- 31 Mayıs 2017
- 6.106
- 9.087
- 148
Benim bat dündü normalde ama bu sabah test yaptım negatif geç döllenme olduğunu ümit ediyorum çünkü hâlâ hafif bulantı var, yorgunluk had safhada, uyku desen doyamıyorum..Kaç gün gecikti senin regl VosVos35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim bat dündü normalde ama bu sabah test yaptım negatif geç döllenme olduğunu ümit ediyorum çünkü hâlâ hafif bulantı var, yorgunluk had safhada, uyku desen doyamıyorum..Kaç gün gecikti senin regl VosVos35
Hamilesin benceBenim bat dündü normalde ama bu sabah test yaptım negatif geç döllenme olduğunu ümit ediyorum çünkü hâlâ hafif bulantı var, yorgunluk had safhada, uyku desen doyamıyorum..
İnşallah arkadaşım ama test negatif çıktı 1-2-3 Ekim hafif lekelenme yaşadım geçti. Adet olsa değil.. testin negatif çıkması altüst etti beni.. belki yine kimyasal gebelik.. bakalım adet olana kadar ümit etmeye devam..Hamilesin bence
Ama geç döllenme değil senin
İnşallah arkadaşım ama test negatif çıktı 1-2-3 Ekim hafif lekelenme yaşadım geçti. Adet olsa değil.. testin negatif çıkması altüst etti beni.. belki yine kimyasal gebelik.. bakalım adet olana kadar ümit etmeye devam..
Senin durumun nedir? Kan testi yaptırdın mı tekrar?
Güzel haberlerle gelirsin inşallah :)Yarın yaptırcam inşallah
insallah hamilesindir canım ama tek cizgi cıkmış sankiBugün test yaptım 1 saat sonra böyle çıktı sanırım hamileyim inşallah
Hayalet çizgiyi gördüm hadi hayırlısı :) bugün kanda HCG değerin yüksek çıkar inşallah. Güzel haberlerini bekliyoruzBugün test yaptım 1 saat sonra böyle çıktı sanırım hamileyim inşallah
evett gördüm canımm hadi hayırlısı kan vermeye gittin mi sonuc ne cıktı :)Resime biraz uzaktan bakarsan öyle görebilirsiniz canım
Yarın kan vercem
İnşallah canımHayalet çizgiyi gördüm hadi hayırlısı :) bugün kanda HCG değerin yüksek çıkar inşallah. Güzel haberlerini bekliyoruz
Canım gittim kan vermeyeevett gördüm canımm hadi hayırlısı kan vermeye gittin mi sonuc ne cıktı :)
Çıktı mı sonuç? Merakta kaldık :)Canım gittim kan vermeye
Sonucu 2 de alcam
Ben de bugün hastalandım.. Günün mottosu: Yine hüsran...Negatif malesef
İnşallahBen de bugün hastalandım.. Günün mottosu: Yine hüsran...
Belki önümüzdeki ay nasip olur...
Teste bakılırsa hamilesinizArkadaşlar merhaba. Bende bir şey sormak istiyorum müsaadenizle. Adetim her ay düzenliydi geçtiğimiz ay önce 28 gün gecikmişti. Bu ay 9 gün gecikti. Dün idrar testi yaptım. ilk 20 dk falan testin ikinci çizgi yeri kırmızıydı beyazlamadı sonra beyazlamasına yakın bi baktım 2. çizgi böyle çıkmış. Testin resmini ek e ekliyorum. Normal de daha net duruyor. resimde ışıktan az gözükmüş. Perşembe devlet hast. kan verdim. Netten bakıyorum sonucu göremiyorum. Cuma doktorlar olmadığında p.tesiye kaldı. Çatlayacağım meraktan ve midem çok bulanıyor. Adet olacağım zaman da bulanır ama bu kadar çok değil. Adetime 10 gün kala az az kahverengi ve kırmızımsı peçeteyi kirletecek şekilde lekelenmelerim oldu. 2-3 gün sürdü. Sizce ne yapayım? Tekrar idrarı yeniliyim mi yoksa ptesiyi beklemeden özele mi koşayım