Merhaba hanımlar, 8 aydır korunmasız ilişkiden sonra (denemeler hüsran) ilk defa geçen ay laboquik yumurtlama testi ile yumurtamı takip ettim (telefon uygulamaları hikayeymiş arada baya gün farkı var bunu anladım) ilişkilerimizi yaptık yine klasik. Neyse, yumurta çatlamasından sonra 11. ve 12. günler kaset test yaptım negatif çıktı silik bile değil. Derken 13. gün yani dün kahverengi bazen pembe karışık akıntı geldi, bugün 14. gün yine kahverengi sildikçe pembe olan akıntı devam ediyor, hareket ettikçe ayağa kalktıkça vs akıntı oluyor geçiyor. sancı hiç yok.
Normalde adetim başladı desem, benim ilk günden sancılarla birlikte yoğun bir kan akışı olurdu o da yok. Ayrıca kasıkta batmalarım, belime arada iğne batırıyorlar gibi bir sızı var ve halsizliğim var elim kolum kalkmıyor sanki bacaklarımda derman yok gibi çok değişik ilk defa böyle adet başlıyor bende (eğer adetse tabi)
Benim merak ettiğim şu, bu akıntı yerleşme kanaması ise kaç gün sonra test yapmam gerekir? bitmesini beklemeden kan testi yaptırıp pozitifi görenler oldu mu?
Yardımlarınızı bekliyorum, lütfen bir ses verin psikolojim alt üst artık.