• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması

Ben yaşamadım hiç ama o kadar çok araştırıyorm ki inan bana 10 çocuk doğurmuş kadar bilgim var desem yalan olmaz benim bildiğim ya adetten önce yada adet olman gerekn günlerde oluyo ya bi gün yada bı kaç gün sürüyo ama asla adet kanamasiyla aynı değil genellikle ya açık pembe yada kahverenginde olur akintin

Bende yaşadım ama hamile olduğumu bildiğim halde yaşadım ve aynı adet kanaması gibiydi bir anda bosaldu hatta.

Ben yaşamadım hiç ama o kadar çok araştırıyorm ki inan bana 10 çocuk doğurmuş kadar bilgim var desem yalan olmaz benim bildiğim ya adetten önce yada adet olman gerekn günlerde oluyo ya bi gün yada bı kaç gün sürüyo ama asla adet kanamasiyla aynı değil genellikle ya açık pembe yada kahverenginde olur akintin
Benim ki adetten 6 gün önce oldu ve kahverengiydi soluk bir rengi vardı çok sürmedi hemen kesildi 1 haftadır birler yok ne lekelenme ne de adetim geliyor bilmiyorum ya 😞 şubatta kimyasal geçirdim ondan beri hep düzensiz hep geç olurum hayatta erken olmam ve günümden önce lekelenmem bile olmazdı çok şaşırdım 2 gün gecikti adetim gecikme normal çünkü şubattan beri 10 gün geç olurum ben adet döngüm 40-45 e kadar çıktı 😞😞😞 adet olmam gereken günde test yaptım negatif pazartesi kan vermeye gideceğim daha çok yeni ultrasona girdim kistim falan da yok onun kanaması dersim yoksa ama gayet sağlıklı yumurtalıklarım bu da testim

Eklentiler

• 48B758EB-9E12-412A-B891-360AF2E464FA.png
    48B758EB-9E12-412A-B891-360AF2E464FA.png
    154,7 KB · Görüntüleme: 218
Benim ki adetten 6 gün önce oldu ve kahverengiydi soluk bir rengi vardı çok sürmedi hemen kesildi 1 haftadır birler yok ne lekelenme ne de adetim geliyor bilmiyorum ya 😞 şubatta kimyasal geçirdim ondan beri hep düzensiz hep geç olurum hayatta erken olmam ve günümden önce lekelenmem bile olmazdı çok şaşırdım 2 gün gecikti adetim gecikme normal çünkü şubattan beri 10 gün geç olurum ben adet döngüm 40-45 e kadar çıktı 😞😞😞 adet olmam gereken günde test yaptım negatif pazartesi kan vermeye gideceğim daha çok yeni ultrasona girdim kistim falan da yok onun kanaması dersim yoksa ama gayet sağlıklı yumurtalıklarım bu da testim
Canım adetin gectimi bana silik çizgi var gibi geldi de iki gün sonra adet olmazsan tekrar yap testi

Kizlar bı bakın silik çizgiyi benmi görüyorum sadece
Canım bunu 2 gün önce yaptım yani tam adet olmam gereken günde şuan 2 gün gecikmiş durumda siyah beyaf koyu efektli olanda bende görüyorum bunu yapan arkadaş efektsiz olanda görüyorum silik dedi bende ben görmüyorum dedim bak efekt yaptım görürsün dedi çok silik var gibi

Kızlar benim de bir sorum olacak. Adet olacağım gün peçeteye gelecek kadar kahverengi lekelenme oldu. Sonra 5 gün boyunca bu lekelenme devam etti çamaşırıma birkaç damla gelecek şekilde ama kanama bir türlü başlamıyor. Yani adetim tam 5 gün gecikti ve idrar testim de negatif. Yerleşme kanaması olabilir mi yoksa adetim mi sökülmüyor acaba? Adet günü yerleşme kanaması geçirenler ve sağlıklı hamileliği olanlar yardımcı olabilir mi?

Bendede olmuştu.Adet olucagim gun adet oldum sandım .7 gun kahverengi gelince adetim sökülemiyor sandim antibiyotikten dolayı.Sonra hamilesi dedi yaknlarim yok be dedim adet olcam kan verdim oyle ogrenmistm.

Bendede olmuştu.Adet olucagim gun adet oldum sandım .7 gun kahverengi gelince adetim sökülemiyor sandim antibiyotikten dolayı.Sonra hamilesi dedi yaknlarim yok be dedim adet olcam kan verdim oyle ogrenmistm.
İdrar testi negatif çıkıyor ama bakalım ben de pazartesi kan vereceğim.

Back