• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması yaşayanlar bakabilir misiniz ?

Peripella

Hiç birşey sebepsiz değildir.
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2014
2.756
4.060
133
Hanımlar merhaba. Yerleşme kanamasını çok okudum ama nasıl olduğu hakkında bir bilgim yok. Şu an gebelik şüphesindeyim. Ne zaman olur nasıl anlaşılır bilgilendirirseniz çok sevinirim 😊💕

iPad 'den gönderildi

Canım her gebelikte olmuyor ama ben iki hafta önce yaşadım ve çok korkmuştum düşük yapıyorum diye kanama koyu renkte oluyor ve çok az az geliyor düşük kanamasıyla çok farklıymış ve iki gün içinde falan kesiliyor kanama ve genelde hamileliğin ilk aylarında oluyor ben 4 haftalıkken yaşadım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım her gebelikte olmuyor ama ben iki hafta önce yaşadım ve çok korkmuştum düşük yapıyorum diye kanama koyu renkte oluyor ve çok az az geliyor düşük kanamasıyla çok farklıymış ve iki gün içinde falan kesiliyor kanama ve genelde hamileliğin ilk aylarında oluyor ben 4 haftalıkken yaşadım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim varsa daha 2 haftalık bu sürede olmaz heralde değil mi

iPad 'den gönderildi

merhaba kızlar

benım adetım 4 gun gectı. dun aksam bende cok cok az kan geldı. ama adet kanı gıbı degıldı. acık renklıydı sulanmıs gıbı..normalde adet olcagım gun once 3 4 damla kan gelırdı 2 saat sonra yogun sekılde kanamam olurdu. ama hala adet olmadım.

bu gelen kanımsı sey yerlesme kanaması olabılır mı ? cumartesı gunu kan tahlılı yaptırmayı dusunuyorum.tahlılde hamılelık gorunur mu ?

Back