Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yerleşme kanaması
- Konu Sahibi Hsnye14
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 8 Mayıs 2017
- 854
- 1.300
- 113
Benim adetim hep 10 gün gecikir mutlaka 10 gün geçer bu ay 8. Gündeyim adetime aslında 2 gün var .sBenim bildiğim yerleşme kanaması adetten önce döllenmeden de kısa bir süre sonra olan bir kanama. Sizin adetinizden epey bir gecikme olmuş yerleşme kanaması için geç gibi geldi bana ama yine de yaşamış arkadaşlar daha doğru yorum yapar bence.
- 1 Kasım 2017
- 518
- 1.986
- 33
Benim adetim hep 10 gün gecikir mutlaka 10 gün geçer bu ay 8. Gündeyim adetime aslında 2 gün var .s
Konuyu açış sebebiniz neydi ozaman acaba :)
- 1 Kasım 2017
- 518
- 1.986
- 33
Teşekkür ederim canm bncede adet olcam gibi hayırlısı inşallahyerleşme kanaması adet öncesi olur üstüne görme kanaması adet zamanında adete benzer olur miktarı yerleşme kanamasından fazla adet kanamasından az olur bunu tabii ki ayırt edebiliyorsun. bana göre adet olacaksın ama umarım hamilesindir
- 8 Mayıs 2017
- 854
- 1.300
- 113
yerleşme kanaması adet öncesi olur üstüne görme kanaması adet zamanında adete benzer olur miktarı yerleşme kanamasından fazla adet kanamasından az olur bunu tabii ki ayırt edebiliyorsun. bana göre adet olacaksın ama umarım hamilesindir
Yerleşme kanamasını biliyorm ama üstüne görme kanaması diye bir şey de mi var? O nedir neden oluyor?
- 1 Kasım 2017
- 518
- 1.986
- 33
Yerleşme kanamasını biliyorm ama üstüne görme kanaması diye bir şey de mi var? O nedir neden oluyor?
Onun sebebi henüz tam olarak bilinmiyor gebelikten kaynaklanan hormonal birşey. hamileyken hamile kalmadan öncekine nazaran az az olarak 2-3 ay adet görenler var kimisinde bu düşük tehlikesi olduğunuda gösterir o yüzden başınıza gelirse muhakkak dr. ihmal edilmemeli
- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.525
- 528
Hanile misinizKızlar asetim 8 gün gecikti idrar testi yaptım negatif çıktı ama çok fazla baş ağrısı idrara çıkma ve gaz problemim var bugünde pembe bi leke geldi çok küçük bidaha da gelmedi yerleşme kanaması diye bişey varmış onun olduğunu nasıl anlıyoruz testte yanılma payı var mı acaba
Değilim canım bugün catlatma iğnesi oldumHanile misiniz
- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.525
- 528
Bi umutla sordumDeğilim canım bugün catlatma iğnesi oldum
Benim de lekelenme var ama sökülür sanırım yarına
Boş boş umutlanmaya gerek yok
Benim 3 gün önce yumurta takınım vardı lekelnme oldu sabah doktora sordum yumurtlama belirtisi dediBi umutla sordum
Benim de lekelenme var ama sökülür sanırım yarına
Boş boş umutlanmaya gerek yok
- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.525
- 528
Sonuçta iyi bişey miBenim 3 gün önce yumurta takınım vardı lekelnme oldu sabah doktora sordum yumurtlama belirtisi dedi
1 2 kere geldiyse iyi bişey ya yumurtladın ya yerleşme kanaması ama uzun sürdüyse muayen e olmadan ne olduğunu bilemezsin :)Sonuçta iyi bişey mi
- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.525
- 528
Teşekkürler an itibariyle kırmızı renge döndü ve söküldü :))1 2 kere geldiyse iyi bişey ya yumurtladın ya yerleşme kanaması ama uzun sürdüyse muayen e olmadan ne olduğunu bilemezsin :)