- 24 Ağustos 2018
- 486
- 668
- 53
- Konu Sahibi Turkuazkizz
Merhaba. Yerleşme kanaması yaşayanlar nasıldı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde 36. Gün açık pembe peçeteye silince geldi dün 37. Gündü iki damla kadar pembemsi gelmiş yarın sabah ilk idrarla test yapıcam bendeadete yakın olmuştu benim. test yapmıştım çift çizgi çıkmıştı 1 kac gun sonra kahve kırmızı karışık bir renk akintim oldu çamaşırıma cok az gelmişti sonra kesildi
varsa zaten cikicaktir hayırlısı olsun inşallahBenimde 36. Gün açık pembe peçeteye silince geldi dün 37. Gündü iki damla kadar pembemsi gelmiş yarın sabah ilk idrarla test yapıcam bende
İnşallahvarsa zaten cikicaktir hayırlısı olsun inşallah![]()
Adet tarihimde olmustu kücük bı leke hatta adet olmusum sandm ama bı daha olmadıMerhaba. Yerleşme kanaması yaşayanlar nasıldı
Merhabalar son durumunuz nedir bende aynını yaşıyorum şuanAynı şeyleri yaşayan varmı merak ettimadetten 5 gün önce cok açık pembe peceteye silince gelen bi kanama gördüm birdefalık. Üstüne düşmedim... Geçtigimiz pztesi adet olmam (adetlerim düzenlidir) gerekiyodu olmayınca o kanamanin yerleşme kanamasi olabilecegini düsünüp evde erken gebelik testi yaptım negatifti. Hala adet olmadığım için dün tekrar test yaptım yine negatif. Böyle bi durum yaşayıp testi negatif cıkıp hamile olduğunu ögrenen varmı? Kan testi yaptırmadım yurtdışında yaşıyorum burda hemen kan testi yapmıyolar malesef. Pzteside olmazsam doktorumu arıcam
çok teşekkürler.
18 gün gecikti adetim. Idrar testim sali günü negatiftiMerhabalar son durumunuz nedir bende aynını yaşıyorum şuan
Çok tşk ederimBenım sadece peceteye gelen acık kırmızı akıntı oldu daha sonrası sadece idrar yaptıgım zaman goruyordum ıkı gun sürdü. 4 haftalık gebeydim bunlar olurken
Benim çok açık renkliydi adetten 4 yada 5 gün önceydi.Genelde adete yakın zamanda olur ama daha açık renkli ve kanamadan çok çok daha azdır yoğunluğu. Ama yine de adet kanaması sananlar oluyor...
...
Çok tşk ederimidrar testiniz negatifmiydi sizinde?
Tşk ederim cevap verdiğiniz içinYok hamileydim oldugu dun da 4 haftalık
o zaman bence yerleşme kanaması :) hayırlı olsun şimdidenBenim çok açık renkliydi adetten 4 yada 5 gün önceydi.
Bende de hala devam ediyor kahverengi sadece pecetede belli, dun test yaptim negatif . umudum yok ama18 gün gecikti adetim. Idrar testim sali günü negatiftihala adet olmadım.
o zaman bence yerleşme kanaması :) hayırlı olsun şimdiden
[/QUOTE
Malesefbugün gecikmenin 19.günü idrar testim yine negatifdi.
Merhaba benim arkadaşım neredeyse 2. Adet gününe yaklaşmasına rağmen ne testte ne de kanda çıkmamıştı hamile oldugu. Geç döllenme deniyor sanırım bu duruma. 2. Adetine gün kala belirmişti. Insallah siz de öyle ahmielsinizdirMerhaba. Yerleşme kanaması yaşayanlar nasıldı
Merhaba benim arkadaşım neredeyse 2. Adet gününe yaklaşmasına rağmen ne testte ne de kanda çıkmamıştı hamile oldugu. Geç döllenme deniyor sanırım bu duruma. 2. Adetine gün kala belirmişti. Insallah siz de öyle ahmielsinizdir