G Gncnr Üye Kayıtlı Üye 7 Aralık 2024 152 14 13 23 Dün 04:58 Konu Sahibi Konu Sahibi gulsevimm #21 loveinnovember .!.: 6 haftalık hamileyim gecikmenin 7. gününden sonra sırasıyla pembe, kahverengi, kırmızıyı da yaşadım. Kırmızı geldğinde düşük yapıyorum heralde diye gittim doktora kese duruyor dedi Genişletmek için tıkla... Bende aynı sırayla yaşadım ama şuan normal adet gibi görünüyor pıhtı çok bu defa nedense
loveinnovember .!.: 6 haftalık hamileyim gecikmenin 7. gününden sonra sırasıyla pembe, kahverengi, kırmızıyı da yaşadım. Kırmızı geldğinde düşük yapıyorum heralde diye gittim doktora kese duruyor dedi Genişletmek için tıkla... Bende aynı sırayla yaşadım ama şuan normal adet gibi görünüyor pıhtı çok bu defa nedense
loveinnovember Popüler Üye Kayıtlı Üye 15 Temmuz 2019 4.363 6.796 158 Dün 07:49 Konu Sahibi Konu Sahibi gulsevimm #22 Gncnr .!.: Bende aynı sırayla yaşadım ama şuan normal adet gibi görünüyor pıhtı çok bu defa nedense Genişletmek için tıkla... Benim de adet gibi geldi baya vardı sonra kesildi doktora gittiniz mi ne demişti
Gncnr .!.: Bende aynı sırayla yaşadım ama şuan normal adet gibi görünüyor pıhtı çok bu defa nedense Genişletmek için tıkla... Benim de adet gibi geldi baya vardı sonra kesildi doktora gittiniz mi ne demişti
B Badees Yeni Üye Kayıtlı Üye 11 Şubat 2025 95 35 3 29 Dün 09:20 Konu Sahibi Konu Sahibi gulsevimm #23 Gncnr .!.: Evet adet oldum baya ama pıhtı çok geliyor bu defa Genişletmek için tıkla... kimyasal olmuş olablirsinz regl gününüz gecikmiş miydi
Gncnr .!.: Evet adet oldum baya ama pıhtı çok geliyor bu defa Genişletmek için tıkla... kimyasal olmuş olablirsinz regl gününüz gecikmiş miydi