- 19 Haziran 2019
- 808
- 702
- 103
- Konu Sahibi Melekhatun
-
Benim ki adetten 6 gün önce oldu ve kahverengiydi soluk bir rengi vardıBende yaşadım ama hamile olduğumu bildiğim halde yaşadım ve aynı adet kanaması gibiydi bir anda bosaldu hatta.
Benim ki adetten 6 gün önce oldu ve kahverengiydi soluk bir rengi vardı çok sürmedi hemen kesildi 1 haftadır birler yok ne lekelenme ne de adetim geliyor bilmiyorum yaBen yaşadım adet olucam sökülemiyorum sandım açık kahverengi açık pembe çok azar azar
Benim ki adetten 6 gün önce oldu ve kahverengiydi soluk bir rengi vardı çok sürmedi hemen kesildi 1 haftadır birler yok ne lekelenme ne de adetim geliyor bilmiyorum yaBen yaşamadım hiç ama o kadar çok araştırıyorm ki inan bana 10 çocuk doğurmuş kadar bilgim var desem yalan olmaz benim bildiğim ya adetten önce yada adet olman gerekn günlerde oluyo ya bi gün yada bı kaç gün sürüyo ama asla adet kanamasiyla aynı değil genellikle ya açık pembe yada kahverenginde olur akintin
Canım adetin gectimi bana silik çizgi var gibi geldi de iki gün sonra adet olmazsan tekrar yap testiBenim ki adetten 6 gün önce oldu ve kahverengiydi soluk bir rengi vardı çok sürmedi hemen kesildi 1 haftadır birler yok ne lekelenme ne de adetim geliyor bilmiyorum yaşubatta kimyasal geçirdim ondan beri hep düzensiz hep geç olurum hayatta erken olmam ve günümden önce lekelenmem bile olmazdı çok şaşırdım 2 gün gecikti adetim gecikme normal çünkü şubattan beri 10 gün geç olurum ben adet döngüm 40-45 e kadar çıktı adet olmam gereken günde test yaptım negatif pazartesi kan vermeye gideceğim daha çok yeni ultrasona girdim kistim falan da yok onun kanaması dersim yoksa ama gayet sağlıklı yumurtalıklarım bu da testim
Canım bunu 2 gün önce yaptım yani tam adet olmam gereken günde şuan 2 gün gecikmiş durumda siyah beyaf koyu efektli olanda bende görüyorum bunu yapan arkadaş efektsiz olanda görüyorum silik dedi bende ben görmüyorum dedim bak efekt yaptım görürsün dedi çok silik var gibiKizlar bı bakın silik çizgiyi benmi görüyorum sadece
İdrar testi negatif çıkıyor ama bakalım ben de pazartesi kan vereceğim.Bendede olmuştu.Adet olucagim gun adet oldum sandım .7 gun kahverengi gelince adetim sökülemiyor sandim antibiyotikten dolayı.Sonra hamilesi dedi yaknlarim yok be dedim adet olcam kan verdim oyle ogrenmistm.
Aynen benim de öyle en sonra Çarşamba günü adet olmam lazım dı test yaptım buradaki foto gibi çıktı. Bugün gecikeli 4 gün oldu nasip daha da olmadımİdrar testi negatif çıkıyor ama bakalım ben de pazartesi kan vereceğim.
Gebelik ve adet belirtilerinin çok benzemesi beni delirtiyorAynen benim de öyle en sonra Çarşamba günü adet olmam lazım dı test yaptım buradaki foto gibi çıktı. Bugün gecikeli 4 gün oldu nasip daha da olmadım
Pazattesi belli olur ben erkenden gideceğim öğleden önce çıkar sonuçGebelik ve adet belirtilerinin çok benzemesi beni delirtiyorhayırlısı olsun umarım hamileyizdir
Ben de sabahtan vereceğim kanı. Sonuçları yazalım.Pazattesi belli olur ben erkenden gideceğim öğleden önce çıkar sonuç
Tamam canım mutlaka verelim benim pek umudum yok ama nasipBen de sabahtan vereceğim kanı. Sonuçları yazalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?