How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

yerleşme kanaması

Benim bat dündü normalde ama bu sabah test yaptım negatif :KK43: geç döllenme olduğunu ümit ediyorum çünkü hâlâ hafif bulantı var, yorgunluk had safhada, uyku desen doyamıyorum..
Hamilesin bence
Ama geç döllenme değil senin

Arkadaslar benim bat cumartesi bir hafta once kahverengimsi sadece camasirima bulasan ve peceteye gelen akintim oldu.umarim yerlesme kanamasidir? Baska bisey olma ihtimali varmi

Hamilesin bence
Ama geç döllenme değil senin
İnşallah arkadaşım ama test negatif çıktı :( 1-2-3 Ekim hafif lekelenme yaşadım geçti. Adet olsa değil.. testin negatif çıkması altüst etti beni.. belki yine kimyasal gebelik.. bakalım adet olana kadar ümit etmeye devam..
Senin durumun nedir? Kan testi yaptırdın mı tekrar?

Yarın yaptırcam inşallah
İnşallah arkadaşım ama test negatif çıktı :KK43: 1-2-3 Ekim hafif lekelenme yaşadım geçti. Adet olsa değil.. testin negatif çıkması altüst etti beni.. belki yine kimyasal gebelik.. bakalım adet olana kadar ümit etmeye devam..
Senin durumun nedir? Kan testi yaptırdın mı tekrar?

Bugün test yaptım 1 saat sonra böyle çıktı sanırım hamileyim inşallah

Eklentiler

• IMG_20171005_234312.jpg
    IMG_20171005_234312.jpg
    20,6 KB · Görüntüleme: 255
Resime biraz uzaktan bakarsan öyle görebilirsiniz canım
Yarın kan vercem

Bugün test yaptım 1 saat sonra böyle çıktı sanırım hamileyim inşallah
Hayalet çizgiyi gördüm hadi hayırlısı :) bugün kanda HCG değerin yüksek çıkar inşallah. Güzel haberlerini bekliyoruz

Arkadaşlar merhaba. Bende bir şey sormak istiyorum müsaadenizle. Adetim her ay düzenliydi geçtiğimiz ay önce 28 gün gecikmişti. Bu ay 9 gün gecikti. Dün idrar testi yaptım. ilk 20 dk falan testin ikinci çizgi yeri kırmızıydı beyazlamadı sonra beyazlamasına yakın bi baktım 2. çizgi böyle çıkmış. Testin resmini ek e ekliyorum. Normal de daha net duruyor. resimde ışıktan az gözükmüş. Perşembe devlet hast. kan verdim. Netten bakıyorum sonucu göremiyorum. Cuma doktorlar olmadığında p.tesiye kaldı. Çatlayacağım meraktan ve midem çok bulanıyor. Adet olacağım zaman da bulanır ama bu kadar çok değil. Adetime 10 gün kala az az kahverengi ve kırmızımsı peçeteyi kirletecek şekilde lekelenmelerim oldu. 2-3 gün sürdü. Sizce ne yapayım? Tekrar idrarı yeniliyim mi yoksa ptesiyi beklemeden özele mi koşayım :KK64:

Eklentiler

• IMG_5542.JPG
    IMG_5542.JPG
    54,5 KB · Görüntüleme: 212
Arkadaşlar merhaba. Bende bir şey sormak istiyorum müsaadenizle. Adetim her ay düzenliydi geçtiğimiz ay önce 28 gün gecikmişti. Bu ay 9 gün gecikti. Dün idrar testi yaptım. ilk 20 dk falan testin ikinci çizgi yeri kırmızıydı beyazlamadı sonra beyazlamasına yakın bi baktım 2. çizgi böyle çıkmış. Testin resmini ek e ekliyorum. Normal de daha net duruyor. resimde ışıktan az gözükmüş. Perşembe devlet hast. kan verdim. Netten bakıyorum sonucu göremiyorum. Cuma doktorlar olmadığında p.tesiye kaldı. Çatlayacağım meraktan ve midem çok bulanıyor. Adet olacağım zaman da bulanır ama bu kadar çok değil. Adetime 10 gün kala az az kahverengi ve kırmızımsı peçeteyi kirletecek şekilde lekelenmelerim oldu. 2-3 gün sürdü. Sizce ne yapayım? Tekrar idrarı yeniliyim mi yoksa ptesiyi beklemeden özele mi koşayım :KK64:
Teste bakılırsa hamilesiniz

Merhabalar, yaşayanlar varsa yardımcı olabilir mi , adetime 5 gün kala akşam 9 gibi kahverengi bi leke geldi adetimin başladığını düşündüm, 5 6 saatte bi sadece lavaboya girdiğimde kırmızı kahverengi gibi bi kanamam oluyo ancak lavaboya gitmediğimde herhangi bi kanama gelmedi,2 gündür bu şekilde, yerleşme kanaması bu şekilde olan var mı, normalde ilişkiye girdiğim tarihe baktığımda tam bugünlerde yerleşme kanaması olması gerekiyo ama adet mi onu da bilmiyorum yardımcı olurmusunuz

Back