• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yerleşme kanaması yaşayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Senin yine hiç Bi sorunun yok dua et inşallah eşindede Bi sorun çıkmaz kilon varsa biraz diyet yap instqramdan takip ettiğim biri var 5 yıllık evliydi onuda hiç Bi sorunu yoktu eşide saqlıklıydı şimdi 5 aylık hamile ama o çok diyet yaptı çok kilo verdi sonra oldu.
Inşallah başladım diyete. Uyduğum sürece haftada 1 kiloyu garanti veriyorum.

Vermeye çalış bende şimdi elimde olmadan kilo veriyorum diyet yapıyorum ama abur cubur eksik olmuyor ona rağmen kilo veriyorum çok şükür inşallah bu ay çok ümitliyim şu macun dan dolayı inşallah artık bende anne olurum🤲🤲😭😭
Inşallah allah hayırlısıyla nasip etsin. Ben biraz ümidi kestim daha doğrusu üzerine düşünmemeye çalışıyorum

Inşallah allah hayırlısıyla nasip etsin. Ben biraz ümidi kestim daha doğrusu üzerine düşünmemeye çalışıyorum
Bende bir ara denedim ama olmuyor eşimin ailesiyle aynı apartmanda yaşadıqımz için çaktırmadan başkaları üzerinden iqneliyorlar o yüzden yine eski halime döndüm Allah yardımcımız olsun

Bende tövbe tövbe.... Diyorum ama valla çok aqlıyorum kendimi online alışverişlerine verdim adamı batırdım bu ay😁🤣
Ben de bebek battaniyeleri ördüm 3 tane ilk dnemeye başladığımda. Internetten de kiyafetler almistim uyguna buldukca simdi hepsi hurçta bekliyor insallah giydirmek ortmek nasip oluur

Vermeye çalış bende şimdi elimde olmadan kilo veriyorum diyet yapıyorum ama abur cubur eksik olmuyor ona rağmen kilo veriyorum çok şükür inşallah bu ay çok ümitliyim şu macun dan dolayı inşallah artık bende anne olurum🤲🤲😭😭
Canım ne macunu nolur bana da söyle

Canım k. Bakma yeni qördüm instaqramdan c life diye Bi macun var çok kullanan hamile kalan ve ne rahatsızlıkları varsa qeçmiş olumsuz sonç qören bir iki kişi oda insandan insana deqişiyor bende pko var buqün 10.qündü içtim inşallah şifa olur saç dökülmelerim azaldı şimdilik tamam İnternet ortamı ama ben çok qüvendim umudum tekrar yeşerdi çünkü çok yorum var Bi bak istersen ... diye qeçiyor olursa linki atarım şmdi oradan bakarsın fiyatta çok uyqun 80 lira oldu 75 liraydı 2 hafta önce 5 lira tek zam qeldi inşallah sanada şifa olur Bi bak derim rahatsızlığın ne ayıptır sorması

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım k. Bakma yeni qördüm instaqramdan c life diye Bi macun var çok kullanan hamile kalan ve ne rahatsızlıkları varsa qeçmiş olumsuz sonç qören bir iki kişi oda insandan insana deqişiyor bende pko var buqün 10.qündü içtim inşallah şifa olur saç dökülmelerim azaldı şimdilik tamam İnternet ortamı ama ben çok qüvendim umudum tekrar yeşerdi çünkü çok yorum var Bi bak istersen .. diye qeçiyor olursa linki atarım şmdi oradan bakarsın fiyatta çok uyqun 80 lira oldu 75 liraydı 2 hafta önce 5 lira tek zam qeldi inşallah sanada şifa olur Bi bak derim rahatsızlığın ne ayıptır sorması

Canım k. Bakma yeni qördüm instaqramdan c life diye Bi macun var çok kullanan hamile kalan ve ne rahatsızlıkları varsa qeçmiş olumsuz sonç qören bir iki kişi oda insandan insana deqişiyor bende pko var buqün 10.qündü içtim inşallah şifa olur saç dökülmelerim azaldı şimdilik tamam İnternet ortamı ama ben çok qüvendim umudum tekrar yeşerdi çünkü çok yorum var Bi bak istersen .. diye qeçiyor olursa linki atarım şmdi oradan bakarsın fiyatta çok uyqun 80 lira oldu 75 liraydı 2 hafta önce 5 lira tek zam qeldi inşallah sanada şifa olur Bi bak derim rahatsızlığın ne ayıptır sorması

Back
X