Arkadaşlar merhabalar..regl tarihim 13 Eylül..Ben her ay erken regl görürüm 5-6 gün kadar..Ve bu ay eşimle ilk kez bebek çalışmalarına başladık..Klasik söylenen regl gününden sonraki 12 ila 16.günler arası yumurtlama olduğundan dolayı biz 10.gün den itibaren (yani ayın 22 sinde başladık) çalışmalara başladık (dediğim gibi her ay erken regl gördüğüm için belki yumurtlama durumlarımda erken olabilir diye..) ve bugüne kadar yani 1 haftadır çok sıkı bi çalışma yaptık :kedi:
Ve bugün sabah afedersiniz tuvaletimi yaptıktan sonra peçetede çok açık kırmızımsı,pembemsi gibi yani az bi miktarda kanamaya yakın lekelenme gördüm..Sonrada gün içinde çamaşırımda bir iki damla gördüm..başkada olmadı şimdilik..
Sizlere sorum; bu topikte hamile arkadaşlar olduğu için mutlaka yerleşme kanaması olayını yaşayanlar olmuştur..yaşayan arkadaşlar beni bilgilendirirse sevinirim..Sizcede bu durum yerleşme kanaması olabilirmi veya başka bişey? Ve sizler bu kanamayı ne zaman yaşadınız? yani olmanız gereken regl tarihinden ne kadar önce gibilerinden soruyorum?
Cevaplayan herkese şimdiden çok teşekkürler arkadaşlar..a.s.
Ve bugün sabah afedersiniz tuvaletimi yaptıktan sonra peçetede çok açık kırmızımsı,pembemsi gibi yani az bi miktarda kanamaya yakın lekelenme gördüm..Sonrada gün içinde çamaşırımda bir iki damla gördüm..başkada olmadı şimdilik..
Sizlere sorum; bu topikte hamile arkadaşlar olduğu için mutlaka yerleşme kanaması olayını yaşayanlar olmuştur..yaşayan arkadaşlar beni bilgilendirirse sevinirim..Sizcede bu durum yerleşme kanaması olabilirmi veya başka bişey? Ve sizler bu kanamayı ne zaman yaşadınız? yani olmanız gereken regl tarihinden ne kadar önce gibilerinden soruyorum?
Cevaplayan herkese şimdiden çok teşekkürler arkadaşlar..a.s.