yerleşme kanaması

Merhaba arkadaşlar, bata 4 gün kala pembe kanamam başladı, arada rengi kahveye dönüyor, sonra yine açılıyor. İki gündür böyle, hafif lekeler halinde, artmadan sürüyor. Yerleşme kanamasıdır diye ümit ediyorum. Önceki gebeliğimde olmamıştı, şimdi kafam karıştı. Adet habercisi mi yoksa yerleşme kanaması mı dün akşam çok şiddetli baş ağrım oldu. Nerdeyse sabaha kadar sürdü. Bir haftadır hafif sabah bulantısı ve sık idrara çıkma var.. şişkinlik ve gaz da cabası... Bu şekilde olup hamile kalan var mı?

Canm benim ben senle aynı durumdayım benimde adetten 3 gun once kahverengi leke geldi ama ağrı ile geldi 2 gündür devam etti bugün hiç gelmedi yarın adet günüm bakalım korkuyorum bende test yapmaya 18 aydır hep negatif görmekten pozitifi görmeyi unutmusum

Benim de hafif ağrılarım var. Geç döllenme mi oldu nedir çözemedim bu durumu. Konuyla ilgili ne bulsam okudum. İnşallah sen de hamilesindir bu ay. Beklemek çok zor, Allah sabır versin

Benim de hafif ağrılarım var. Geç döllenme mi oldu nedir çözemedim bu durumu. Konuyla ilgili ne bulsam okudum. İnşallah sen de hamilesindir bu ay. Beklemek çok zor, Allah sabır versin
Hemde nasil çok zor beklemek inşallah hamileyizdir canm insallah

Rabbim gonlune gore versin canım benimde öyleydi adetimden 10 gün once geldi 3 gun sürdü bende bu ay adetimin gelmesini beklicem bakalım gelcek mi insallah gelmez beklemek cok zor :)

Rabbim gonlune gore versin canım benimde öyleydi adetimden 10 gün once geldi 3 gun sürdü bende bu ay adetimin gelmesini beklicem bakalım gelcek mi insallah gelmez beklemek cok zor :)
İnşallah canm gelmez seninki benim adetim gelmedi yarın hastaneye gdcm bakalm inşallah güzel haberle donerim

Sorabilirsin tabi
Canim bugun benim adetimin ilk gunu ama olmadim kasik agrim var sag bacagima vuruyo dedim adet olcam ped taktim takarkende ic camasirimla vajinami kontrol ettim oldummu acaba diye pembemsi sari gi i bise bulasti ama islakti vajina hala kasik agrim var pede bakip duruyom bise yok wc ye gidip peceyle siliyorum yine bise yok agladim kotu bise mi yaptim hamile deilmiyim hasta mi olcam dite bebek cok istiyorummmm

Test yaptınmı peki
İstersen birkaç gün bekle öyle test yap

Test yaptınmı peki
İstersen birkaç gün bekle öyle test yap
Yok.canim.esime bugun almasini.soyledim.ama.erken daha dedi cuma gunu randevum var kan testi yaptircam ins olmazsam ozamana kadar hic olmam ins sadece korktum boyle bise yaptim onlada karsilasinca sasirdim akinti galiba bilemiyorum canim ya

Yok.canim.esime bugun almasini.soyledim.ama.erken daha dedi cuma gunu randevum var kan testi yaptircam ins olmazsam ozamana kadar hic olmam ins sadece korktum boyle bise yaptim onlada karsilasinca sasirdim akinti galiba bilemiyorum canim ya
İnşallah öyledir

Daha önce hiç gecikti mi peki

Olacaksa ilk bebeğinmi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…