adet günüme 8 gün varAdet gününüzden 1 hafta önce olur yerleşme kanaması ama bazen daha sonra da olabiliyor gününüz geçerse bı kaç gün bekleyip test yapin
İnşallah hamilesinizdir o zaman daha 8 gününüz olduğuna göre yerleşme kanaması olma ihtimaliniz çok yüksekadet günüme 8 gün var
ay inşallah ya cok sevindim :)İnşallah hamilesinizdir o zaman daha 8 gününüz olduğuna göre yerleşme kanaması olma ihtimaliniz çok yüksek
adet günüme 8 gün var daha bende acık pembe renginde geldi kanYarina kadar adet olmazsaniz tekrarlayin testi olablr acik pembesi yada kahverengi olurmus Ben yasamadim ama ole olanlar var diye duydum
Kan testi yaptir varsa cikar zatnadet günüme 8 gün var daha bende acık pembe renginde geldi kan
canim lekelenmen olurken sancin oldumuadet günüme 8 gün var daha bende acık pembe renginde geldi kan
oldu canım hafif kasık agrılarım vardıcanim lekelenmen olurken sancin oldumu
canım üstüne görmede olabilir korkma bence bi test al yap adetini bekle gecikirse test yap inşallah üstüne görmedir :)Kızlar merhaba iki gün sonra adet başlangcm oluyor.Ama dün hayatımda ilk defa açık pembe bi damlacık kan gördüm çamaşrmda bi daha devamı gelmedi tabii ben 6 aydr negatif gördüğğm için test yapmaya korkuyrm ne dersiniz ümitlenmeli miyim
evet canım gecmesini bekle gecikirse test yap bende 4 gün önce test yapmıstım negativ cıkmıstı adetim 10 gün gecikmişti cünkü 2 gün oncede benden kan geldi pembe rengindeydi hafif kasık agrısıda vardı bugün 3cu günüm kan gelmeye devam ediyor adet kanamasına benzemiyor yoğun kanama yok cünkü bende tekrar test yapmayı düsünüyorum negativ cıkar yine diye bende korkuyorum inşallah hamileyizdir ya :)Ne zormuş bu işler yahu.Gerçekten olumsuz çıkacak dye yusuf yusuf beklyrım batı. Ben geçmesini bekleyin en iyisi teşekkür ederim
amin inşallahİnşallah Rabbim hayrlısını versn tabi öncelikle.Senin baya geckmiş bat canm neden yapmyosn artık belli olur
rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallaholdu canım hafif kasık agrılarım vardı
amin inşallah hamileyimdir inşallah 3cu günüm bugün kan gelmeye devam ediyor cok yogun gelmiyor adet kanaması gibi degil burabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
bende 2 gun gecikmeli adet oldum bugun geberiyorum agridan sancidan canimamin inşallah hamileyimdir inşallah 3cu günüm bugün kan gelmeye devam ediyor cok yogun gelmiyor adet kanaması gibi degil bu
niye agrın var ki canım belki adetin gelcektir ondan agrın olabilir bekle bakalım adetini gelmezse test yaptır canımbende 2 gun gecikmeli adet oldum bugun geberiyorum agridan sancidan canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?