• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması yaşayanlar

Merhaba hanımlar bende yeni üye oldum sırf bu durumu konusmak icin... yaklasık 1 yıldır evliyiz hic korunmadık ve hamile kalamadım. Doktora gittik eşimin spermi 38 milyon cıktı ve bende de bi sıkıntı görülmedi.adetlerim hep cok düzenlidir 24 25 günde olurum ama bu ay 21inde olmam lazımdı 2 gün gecti hala olmadım ve bugün pembe akıntı başladı... ilk defa gecikti bukadar acaba bu yerleşme kanaması olabilir mi?
Merhabalar o ay hamile kaldiniz mi acaba benim de bugun adet günüm sabah yataktan kalkmadan atesimi olctum 37 dereceydi dedim tamam bugunde adet olmicam ama az once boyle acik kahve bi lekelenmem oldu çamaşırımda anlayamadim cunku tam adet günümde sicakligim düşer 36.5 a falan

Merhabalar o ay hamile kaldiniz mi acaba benim de bugun adet günüm sabah yataktan kalkmadan atesimi olctum 37 dereceydi dedim tamam bugunde adet olmicam ama az once boyle acik kahve bi lekelenmem oldu çamaşırımda anlayamadim cunku tam adet günümde sicakligim düşer 36.5 a falan
Hayır o ay prolaktinim yükselmiş, ama suan hamileyim ve tam adet günümde kahverengi pembe şeffaf akıntıyla karısık sadece silince peceteye gelecek bir kerelik leke yasadım. Yerleşme kanamasıymıs.

Kesilmedi kisiden kisiye degisirmis ni durum mesela cnm
Ben şunu sormak istiyorum adetimin son günü ilişki yaşadım fakat prezarvatif ile sorun şu ki içimde kaldı bunun üzerine ertesi gün kullandım ilişkiden 5gun sonra adetmisim gibi koyu renk ile başlayan kırmızı renge dönen kanamam oldu ki adetime 20gun falan var 2tane pet kullandım ev her gidişimde idrar ile birlikte resmen kan gölü oldu bunun yerleşme kanaması ile bir ilgisi olabilir mi şuan korkum bu çünkü bekarım 😔

Back