How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

yerleşme kanaması

Merhaba hanımlar adetime 4 gün kala sadece peçeteyle silince görünen kahverengi kılcal damar şeklinde lekelenmem oldu. Sabah uyandığımda hiçbir şey yoktu. Sizce ne zaman idrar ya da kan testi yapmalıyım. Hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum

Merhaba hanımlar adetime 4 gün kala sadece peçeteyle silince görünen kahverengi kılcal damar şeklinde lekelenmem oldu. Sabah uyandığımda hiçbir şey yoktu. Sizce ne zaman idrar ya da kan testi yapmalıyım. Hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum

Benim bazen regl olmadan o şekilde kahverengi lekelenmem olur. En doğru zaman adet gecikmesini beklemek. Normal de rutin olarak regl süreniz aynı mı? Adet gecikmesinde idrar da hemen gözükmeyebiliyor. Eğer hamilelik şüpheniz ve belirtileriniz var ise, adet gecikmesini bekleyip direk kan verirsiniz..

Merhabalar, yaşayanlar varsa yardımcı olabilir mi , adetime 5 gün kala akşam 9 gibi kahverengi bi leke geldi adetimin başladığını düşündüm, 5 6 saatte bi sadece lavaboya girdiğimde kırmızı kahverengi gibi bi kanamam oluyo ancak lavaboya gitmediğimde herhangi bi kanama gelmedi,2 gündür bu şekilde, yerleşme kanaması bu şekilde olan var mı, normalde ilişkiye girdiğim tarihe baktığımda tam bugünlerde yerleşme kanaması olması gerekiyo ama adet mi onu da bilmiyorum yardımcı olurmusunuz
test yaptınız mı

merhabalar benden bugün kan geldi ama acık renkte pembemsi böyle adet kanaması gibi kırmızı değildi leke gibi duruyor çok kan gelmiyor zaten acaba üstüne görme mi bebek kendini belli mi etti acaba cok heycanlandım bu arada 2 gün önce evde idrar testi yapmıştım sonuc negativ cıktı bugünde bu kan gelmesi benim kafamı karıstırdı hafif kasık agrılarım var bu kan gelmesi üstüne görme mi? testi tekrar yapmalımıyım?
Yerleşme kanaması mıymış??

Selam kızlar
Bugün regl günüm ama hâlâ sökmedi
Kırmızı değil .
Pette yer yer lekeler var
1 günden fazla yerleşme kanaması yaşayan var mı
Alıntı yapıp cevap yazarsanız makbule geçer

merhabalar benden bugün kan geldi ama acık renkte pembemsi böyle adet kanaması gibi kırmızı değildi leke gibi duruyor çok kan gelmiyor zaten acaba üstüne görme mi bebek kendini belli mi etti acaba cok heycanlandım bu arada 2 gün önce evde idrar testi yapmıştım sonuc negativ cıktı bugünde bu kan gelmesi benim kafamı karıstırdı hafif kasık agrılarım var bu kan gelmesi üstüne görme mi? testi tekrar yapmalımıyım?
Bende olmuştu yerleşme kanaması seninki gibi pembe renkliydi ama idrarda pozitif çıkmıştı benimki. Kasık ağrımda oluyordu sanki adet göreceğim gibi hissetmiştim. Gögüslerim de çok hassastı. Tıpkı adet öncesi sendromlarına benziyor belirtiler. Fazla ümit bağlamanı istemem ama hamile de kalmış olabilirsin.

Back