Yerleşme Kanaması Yaşayanlar

Merhaba. Benim de suan hamilelik belirtilerim var. Reglime 1 hafta kala şişliklerim başlar ve adet olduğumda şişliğim inmeye başlardı. Ama bu sefer bir buçuk hafta önce başladı şişlikler ve reglim başlamadan 2-3 gün öncede şişliğm indi. normalde 28 günde bir 10 gün regl olurum bu sefer 26. Günde 5-6 gün regl (kahverengiydi)oldum. Ve hala da kasıklarımda batmalar var test yaptırmayada korkuyorum. 🤭 Bir fikri olan var mı?
Merhaba hamile misiniz acaba

Kizlar merhaba nasilsiniz guzel anne adaylari bisey sorucam yerlesme kanamasi olurken kan versek cikar mi beta hcg bilgisi olan varmi acaba?

Merhaba. Benim de suan hamilelik belirtilerim var. Reglime 1 hafta kala şişliklerim başlar ve adet olduğumda şişliğim inmeye başlardı. Ama bu sefer bir buçuk hafta önce başladı şişlikler ve reglim başlamadan 2-3 gün öncede şişliğm indi. normalde 28 günde bir 10 gün regl olurum bu sefer 26. Günde 5-6 gün regl (kahverengiydi)oldum. Ve hala da kasıklarımda batmalar var test yaptırmayada korkuyorum. 🤭 Bir fikri olan var mı?
Test yaptınız mı acaba

Merhaba hanımlar, 8 aydır korunmasız ilişkiden sonra (denemeler hüsran) ilk defa geçen ay laboquik yumurtlama testi ile yumurtamı takip ettim (telefon uygulamaları hikayeymiş arada baya gün farkı var bunu anladım) ilişkilerimizi yaptık yine klasik. Neyse, yumurta çatlamasından sonra 11. ve 12. günler kaset test yaptım negatif çıktı silik bile değil. Derken 13. gün yani dün kahverengi bazen pembe karışık akıntı geldi, bugün 14. gün yine kahverengi sildikçe pembe olan akıntı devam ediyor, hareket ettikçe ayağa kalktıkça vs akıntı oluyor geçiyor. sancı hiç yok.

Normalde adetim başladı desem, benim ilk günden sancılarla birlikte yoğun bir kan akışı olurdu o da yok. Ayrıca kasıkta batmalarım, belime arada iğne batırıyorlar gibi bir sızı var ve halsizliğim var elim kolum kalkmıyor sanki bacaklarımda derman yok gibi çok değişik ilk defa böyle adet başlıyor bende (eğer adetse tabi)

Benim merak ettiğim şu, bu akıntı yerleşme kanaması ise kaç gün sonra test yapmam gerekir? bitmesini beklemeden kan testi yaptırıp pozitifi görenler oldu mu?

Yardımlarınızı bekliyorum, lütfen bir ses verin psikolojim alt üst artık.

Merhaba arkadaşlar yeni üyeyim. En son Eylül'ün 19 u adet oldum 4 gün sürdü. Normal adet oldu yani. Üstünden 10 gün geçti. Bı lekelenme geldi ve sürekli adet günüme kadar adet ağrım bel agri bacak göğüs ağrısı sürdü. Adetime 2 gün kaladan şimdiye kadar yani 6 gündür süren ilk önce pembe sonra kahverenkli sonra sari gibi akıntılarım olmaya başladı. Ama günde iki defe birdefa lekelenme şeklinde ve sürekli adet agrm var.adetim ha geldi diyorum gelmiyo.ilk defadır böyle başıma birşey geldi. Evliyim. Acaba ne ola bilir böyle durum yaşayan varmı aranızda ? Test yaptım iki defa ikiside ayrı marka test bir kaç saat sonra silik çizgi çıkıyor. Ama kanamada oluyo yani ama çok küçük parmak kesince gelen kan gibi köyü kahve

Merhaba benim de 7 gündür adetim gecikiyor dün sabah çok az bişey kanamam oldu pıhtılaşma da oldu ama çok az ondan sonra hiç görmedim napmaliyim bana yardımcı olursanız sevinirim

X