Yerlesme kanamasi

Yazyagmuru38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2018
332
243
33
Merhaba kızlar adetime 5 gün kala pembe lekelenmem oldu peceteye geldi yani gerisi de gelmedi bu yerlesme kanamasi olabilir mi? Bu tecrubeyi yasayanlarin fikrine ihtiyacim var bebek icin ugrasiyoruz :( ve 1 haftadir falan belim bacaklarim agriyor süreklide bunlantim var sizce hamile olabilir miyim bu durumlari yasadiniz mi?

ben de şuan aynı durumdayım dün lekelenmen oldu bitti. yumurtlamadan 11 gün sonra oldu yerleşme kanaması olduğnu düşünüyorum daha test yaptırmadm. direk kan vericem. adet sancısı gibi değil ama kasıklarımda bi hareketlenme hissediyorum sende bi his var mı arada kasılıyo mu?

Merhaba kızlar adetime 5 gün kala pembe lekelenmem oldu peceteye geldi yani gerisi de gelmedi bu yerlesme kanamasi olabilir mi? Bu tecrubeyi yasayanlarin fikrine ihtiyacim var bebek icin ugrasiyoruz :KK43: ve 1 haftadir falan belim bacaklarim agriyor süreklide bunlantim var sizce hamile olabilir miyim bu durumlari yasadiniz mi?
Yerleşme kanaması olabilir cnm. Belini ayağını sıcak tut. Inşallah minik seninledir

Bana yerleşme kanaması gibi geldi. İnşallah gebesindir. Allah tez vakitte nasip eder inşallah. Benim bilidiğim yerleşme kanaması 1 seferlik olur bazen 2 gün de sürdüğü olurmuş ve peçeteye silerken görülür. Çoğunlukla kahverengi ve pembe tondadır. İlişkiden de 7 ila 12 gün sonra görülürmüş :)

ben de şuan aynı durumdayım dün lekelenmen oldu bitti. yumurtlamadan 11 gün sonra oldu yerleşme kanaması olduğnu düşünüyorum daha test yaptırmadm. direk kan vericem. adet sancısı gibi değil ama kasıklarımda bi hareketlenme hissediyorum sende bi his var mı arada kasılıyo mu?
Canim bende de kasiklarimda batmalar var sanci giriyor arada yumurtlama günümü bilmiyorum çünkü adetim duzensiz ama insallah ikimiz de hamileyizdir :)

Bana yerleşme kanaması gibi geldi. İnşallah gebesindir. Allah tez vakitte nasip eder inşallah. Benim bilidiğim yerleşme kanaması 1 seferlik olur bazen 2 gün de sürdüğü olurmuş ve peçeteye silerken görülür. Çoğunlukla kahverengi ve pembe tondadır. İlişkiden de 7 ila 12 gün sonra görülürmüş :)
İnsallah canimm cok tesekkur ederim :) ben de pecetede gordum ümitlendim bakalim bu ay bekliyorum insallah vardir :)

benim son adet tarihim 16 ocak. adetim pek düzenli sayılmaz o yüzden net bi gün söyleyemem ama gecikti ve dün lekelenmem olduğnda adet başlangıcı zannettim. hatta burda arkadaşlara ben adet oldum bu ay kısmet değilmiş filan yazdm :)) sonra baktım devamı gelmiyo rengi de pembeydi ordan anladım..

benim son adet tarihim 16 ocak. adetim pek düzenli sayılmaz o yüzden net bi gün söyleyemem ama gecikti ve dün lekelenmem olduğnda adet başlangıcı zannettim. hatta burda arkadaşlara ben adet oldum bu ay kısmet değilmiş filan yazdm :)) sonra baktım devamı gelmiyo rengi de pembeydi ordan anladım..
Benim de düzensiz canim çokta degil aslinda ama gecen ay tarlusal ile adet oldum. Sende var gibi hamilelik canim gerisi gelmediyse yani rengide pembe ya da kahveremgi olmaliy!is kirmizi degilse korkma :)

Kızlar bat 9 şubattı 5 gün önce belli belirsiz ikinci çizgiyi gördüm 11 şubatta kan testi yaptırdım 0,100 çıktı adetlerim geçen aya kadar düzenliydi rahim ve yumurtalıklarda herhangi bir sorun yok hala adet olmadım ama hemen hemen her gün damla damla kahverengi leke görüyorum sizce hala hamile olma şansım var mı tekrar kan testi yaptırmalı mıyım?Sizce yerleşme kanaması olabilir i

canim kan sonucuna göre hamile degilsin canim ama kesin bir şey de diyemiyorumki oladabilirsin bence tekrar bi kan testi yaptir insallah vardir :)

ben adet oldum . ya yaşadığım yerleşme kanaması değildi ya da kimyasal gebelik geçirdim . olması gerekenden 4 gün sonra bugün adet oldum . ilk deneme yapılan ay böyle düzensizlikler olabiliyomuş . umarım sizde bebek vardır :)

ben adet oldum . ya yaşadığım yerleşme kanaması değildi ya da kimyasal gebelik geçirdim . olması gerekenden 4 gün sonra bugün adet oldum . ilk deneme yapılan ay böyle düzensizlikler olabiliyomuş . umarım sizde bebek vardır :)
Hayirlisi olsun canim insallah diger ay olur :/ evet canim ilk denemelerde gecikmeler olabiliyor ben de gecen sene kimyasal gebelik yasamistim :/ umutlaniyorum ama İnsallah vardir bekleyip gorcez artik :)

Merhaba kızlar adetime 5 gün kala pembe lekelenmem oldu peceteye geldi yani gerisi de gelmedi bu yerlesme kanamasi olabilir mi? Bu tecrubeyi yasayanlarin fikrine ihtiyacim var bebek icin ugrasiyoruz :KK43: ve 1 haftadir falan belim bacaklarim agriyor süreklide bunlantim var sizce hamile olabilir miyim bu durumlari yasadiniz mi?
Benim son adet 5 subat regl bittigi gibi iki gun iliski yasadik ilk iliskinin 6. Gunu bugun peceyete iki damla acik pembe geldi silince birdaha gelmedi.bukadar erken yerlesme olurmu bilemedim.intte birsuru sey yaziyor biri birbirini tutmuyor buah tup e basliycaz ilaclarimi almistim.sizin ins olumludur ne zaman adet gununuz?

Back