• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yerleşme kanaması yaşayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba benim arkadaşım neredeyse 2. Adet gününe yaklaşmasına rağmen ne testte ne de kanda çıkmamıştı hamile oldugu. Geç döllenme deniyor sanırım bu duruma. 2. Adetine gün kala belirmişti. Insallah siz de öyle ahmielsinizdir
O kadar uzun süre çikmayabiliyo yani🤔benimde diger adetime 6 gün kaldi.

Kızlar bende pko var 4 yıllık evliyim maalesef bir kere bile hamile kalamadım kilom şuan 69 8 kilo verdim ve qeçen ay 5 ağustosta adet oldum ilk defa ilaçsız adet qördüm birde Bi çalı qibi ot vardı onu içtim adetim yine qelicek herhalde tam 15. qünde kıl kıl leke qördüm ve buqün de yine kıl kıl leke qördüm birkerede kremsi bir yapıyla kahverengi Bi leke qördüm 2 qün qeçti bu neydi anlamadım bu arada adetleri düzensiz linç etmeyin ot falan içtim diye insan her şeyi deniyor olmayınca Rabbim yardımcımız olsun

Kızlar bende pko var 4 yıllık evliyim maalesef bir kere bile hamile kalamadım kilom şuan 69 8 kilo verdim ve qeçen ay 5 ağustosta adet oldum ilk defa ilaçsız adet qördüm birde Bi çalı qibi ot vardı onu içtim adetim yine qelicek herhalde tam 15. qünde kıl kıl leke qördüm ve buqün de yine kıl kıl leke qördüm birkerede kremsi bir yapıyla kahverengi Bi leke qördüm 2 qün qeçti bu neydi anlamadım bu arada adetleri düzensiz linç etmeyin ot falan içtim diye insan her şeyi deniyor olmayınca Rabbim yardımcımız olsun
Niye linç olasın olur mu öyle şey. Soğan kürü denedin mi peki? Benim ablam pcolu ve soğan kürüyle hamile kaldı 3 çocuğu var şimdi.

Niye linç olasın olur mu öyle şey. Soğan kürü denedin mi peki? Benim ablam pcolu ve soğan kürüyle hamile kaldı 3 çocuğu var şimdi.
Yaptım canım aklına ne qeliyorsa boyum kısa kilom fazla karın bölqrm yaqlı ama şuan 69 kiloya düştüm c life macun var belki duymşsundr onu aldım adetim daha açılmadı daha onuda kullanamıyorum valla artık kafayı yicek qibiyim her ay bekliyorum ama hiç bişey yok

Yaptım canım aklına ne qeliyorsa boyum kısa kilom fazla karın bölqrm yaqlı ama şuan 69 kiloya düştüm c life macun var belki duymşsundr onu aldım adetim daha açılmadı daha onuda kullanamıyorum valla artık kafayı yicek qibiyim her ay bekliyorum ama hiç bişey yok
Ben de şuan 74 kiloyum ve 1.58 boyum ama 65 kilo.iken başladım hamile kalmaya çalışmaya yine olmadı. Clife duydum yumurtlamayi artırıyormuş ben bala alerjim olduğu için dhaa doğrusu bir cok gidaya var alerjim o yüzden hic denemedim onu. Allah hayırla evlat sahibi yapsın.

Aynı şeyleri yaşayan varmı merak ettim😊 adetten 5 gün önce cok açık pembe peceteye silince gelen bi kanama gördüm birdefalık. Üstüne düşmedim... Geçtigimiz pztesi adet olmam (adetlerim düzenlidir) gerekiyodu olmayınca o kanamanin yerleşme kanamasi olabilecegini düsünüp evde erken gebelik testi yaptım negatifti. Hala adet olmadığım için dün tekrar test yaptım yine negatif. Böyle bi durum yaşayıp testi negatif cıkıp hamile olduğunu ögrenen varmı? Kan testi yaptırmadım yurtdışında yaşıyorum burda hemen kan testi yapmıyolar malesef. Pzteside olmazsam doktorumu arıcam😊 çok teşekkürler.
Canım merak ettim o ay gebelik varmıymış?

Ben de şuan 74 kiloyum ve 1.58 boyum ama 65 kilo.iken başladım hamile kalmaya çalışmaya yine olmadı. Clife duydum yumurtlamayi artırıyormuş ben bala alerjim olduğu için dhaa doğrusu bir cok gidaya var alerjim o yüzden hic denemedim onu. Allah hayırla evlat sahibi yapsın.
Senindemi olmuyor çocuqun

Evet hormonlarimda sorun yok kist falan da yok ama henüz olmadi. Doktor takibini de yaptiramiyorum hastanelere gitmeye korkuyorum virüs yüzünden. Bu ay eşim baktiracak bakalım
Senin yine hiç Bi sorunun yok dua et inşallah eşindede Bi sorun çıkmaz kilon varsa biraz diyet yap instqramdan takip ettiğim biri var 5 yıllık evliydi onuda hiç Bi sorunu yoktu eşide saqlıklıydı şimdi 5 aylık hamile ama o çok diyet yaptı çok kilo verdi sonra oldu.

Bendede olmuştu ramazan ayında sahura kalktığım sıra pembe akıntgibi geldi adet olmam gerekiyodu o gün bende heralde kanama başlıyor dedim niyetlenmedim ertesi gün de biraz oldu bekliyorum bişey yok akşama şüphelenip test yapmıştım pozitif çıkmıştı.

Senin yine hiç Bi sorunun yok dua et inşallah eşindede Bi sorun çıkmaz kilon varsa biraz diyet yap instqramdan takip ettiğim biri var 5 yıllık evliydi onuda hiç Bi sorunu yoktu eşide saqlıklıydı şimdi 5 aylık hamile ama o çok diyet yaptı çok kilo verdi sonra oldu.
Ahhh şu pandemi. Pandemifen önce 70 kilodan 62 ye düşmüştüm diyetle. Pandemidden sonra geri aldımn.

Ahhh şu pandemi. Pandemifen önce 70 kilodan 62 ye düşmüştüm diyetle. Pandemidden sonra geri aldımn.
Vermeye çalış bende şimdi elimde olmadan kilo veriyorum diyet yapıyorum ama abur cubur eksik olmuyor ona rağmen kilo veriyorum çok şükür inşallah bu ay çok ümitliyim şu macun dan dolayı inşallah artık bende anne olurum🤲🤲😭😭

Back
X