• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması

Hsnye14

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2017
304
107
103
32
Kızlar asetim 8 gün gecikti idrar testi yaptım negatif çıktı ama çok fazla baş ağrısı idrara çıkma ve gaz problemim var bugünde pembe bi leke geldi çok küçük bidaha da gelmedi yerleşme kanaması diye bişey varmış onun olduğunu nasıl anlıyoruz testte yanılma payı var mı acaba

Benim bildiğim yerleşme kanaması adetten önce döllenmeden de kısa bir süre sonra olan bir kanama. Sizin adetinizden epey bir gecikme olmuş yerleşme kanaması için geç gibi geldi bana ama yine de yaşamış arkadaşlar daha doğru yorum yapar bence.

Benim bildiğim yerleşme kanaması adetten önce döllenmeden de kısa bir süre sonra olan bir kanama. Sizin adetinizden epey bir gecikme olmuş yerleşme kanaması için geç gibi geldi bana ama yine de yaşamış arkadaşlar daha doğru yorum yapar bence.
Benim adetim hep 10 gün gecikir mutlaka 10 gün geçer bu ay 8. Gündeyim adetime aslında 2 gün var .s

Yerleşme kanamasını adet öncesi gelen lekeyle ayırt edebiliyormuyız çünkü adetime de 2 gün var acaba adrt olcm da ondan mı leke geldi yoksa hamileyim de yerleşme kanaması mı ?

yerleşme kanaması adet öncesi olur üstüne görme kanaması adet zamanında adete benzer olur miktarı yerleşme kanamasından fazla adet kanamasından az olur bunu tabii ki ayırt edebiliyorsun. bana göre adet olacaksın ama umarım hamilesindir

yerleşme kanaması adet öncesi olur üstüne görme kanaması adet zamanında adete benzer olur miktarı yerleşme kanamasından fazla adet kanamasından az olur bunu tabii ki ayırt edebiliyorsun. bana göre adet olacaksın ama umarım hamilesindir
Teşekkür ederim canm bncede adet olcam gibi hayırlısı inşallah

Yerleşme kanamasını biliyorm ama üstüne görme kanaması diye bir şey de mi var? O nedir neden oluyor?

Yerleşme kanamasını biliyorm ama üstüne görme kanaması diye bir şey de mi var? O nedir neden oluyor?

Onun sebebi henüz tam olarak bilinmiyor gebelikten kaynaklanan hormonal birşey. hamileyken hamile kalmadan öncekine nazaran az az olarak 2-3 ay adet görenler var kimisinde bu düşük tehlikesi olduğunuda gösterir o yüzden başınıza gelirse muhakkak dr. ihmal edilmemeli

Kızlar asetim 8 gün gecikti idrar testi yaptım negatif çıktı ama çok fazla baş ağrısı idrara çıkma ve gaz problemim var bugünde pembe bi leke geldi çok küçük bidaha da gelmedi yerleşme kanaması diye bişey varmış onun olduğunu nasıl anlıyoruz testte yanılma payı var mı acaba
Hanile misiniz

Back