ay canım adetin mi geldi ondan agrın sancın var :/niye agrın var ki canım belki adetin gelcektir ondan agrın olabilir bekle bakalım adetini gelmezse test yaptır canım
dedim ya canim adet oldum diye ♡niye agrın var ki canım belki adetin gelcektir ondan agrın olabilir bekle bakalım adetini gelmezse test yaptır canım
evet ben yanlış anlamışım adet sancısı cok kötü ya :)dedim ya canim adet oldum diye ♡
Canm benim ben senle aynı durumdayım benimde adetten 3 gun once kahverengi leke geldi ama ağrı ile geldi 2 gündür devam etti bugün hiç gelmedi yarın adet günüm bakalım korkuyorum bende test yapmaya 18 aydır hep negatif görmekten pozitifi görmeyi unutmusummerhabalar benden bugün kan geldi ama acık renkte pembemsi böyle adet kanaması gibi kırmızı değildi leke gibi duruyor çok kan gelmiyor zaten acaba üstüne görme mi bebek kendini belli mi etti acaba cok heycanlandım bu arada 2 gün önce evde idrar testi yapmıştım sonuc negativ cıktı bugünde bu kan gelmesi benim kafamı karıstırdı hafif kasık agrılarım var bu kan gelmesi üstüne görme mi? testi tekrar yapmalımıyım?
Benim de hafif ağrılarım var. Geç döllenme mi oldu nedir çözemedim bu durumu. Konuyla ilgili ne bulsam okudum. İnşallah sen de hamilesindir bu ay. Beklemek çok zor, Allah sabır versinCanm benim ben senle aynı durumdayım benimde adetten 3 gun once kahverengi leke geldi ama ağrı ile geldi 2 gündür devam etti bugün hiç gelmedi yarın adet günüm bakalım korkuyorum bende test yapmaya 18 aydır hep negatif görmekten pozitifi görmeyi unutmusum
Hemde nasil çok zor beklemek inşallah hamileyizdir canm insallahBenim de hafif ağrılarım var. Geç döllenme mi oldu nedir çözemedim bu durumu. Konuyla ilgili ne bulsam okudum. İnşallah sen de hamilesindir bu ay. Beklemek çok zor, Allah sabır versin
Rabbim gonlune gore versin canım benimde öyleydi adetimden 10 gün once geldi 3 gun sürdü bende bu ay adetimin gelmesini beklicem bakalım gelcek mi insallah gelmez beklemek cok zor :)Canm benim ben senle aynı durumdayım benimde adetten 3 gun once kahverengi leke geldi ama ağrı ile geldi 2 gündür devam etti bugün hiç gelmedi yarın adet günüm bakalım korkuyorum bende test yapmaya 18 aydır hep negatif görmekten pozitifi görmeyi unutmusum
İnşallah canm gelmez seninki benim adetim gelmedi yarın hastaneye gdcm bakalm inşallah güzel haberle donerimRabbim gonlune gore versin canım benimde öyleydi adetimden 10 gün once geldi 3 gun sürdü bende bu ay adetimin gelmesini beklicem bakalım gelcek mi insallah gelmez beklemek cok zor :)
Sorabilirsin tabiMrb kizlar bnde bise sorabilir miyim
Canim bugun benim adetimin ilk gunu ama olmadim kasik agrim var sag bacagima vuruyo dedim adet olcam ped taktim takarkende ic camasirimla vajinami kontrol ettim oldummu acaba diye pembemsi sari gi i bise bulasti ama islakti vajina hala kasik agrim var pede bakip duruyom bise yok wc ye gidip peceyle siliyorum yine bise yok agladim kotu bise mi yaptim hamile deilmiyim hasta mi olcam dite bebek cok istiyorummmmSorabilirsin tabi
Test yaptınmı pekiCanim bugun benim adetimin ilk gunu ama olmadim kasik agrim var sag bacagima vuruyo dedim adet olcam ped taktim takarkende ic camasirimla vajinami kontrol ettim oldummu acaba diye pembemsi sari gi i bise bulasti ama islakti vajina hala kasik agrim var pede bakip duruyom bise yok wc ye gidip peceyle siliyorum yine bise yok agladim kotu bise mi yaptim hamile deilmiyim hasta mi olcam dite bebek cok istiyorummmm
Yok.canim.esime bugun almasini.soyledim.ama.erken daha dedi cuma gunu randevum var kan testi yaptircam ins olmazsam ozamana kadar hic olmam ins sadece korktum boyle bise yaptim onlada karsilasinca sasirdim akinti galiba bilemiyorum canim yaTest yaptınmı peki
İstersen birkaç gün bekle öyle test yap
İnşallah öyledirYok.canim.esime bugun almasini.soyledim.ama.erken daha dedi cuma gunu randevum var kan testi yaptircam ins olmazsam ozamana kadar hic olmam ins sadece korktum boyle bise yaptim onlada karsilasinca sasirdim akinti galiba bilemiyorum canim ya
Evet canim 5 yildan sonra Allah izin verirse gecikir bazen evetİnşallah öyledir
Daha önce hiç gecikti mi peki
Olacaksa ilk bebeğinmi olacak
Evet canim 5 yildan sonra Allah izin verirse gecikir bazen evet
İnşallah bidaki aya olurAdet oldum kizlar onumuzdeki ay olur ins Allah im kismet ederse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?