Yerleşme kanaması yaşayanlar

Merhabalar o ay hamile kaldiniz mi acaba benim de bugun adet günüm sabah yataktan kalkmadan atesimi olctum 37 dereceydi dedim tamam bugunde adet olmicam ama az once boyle acik kahve bi lekelenmem oldu çamaşırımda anlayamadim cunku tam adet günümde sicakligim düşer 36.5 a falan

Hayır o ay prolaktinim yükselmiş, ama suan hamileyim ve tam adet günümde kahverengi pembe şeffaf akıntıyla karısık sadece silince peceteye gelecek bir kerelik leke yasadım. Yerleşme kanamasıymıs.

Kesilmedi kisiden kisiye degisirmis ni durum mesela cnm
Ben şunu sormak istiyorum adetimin son günü ilişki yaşadım fakat prezarvatif ile sorun şu ki içimde kaldı bunun üzerine ertesi gün kullandım ilişkiden 5gun sonra adetmisim gibi koyu renk ile başlayan kırmızı renge dönen kanamam oldu ki adetime 20gun falan var 2tane pet kullandım ev her gidişimde idrar ile birlikte resmen kan gölü oldu bunun yerleşme kanaması ile bir ilgisi olabilir mi şuan korkum bu çünkü bekarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…