• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme Kanaması Yaşayanlar Bilgi ve Tecrübelerinizi Bekliyorum

sier

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2009
2.733
10
116
Ankara
Arkadaşlar merhabalar..regl tarihim 13 Eylül..Ben her ay erken regl görürüm 5-6 gün kadar..Ve bu ay eşimle ilk kez bebek çalışmalarına başladık..Klasik söylenen regl gününden sonraki 12 ila 16.günler arası yumurtlama olduğundan dolayı biz 10.gün den itibaren (yani ayın 22 sinde başladık) çalışmalara başladık (dediğim gibi her ay erken regl gördüğüm için belki yumurtlama durumlarımda erken olabilir diye..) ve bugüne kadar yani 1 haftadır çok sıkı bi çalışma yaptık :kedi:
Ve bugün sabah afedersiniz tuvaletimi yaptıktan sonra peçetede çok açık kırmızımsı,pembemsi gibi yani az bi miktarda kanamaya yakın lekelenme gördüm..Sonrada gün içinde çamaşırımda bir iki damla gördüm..başkada olmadı şimdilik..
Sizlere sorum; bu topikte hamile arkadaşlar olduğu için mutlaka yerleşme kanaması olayını yaşayanlar olmuştur..yaşayan arkadaşlar beni bilgilendirirse sevinirim..Sizcede bu durum yerleşme kanaması olabilirmi veya başka bişey? Ve sizler bu kanamayı ne zaman yaşadınız? yani olmanız gereken regl tarihinden ne kadar önce gibilerinden soruyorum?
Cevaplayan herkese şimdiden çok teşekkürler arkadaşlar..a.s.

bence olabılır yerlesme kanaması canım benımde adetıme 10 gun falan varken 1 2 damla kanamam olmustu tabı yerlesme kanamasıymıs bu hıssedıyor ınsan zaten bıde calısmanız varsa ınsallah vardır bunca basından gecen olaylardan sonra allahım yuzunu guldurur ınsallah

inşallah yerleşme kanamasıdır canım.
benim adetime 1 gün kala 2 damla kahverengi lekelenme olmuştu
çamaşırımda farkettim başkada olmadı.
hayırlısı olsun

slm cnm benımde adetıme 1gun kala oldu ertesı gunde 12damla geldı sonrada olmadı 3 gunu test yaptım pozıtıf cıktı yanı hamıleyım ama gec döllenme olmuş daha keseyı göremedım ayın 8de görucem inşallah amın hayırlısı herkes için:emir_bebek:

yerlesme kacinci günde oluyor kizlar bi bilginiz varmi.. bildigim kadariyla 5.günden itibaren basliyormus...daha erken yerlesme olabilirmi...mesela yum.gününden sonra 2.gününde.....

bende de açık pembe leke gelmişti hatta ben adet olucam diye düşünüp hiç umursamamıştım.. Adet günüme 3 gün falan vardı sanırım bende çok ağrıda olmuştu sağ kasığım da sürekli bir şey batıyormuş gibi bir sızı vardı. Umarım yardımcı olabilmişimdir canıma.s.

Arkadaşlar merhabalar..regl tarihim 13 Eylül..Ben her ay erken regl görürüm 5-6 gün kadar..Ve bu ay eşimle ilk kez bebek çalışmalarına başladık..Klasik söylenen regl gününden sonraki 12 ila 16.günler arası yumurtlama olduğundan dolayı biz 10.gün den itibaren (yani ayın 22 sinde başladık) çalışmalara başladık (dediğim gibi her ay erken regl gördüğüm için belki yumurtlama durumlarımda erken olabilir diye..) ve bugüne kadar yani 1 haftadır çok sıkı bi çalışma yaptık :kedi:
Ve bugün sabah afedersiniz tuvaletimi yaptıktan sonra peçetede çok açık kırmızımsı,pembemsi gibi yani az bi miktarda kanamaya yakın lekelenme gördüm..Sonrada gün içinde çamaşırımda bir iki damla gördüm..başkada olmadı şimdilik..
Sizlere sorum; bu topikte hamile arkadaşlar olduğu için mutlaka yerleşme kanaması olayını yaşayanlar olmuştur..yaşayan arkadaşlar beni bilgilendirirse sevinirim..Sizcede bu durum yerleşme kanaması olabilirmi veya başka bişey? Ve sizler bu kanamayı ne zaman yaşadınız? yani olmanız gereken regl tarihinden ne kadar önce gibilerinden soruyorum?
Cevaplayan herkese şimdiden çok teşekkürler arkadaşlar..a.s.

inşalalh canım bebeğin geliyordur. Biliyorsun benim yumurtam geç çatladı ve adetime bir gün kala. aynı gün ve sonrası peetde kahverengi leke vardı. Dr büyük ihtimalle yerleşme kanaması dedi. Eğer daha erken çatlasaydı muhtemelem benim leklenmem daha erken olacaktı.

benim de 2 gün kala 1-2 damlacık kahverengi leke geldi
çoooooooooooooooook üzüldüm adet oldum diye bütün gün petle gezdim ama devamı gelmedi
çok şükür bebeğim benimleymiş

Merhaba arkadaslar bende 9 haftalık hamileyim.Benım adet gunum 10-15 gun gectıkten sonra kahverengı lekelenmem oldu.yanı hamıle oldugumu ogrendıkten sonra doktora fılan gıtmıstım.tekrar gıttım tabı boyle olunca ve doktor dıkkat etmemı soyledı ve bı daha olmadı cok sukur.Bazen gec döllenme oldugu zaman boyle olabılıyomus yoksa bı sorunum yoktu.doktorda olabılır yerlesme kanaması dedı.

arkadaşlar benimde bugün bikaç damla kan geldi adetyime 5 gün var. 2 gün önce jinekoloğa gittim sorun yok edi ama eğer hamileysem niye çıkmadı. dış gebelik olabilrmi? dış gebelikte bu tür kanama olurmu korkuyorummmmmmmm:(

kızlar benım adetime 2 hafta var hafif cok kanamam oldu acaba yerleşme kanaması olabilirmi 2 senedir beklıyoruz bebek olmasını

Ya kızlar sizi baya dir takip ediyorum yerlesme kanamasın ilk burda duydum size birşey danışmak istiyorum ben
Adetim 10 gün gecikti ve bugün sabah pembe akıntı geldi ve üstüne ilişkiye girdim ve pembe akıntı ara ara gene geliyordu sonra kan gibi gelmeye başladı adet gibi de değil çok ve sık gelmiyor ama bide kanpirtisi gibi birşeyler geliyo dedim gibi bugün kan geldi akşamına kan testi yaptı 1. 20 negatif çıktı doktora anlatım durumu 2 gün sonra bidaha test yap dedi ama bunu diyen doktor acil deki stajer pek guvenemedim sizce benim durum nedir bişey var midir başından geçen yada bilen lütfen yanıtlayın korkuyorum niye böyle oldu diye bebiş istiyorum ama bilmiyorum kafam karisti offfffff

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba. Adetime daha 2 gün var ve azönce çok az birkaç damlalık kan geldi peçwteye ve adet ağrılarım var adet mi olacam acaba direk kan gelerel başlamazdı adetim hiç. Yoksa yerleşme kanaması mı. Yerleşme kanaması birkaç damladan fazla olanınız oldu mu hiç?

Canim merak ettim adet mi oldun yoksa yerlesme kanamasimiydi ? Bende de bu ay kahverengi akinti var ama peceteyle sildigimde oluyor sadece pede gecmiyor bile. Senin gibi adet sancimda var ama hic boyle de olmamistim ;(

Buraya bakann yokmu benımde adetıme 10 gun kala aşırı kanamam oldu ve hala devam edıyo az az bugun 3. gün. Doktorm hamılelk olablır dedı yada duzenszlktende olablr dedı. Ama benım aslnda duzenszlk sorunum yok. Arada 10 günü geciyo özür oluyorm son bıkaç aydır ama yınede boyle ortalarda hıc kanama olmamştm bu kdar çok

Merhaba arkadaşlar bzde kaç aydr bebis istiyoruz ama hala olmadı ama dün akşam wc de çok az pembe kahve gibi aknti geldi önce emn olamadm snra tekrar olnca adet olcam sandm aksmdn beri öyle pecetye silnce çok az bisi geliyo adetime daha en az 2 3 gün var szce bu yerleşme olabilir mi tesst yapsam çıkar mı başka bi agrim falan yok ve adetm çok çok nadir erken gelr normalde hep ileri atar bide akşamdan beri nerdeyse bir avuç ortası kadar bile gelmedi umutlanmak istemiyorum ama bebisten çok istiyoruz szce olabilir mi bu sefer?

Merhaba arkadaşlar bzde kaç aydr bebis istiyoruz ama hala olmadı ama dün akşam wc de çok az pembe kahve gibi aknti geldi önce emn olamadm snra tekrar olnca adet olcam sandm aksmdn beri öyle pecetye silnce çok az bisi geliyo adetime daha en az 2 3 gün var szce bu yerleşme olabilir mi tesst yapsam çıkar mı başka bi agrim falan yok ve adetm çok çok nadir erken gelr normalde hep ileri atar bide akşamdan beri nerdeyse bir avuç ortası kadar bile gelmedi umutlanmak istemiyorum ama bebisten çok istiyoruz szce olabilir mi bu sefer?
Yardımcı olmaya çalışayım. Olablır tabı ınşllah oyledır. Sızın durumunuzda olup hamıle oldgunu öğrenen çok insan var. Ama yınede heveslenmemekte fayda var bi duzenszlkte olablır. Adet gününüzü beklesenız sızın için daha saglıklı. Yada çok istiyosanz ıdrar yada kan testı yapın.

Adet günume bi kaç gün var kan testi yaptırmam o daha çok yıpratıcı 2 defa yaptrdm daha öncelerde olmadı dayanamazsam yarn sabah idrar yapcm umutlanmak istemiyorum bi yandada çok istiyorum bakalm hayrlisi artk
Yardımcı olmaya çalışayım. Olablır tabı ınşllah oyledır. Sızın durumunuzda olup hamıle oldgunu öğrenen çok insan var. Ama yınede heveslenmemekte fayda var bi duzenszlkte olablır. Adet gününüzü beklesenız sızın için daha saglıklı. Yada çok istiyosanz ıdrar yada kan testı yapın.

Back