• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması yaşayanlar

*bahar*

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Mart 2007
466
585
628
Ankara
merhaba tüp bebek tedavisi ile hamileyim ,transferin 7. Günü başlayan ve 10 gündür devam eden sadece peçeteye silince görünen telve gibi akıntım var.Doktorum yerleşme kanaması dedi şu an 5 haftalık hamileyim ,her tuvalete gittiğimde korkuyorum bu akıntıdan...10-12 gün sürende varmış ilk 3 ay devam edende...buna benZer bi durum yaşayanlar tecrübelerini paylaşa bilir mi?

merhaba tüp bebek tedavisi ile hamileyim ,transferin 7. Günü başlayan ve 10 gündür devam eden sadece peçeteye silince görünen telve gibi akıntım var.Doktorum yerleşme kanaması dedi şu an 5 haftalık hamileyim ,her tuvalete gittiğimde korkuyorum bu akıntıdan...10-12 gün sürende varmış ilk 3 ay devam edende...buna benZer bi durum yaşayanlar tecrübelerini paylaşa bilir mi?
Benim de tahmini döllenmeden 10.gün gece siyah bir akıntı geldi, sancıyla beraber, hastalandım heralde dedim, sabah rengini görünce korktum. Hemen doktora gittik, bhcg 244 çıktı. Hamileymişim meğerse. Progestan hapları ve iğne verdi, kullanıyorum bakalım. Yarın kan vericem iki katına çıktıysa gersey nırmal, bu kamama da yerleşme kanaması diyecekler.. İnşallah öylefir inşallah bebeğim tutunuyırdur bana. İki gün oldu akıntı leke olarak devam ediyor. Siz nasıl oldunuz? Devam ediyor mu?

BEnimde adetim iki gün geçti adet oluyorum dedim ama sizin dediğiniz gibi sadece silince kahverengi leke geliyor iki gündür ama test yaptım idrar negatif çıktı hamilelik belirtim de yok napcam bilmiyorum

Back