How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

yerleşme kanaması

dnz1

Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2017
128
32
18
merhabalar benden bugün kan geldi ama acık renkte pembemsi böyle adet kanaması gibi kırmızı değildi leke gibi duruyor çok kan gelmiyor zaten acaba üstüne görme mi bebek kendini belli mi etti acaba cok heycanlandım bu arada 2 gün önce evde idrar testi yapmıştım sonuc negativ cıktı bugünde bu kan gelmesi benim kafamı karıstırdı hafif kasık agrılarım var bu kan gelmesi üstüne görme mi? testi tekrar yapmalımıyım?

Yarina kadar adet olmazsaniz tekrarlayin testi olablr acik pembesi yada kahverengi olurmus Ben yasamadim ama ole olanlar var diye duydum

Adet gününüzden 1 hafta önce olur yerleşme kanaması ama bazen daha sonra da olabiliyor gününüz geçerse bı kaç gün bekleyip test yapin

Kızlar merhaba iki gün sonra adet başlangcm oluyor.o_O Ama dün hayatımda ilk defa açık pembe bi damlacık kan gördüm çamaşrmda bi daha devamı gelmedi tabii ben 6 aydr negatif gördüğğm için test yapmaya korkuyrm ne dersiniz ümitlenmeli miyim:oops:

Kızlar merhaba iki gün sonra adet başlangcm oluyor.o_O Ama dün hayatımda ilk defa açık pembe bi damlacık kan gördüm çamaşrmda bi daha devamı gelmedi tabii ben 6 aydr negatif gördüğğm için test yapmaya korkuyrm ne dersiniz ümitlenmeli miyim:oops:
canım üstüne görmede olabilir korkma bence bi test al yap adetini bekle gecikirse test yap inşallah üstüne görmedir :)

Ne zormuş bu işler yahu.Gerçekten olumsuz çıkacak dye yusuf yusuf beklyrım batı. Ben geçmesini bekleyin en iyisi teşekkür ederim:KK52:

Ne zormuş bu işler yahu.Gerçekten olumsuz çıkacak dye yusuf yusuf beklyrım batı. Ben geçmesini bekleyin en iyisi teşekkür ederim:KK52:
evet canım gecmesini bekle gecikirse test yap bende 4 gün önce test yapmıstım negativ cıkmıstı adetim 10 gün gecikmişti cünkü 2 gün oncede benden kan geldi pembe rengindeydi hafif kasık agrısıda vardı bugün 3cu günüm kan gelmeye devam ediyor adet kanamasına benzemiyor yoğun kanama yok cünkü bende tekrar test yapmayı düsünüyorum negativ cıkar yine diye bende korkuyorum inşallah hamileyizdir ya :)

İnşallah Rabbim hayrlısını versn tabi öncelikle.Senin baya geckmiş bat canm neden yapmyosn artık belli olur:KK56:

İnşallah Rabbim hayrlısını versn tabi öncelikle.Senin baya geckmiş bat canm neden yapmyosn artık belli olur:KK56:
amin inşallah:dua: adetim 10 gün gecikti idrar testi yaptım 3 gün önce işte baktım sonuc negativ cıktı canım cok üzülmüştüm testi yaptıktan 1 gün sonrada benden pembe renginde hafif kan geldi işte kan hala devam etmekte bende bekliyrm bitsin test yapcam yine:KK15:

amin inşallah hamileyimdir inşallah 3cu günüm bugün kan gelmeye devam ediyor cok yogun gelmiyor adet kanaması gibi degil bu
bende 2 gun gecikmeli adet oldum bugun geberiyorum agridan sancidan canim

Back