• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması

Kan testi yaptırdın mı? Benimki pozitif çıktı ama 1 hafta gecikmeye rağmen değer sadece 23 :/ Kimyasal gebelik olabilir diye düşünüyorum ama doktor belki yükselir dedi kesin konuşmadı :KK43:
Benim negatif canım 2 çıktı sonuç. Bende şubatta kimyasal geçirmiştim adet günümde kan vermiştim 27 idi benim de 4 gün sonra kanamam oldu

Kızlar selam. Benim de bugün adet günüm ama sadece kahve leke geldi. Bakalım yarın gelecek mi, merakla bekliyorum. Hepimiz için hayırlısı olsun.

Bendede olmuştu.Adet olucagim gun adet oldum sandım .7 gun kahverengi gelince adetim sökülemiyor sandim antibiyotikten dolayı.Sonra hamilesi dedi yaknlarim yok be dedim adet olcam kan verdim oyle ogrenmistm.
hamileliğin başında antibiyotik mi kullandın bilmeden.bende bu ara antibiyotik içiyorum ama ya gebe kalırsam endişeside var zarar verir mi diye :(

Kan testi yaptırdın mı? Benimki pozitif çıktı ama 1 hafta gecikmeye rağmen değer sadece 23 :/ Kimyasal gebelik olabilir diye düşünüyorum ama doktor belki yükselir dedi kesin konuşmadı :KK43:
belli olmaz canım geç döllenme olabiliyor benim adetim 1 hafta geçmişti değerim 9 çıkmıştı.2 günde bir kan verdim yükseldi.şimdi 2 yaşında bir ballı lokum :)

Kizlar Merhaba..ben yeni üyelerdenim...son 3-4 aydir adetim baya düzensizlesmisti ama nedense bu ay 1 hafta 10 gün erken geldi ve kanamam ilk basta acik pembeydi sonradan kahvarengiye dündü ara ara hala hafif lekelenmelerim oluyor ve cok kisa sürdü 1,5-2 gün falan yani...normalde ilk 1-2 gün cok agrim olurdu bu sefer sadece gelmeden biraz agrim oldu o da yok denecek kadar yani...hamile degilimdir bence ama sizce ne zaman test yapmaliyim?

Kizlar Merhaba..ben yeni üyelerdenim...son 3-4 aydir adetim baya düzensizlesmisti ama nedense bu ay 1 hafta 10 gün erken geldi ve kanamam ilk basta acik pembeydi sonradan kahvarengiye dündü ara ara hala hafif lekelenmelerim oluyor ve cok kisa sürdü 1,5-2 gün falan yani...normalde ilk 1-2 gün cok agrim olurdu bu sefer sadece gelmeden biraz agrim oldu o da yok denecek kadar yani...hamile degilimdir bence ama sizce ne zaman test yapmaliyim?
Beklenen adet gününde erken gebelik testlerinden yap bence. Yerleşme kanaması olabilir bu

Arkadaşlar merhabalar benim adetim duzensiz ama genelde 40 gunde bir adet oluyorum. En son 23 mayısta adet gormustum yani 50 gundur adet gormedim. Son 1 haaftadir kahverengi lekelenmeler yasıyorum. Ve goguslerim cok acıyor yara gibi sızloyor. Lekelenmenin 3. Günu test yaptim negatif cikti. Tekrar test yapmaya da korkuyorum tekrar negatif gorecegim diye. Böyle bir durum yasayaniniz yada duyaniniz var mi. 2 ay önce vajinal ultrasonda doktor hic bir siknti olmadigini soylemeisti. Dolayisiyla kistten falan mi diye de dusunemiyorum

Benim bat geceli 3 gün oldu dünden beri kahve akıntı var test yaptım negatif çıktı erkenmi yaptım aceba?
yok erken değil diye düşünüyorum benim kopkoyu çift çizgi çıkmıştı yerleşme kanaması yaşarken yine de belli olmaz siz testi tekrarlayın kanama çoğalmazsa

Back