- Konu Sahibi petite woman
-
Teşekkürler kanamam geçen ay hastalık dönemim bittikten bir hafta sonra oldu ve iki gün damla halinde kahverengi lekeler oldu hasta olmam gerekiyor du 15 günüm geçiyor ilk test yaptigimda ikinci silikÖncelikle hoşgeldin.. Bu kaahverengi akıntı yyumurtlama zamanında olabiliyormuş senin adetinden sonra olduğuna göre öyle olabilir ama şuan adetin geçmiş ve hala var. Mutlaka bir kadın doğuma görün. Şimdi kanaman normal mi yoksa yine kahverengi mi?
Ya hiç korunmadim ben ilk kez bu ay böyle umutlendim bugünde çıkmayınca moralim çok bozuldu doktora gitmeye çok korkuyorum çünkü bu defa çok umutlendim benim anlamadim dün öyle iki cizgi çıktı bugün çıkmadı ama hem regl günüm geçiyor hem goguslerin çok sert vede göğüs damarların çok belirginleşti hemde akintim var beyaz olarak belki hamileyim diye çok umutlendimSadiye27 bu arada beta hcg yaptır bir de.. Ama işte bazen belli olmuyor böyle şeyler. Herkeste farklı belirtiler farklı haller oluyor. Hakkımızda hayırlısı..
tabi canim hayrlisi Rabbim nasip eder insAllah. Hemen gitme canim 10 gunu gecsin oyle git insallah bebis vardirÜzülme sıkma canını inşallah önümüzdeki ay hamiş olursun. Hem de 2017nin ilk hamişlerinden. Allah gönlüne göre versin canım. İnsanın içi burkuluyo ama olsun nasipten ötesi yok. Bende bilmiyorum mesela hamilelik var mı yok mu 4 gün önce gittim negatif çıktı. Biraz zaman geçsin diye bekliyorum bakalım.
Merhaba hanımlar araniza yeni katıldım simdi yerimde duraniyorum elimden birşey de gelmiyor ben bir buçuk senelik evliyim hiç korunmadim şimdi geçen ay hastalim bittikten bir hafta sonra bende. Kahverengi lekeler geldi sonra aldırış yapmadım normalde gecen ayın 26 Sina kadar adet olmam lazımdı ama hala olmadım bugün ayın 6 iki gün once test aldım yaptım çizginin birisi silik ti emin olamadim bugün yine yaptım test bu defada sadece bir çizgi çıktı lütfen bana yardımcı olun hem kanamam oldu hem goguslerime el vuramiyorum hem de goguslerimin damarları çok belirginleşti hemde akintim var hamile olabilir miyim acaba
En garanti kan testi ver icin rahatladin canimMerhaba hanımlar araniza yeni katıldım simdi yerimde duraniyorum elimden birşey de gelmiyor ben bir buçuk senelik evliyim hiç korunmadim şimdi geçen ay hastalim bittikten bir hafta sonra bende. Kahverengi lekeler geldi sonra aldırış yapmadım normalde gecen ayın 26 Sina kadar adet olmam lazımdı ama hala olmadım bugün ayın 6 iki gün once test aldım yaptım çizginin birisi silik ti emin olamadim bugün yine yaptım test bu defada sadece bir çizgi çıktı lütfen bana yardımcı olun hem kanamam oldu hem goguslerime el vuramiyorum hem de goguslerimin damarları çok belirginleşti hemde akintim var hamile olabilir miyim acaba
Stres yapma icin rahat olsun canm hayrlisi olsun hakimizdaHmmmmmm sağol inşallah o duyguyu taddirir Allah bizlere allahım tüm isteyenlere nasip etsin ama kafamdan çıkmıyor hiç acaba hamile miyim diye resmen stres oluyor ya inşallah hamileyim dır ben doktora gittim sorun yok dedi kocam gitmiyor doktora yani belki de kocamda bir problem vardır bilmiyorum inşallah olur ya çok umutlendim bu defa Allah boşa cikarmasin
Vardir tabi idrarda belli olmayip kanda belli olan varAmin amin inşallah ama bu idrar testinin yanılma payı var mıdır acaba ya
Aminnnn insAllah bekliyruz habrleriniYârin yaptircam haber veririm teskuleer Allah tüm isteyen herkese nasip etsin
Güzel haber ver bize inşallah..Yârin yaptircam haber veririm teskuleer Allah tüm isteyen herkese nasip etsin
Canım Kan testini yaptırdın mı?Yârin yaptircam haber veririm teskuleer Allah tüm isteyen herkese nasip etsin
Merhaba tam olarak sizinle aynı durumu yaşıyorum adetime 8gün var iki gündür lekeler geliyor sizin sonucunuz ne oldu acaba? Cvplarsanız çok sevinirimKizlar mrb. Yeni uye oldum . 2 yillik evliyim ve 1 sene korundum 2015 aralikta korunmam bitti doktorum 1 sene ilacin koruma etkisi oldugunu soyledi aralik ayinda bitmisti. Simdi adetime 10 gun kala ilkten pembe bir akinti sonra kahve akinti geldi 3 gun simdide damla damla geliyor dun betahgc 1.20 cikti suan 8 gun var adetime. Belim ve kasiklarim cok agriyor . Hamile olma ihtimalim varmidir daha once hic boyle birsey yasamadim adet duzenleyici kullandim aylarca halen kullaniyorum (progestan)
Yerlesme kanaması adet gunu geciktikten sonra oluyor benim bildiğim yani bebek en az 5 haftalıkken filanKızlar merhaba bende bu ay normalin dışında değişiklikler var şöyle özetliyeyim. Benim 1 oğlum var nisan 2012 doğumlu ve ikinci bebişi istiyoruz. Benim adet günüm cuma idi. Evet tam günde oldum ama ilk gün açık pembe ikinci günü kahve lekelenme oldu ve o akşam kesildi ertesi gün hiç gelmedi ondan bir gün sonra yine azıcık kahve leke ama ped dolmuyor tabi az az geliyor. Ben de dün sağlık ocağında kan testi yaptırdım adetten 5 gün önce yaptırmıştım şüphelerimden yola çıkarak birde işte dün pzrtesi yapıldı ilki 1.20 ikincisi 1.34 Ve şuan hala silince gelen ve damla gibi kahve leke var. Böyle bir durum yaşayan var mı? uzun oldu kusura bakmayın..
Canım prolaktin yüksekliği malesef ki adetlerin süresi kısaltıyor..Kızlar merhaba. Bir ay önce iki haftada bir dostinex kullandım. Süt hormonum 37 idi. Bu ay tam gününde kahverengi lekelenme oldu sadece. Adetimin üçüncü günündeyim ve kan yok gibi. Hiç bir şekilde adet sancısı göğüs ağrım olmadı hatta adet olmadan önce açılan iştahım bile olmadı. Bu durumu yaşayan ya da bilgi verebilecek olan var mı?
Yerleşme kanaması diyenler vardı okudum ama bu kadar düz şekilde hamile olamam sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?