine de değerlendirmiştim. Bugün kalktığımda açık kahverengi pembemsi gibi bir leke geldi sadece peçeteye silince geldi. Bir an bir umut yeşerdi tabi başka bir şeyde olabilir ama bilemedim işte 😔 galiba çocuk isteği çok ağır basıyor mantıklı düşünemiyorum 😔
bana hamilesiniz gibi geldi ya

Test yaptım ama negatif. Tabii daha yerleşme kanaması bile olsa birkaç güne anca kanda gözükür ama dayanamıyor insan işte

bu test pozitif canım yaşadığınız ya adet başlangıcı ya da yerleşme kanaması hamile olma ihtimaliniz yüksek ama yine de çok umutlanmayın ovulasyon testi varsa elinizde yapın hamile iseniz pozitif çıkacaktır hcg testi için biraz daha bekleyin

Canım o günden bu yana ovulasyona devam ediyorum ama hep silik çıktı 10 gündür. Bir de bu leke hâlâ devam ediyor ama sadece peçete ile silince peçeteye çıkıyor.

Ben yaşamadım hiç ama o kadar çok araştırıyorm ki inan bana 10 çocuk doğurmuş kadar bilgim var desem yalan olmaz benim bildiğim ya adetten önce yada adet olman gerekn günlerde oluyo ya bi gün yada bı kaç gün sürüyo ama asla adet kanamasiyla aynı değil genellikle ya açık pembe yada kahverenginde olur akintin
Bende tam adet olmam gereken zamanda 3 gün lekelenme yaşadım daha sonra çoğaldı ve normal adet kanaması yaşadım sizce normal mi yoksa bu bir belirti mi ?

Benm tup bebekle oldu.tutunmaya basladigindan beridir lekelenmelerim oldu test verdigimde kandada cikti gittikce koyulasti doktor yerlesme kanamasi dedi..
4 gun surdu ama benm cok soralari devam etsede kimyasala dondu tabi.suan hala sifirlanmasni bekliyorum betanin.

Arkadaşlar bende gebelik istiyorum ve bu ay adetime daha 7 gün varken kanamam oldu ve çok sıvı açık renkte bir kanama kan testi yaptım gebelik yoktu yani sizce yerlesme kanamasi. Olabilir mi

Back