Ben de aynısını yaşadım, üç gün sürdü, ancak kanama kesilip beyaz akıntıya döndükten iki gün sonra da adet oldum pat diye.. o yüzden hiç bir garantisi yok bu lekelerin.. yerleşme kanaması da olabiliyor, adet habercisi de.. sabredin, gecikmeyi bekleyip test yapın derimMerhabalar, yaşayanlar varsa yardımcı olabilir mi , adetime 5 gün kala akşam 9 gibi kahverengi bi leke geldi adetimin başladığını düşündüm, 5 6 saatte bi sadece lavaboya girdiğimde kırmızı kahverengi gibi bi kanamam oluyo ancak lavaboya gitmediğimde herhangi bi kanama gelmedi,2 gündür bu şekilde, yerleşme kanaması bu şekilde olan var mı, normalde ilişkiye girdiğim tarihe baktığımda tam bugünlerde yerleşme kanaması olması gerekiyo ama adet mi onu da bilmiyorum yardımcı olurmusunuz
Benimde Adet günüme 1 hafta varken kan geldi adet oldum sandım ama az ve leke şeklinde 2 kere geldi.adetim genelde agrılı olur ama şiddetli bi agrım yok. Gergin ve stresliyim.aynı zamanda uykuluyum sizce adet belirtileri mi yoksa yerleşme kanamasımı ?adet günüme 8 gün var
Adet gününüzden 1 hafta önce olur yerleşme kanaması ama bazen daha sonra da olabiliyor gününüz geçerse bı kaç gün bekleyip test yapin
Adet gününüzden 1 hafta önce olur yerleşme kanaması ama bazen daha sonra da olabiliyor gününüz geçerse bı kaç gün bekleyip test yapin
Lütfen yardımcı olur musunuz çok heyecanlıyımBenimde Adet günüme 1 hafta varken kan geldi adet oldum sandım ama az ve leke şeklinde 2 kere geldi.adetim genelde agrılı olur ama şiddetli bi agrım yok. Gergin ve stresliyim.aynı zamanda uykuluyum sizce adet belirtileri mi yoksa yerleşme kanamasımı ?
Canım çift çizgi var hamilesindir kan testi yaptır bideArkadaşlar dün adet olmam gerekiyordu ama 3 gundur 1 damla kadar var yok peceteye kanli akinti geldi sadece hergün 1 kere ilk geldiği gün yani adete 3 gun kala idrarda gebelik testi negatif çıktı bugün ovulasyon testi yaptım sizce bu yaşadığım yerlesme kanamasi mi hamilemiyim Eki Görüntüle 2067374
bugune randevu aldım akşam 16.45 de kadın doğumda inşallah hamileyimdir.Canım çift çizgi var hamilesindir kan testi yaptır bide
Benim adetimin 7.günü bugün hala çok azcık kan geliyor bitsin tekrar test yapacağım canım ama üstüne görme olsa ilk 3 gün yoğun olur muydu bilemedim sende inşallah hayırlı haberler alırsınbugune randevu aldım akşam 16.45 de kadın doğumda inşallah hamileyimdir.
canım normal adet gören kişi hamile olamaz demişti doktorum bence sende bi kan testi yaptır ama bence hamile değilsin
Tekrar test yapsana canımkızlar adet günüm her ay 2 gün 4 gün mutlaka öne atardı her ay yazarım son 1 yıl hep böyle olmuş fakat bu ay ilk defa 1 gün geçti ve o gün ilk kahverengi akıntı gibiydi sonraki gün öğleye kadar kahverengi yoğunlaştı öğleden sonra falan koyu kırmızı kiremit rengi pıhtısız kandı ve bugün cok az kahveye döndü ve bitti normalde 6 günde biter toplasan 2 gün tam gelmedi bile gebelik testide yapmıştım adetten önce negatifti sizce bi ihtimal varmıdır böyle bişey yaşayan varmı pek ihtimal vermiyorum ama çok düzenli oldugu için garip geldi bu yaşadığım
Tekrar test yapsana canım
yaptım negatif hala kahve lekeler geliyor idrarda mutlaka çıkardı değil mi başka bi problem var sanırımTekrar test yapsana canım
Merhaba, biz de 7 aydır bebek düşünüyoruz. Bir sonraki adet tarihine 1 hafta var. Ovulasyon sonrası kasık ağrısı ve beyaz kıvamlı akıntım oldu. Bu sabah çamaşırımda kahve bir leke gördüm. Sonra wc de sanki akıntı ile aktı gibi. Başka bişey görmedim.Yerleşme kanaması olabilir mi? Tecrübe eden arkadaşlarım var mı?
Tabi ki kesin bilgi beklemiyorum, ama tecrübe etmiş kişilerin bir fikri olduğunu düşünüyorum.Akıntı kişiden kişiye göre değişiyor. Kimi yerleşme kanamasını regl gibi yaşarken, kimisi lekelenme şeklinde yaşıyor. Bazıları da hiç yaşamıyor. Bizim buradan kesin bir şey söylememiz yanlış olur. En kesin sonuç, adetiniz geçtikten sonra kan testi yaptırmanızla ortaya çıkar.
Tabi ki kesin bilgi beklemiyorum, ama tecrübe etmiş kişilerin bir fikri olduğunu düşünüyorum.
merhabalar benden bugün kan geldi ama acık renkte pembemsi böyle adet kanaması gibi kırmızı değildi leke gibi duruyor çok kan gelmiyor zaten acaba üstüne görme mi bebek kendini belli mi etti acaba cok heycanlandım bu arada 2 gün önce evde idrar testi yapmıştım sonuc negativ cıktı bugünde bu kan gelmesi benim kafamı karıstırdı hafif kasık agrılarım var bu kan gelmesi üstüne görme mi? testi tekrar yapmalımıyım?
Canım aynı şeyi ben yaşadım adetime bir hafta kala da lekelenmem olmuştu test yaptim silik ikinci cizgi vardı. Daha sonra adetimin tam gününde kahverengi lekelenmeyle başlayan sonra kırmızıya dönen bir günlük cok hafif kanamam oldu sonra geçti perşembe doktor randevum var hayırlısı bakalımkızlar adet günüm her ay 2 gün 4 gün mutlaka öne atardı her ay yazarım son 1 yıl hep böyle olmuş fakat bu ay ilk defa 1 gün geçti ve o gün ilk kahverengi akıntı gibiydi sonraki gün öğleye kadar kahverengi yoğunlaştı öğleden sonra falan koyu kırmızı kiremit rengi pıhtısız kandı ve bugün cok az kahveye döndü ve bitti normalde 6 günde biter toplasan 2 gün tam gelmedi bile gebelik testide yapmıştım adetten önce negatifti sizce bi ihtimal varmıdır böyle bişey yaşayan varmı pek ihtimal vermiyorum ama çok düzenli oldugu için garip geldi bu yaşadığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?