yerleşme kanaması ve gebelik testi

serheng

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2008
61
3
86
İçel Mersin
arkadaşlar herkese iyi geceler. bi konuda fikrinizi almak istiyorum.dünden beri pembe bi akıntım var ve yerleşme kanaması olduğunu düşünüyorum. eğer bu gün predictor ile test yaparsam çıkar mı sizce?:(

adetin geçtimi ? geçti ise kaçıncı günü..sadece kanama her zaman hamilelik belirtisi değildir..

kanama gibi değil zaten, pembe bi akıntı şekinde.çok fazla değil. adetime normalde 1 hafta var. ben de anlamadım ki:( göğüs uçlarım da acıyo,belki hamileyimdir dedim.çünkü,daha geçen salı doktordaydım ve rahimde ve yumurtalıklarda bi problem yok dedi. o yüzden başka bi ihtimal gelmedi aklıma

canım sanırım dediğin gibi ..eğer bir sorunun yoksa hamile olma ihtimalin yüksek..benimde adetime 4 gün kala kahverengi lekelenme tarzında çok az kanamam oldu..yerleşme kanamasıydı.inş.seninkide öyledir..

kanama gibi değil zaten, pembe bi akıntı şekinde.çok fazla değil. adetime normalde 1 hafta var. ben de anlamadım ki:( göğüs uçlarım da acıyo,belki hamileyimdir dedim.çünkü,daha geçen salı doktordaydım ve rahimde ve yumurtalıklarda bi problem yok dedi. o yüzden başka bi ihtimal gelmedi aklıma

hayatım adetine 1 hafta kala hiçbiridrar testi sonuç vermez ancak kanda baktırırsan şu dönemde olur bazı insanlarda bhcg idrara erken geçiyor benim mesela adetime 1 gün vardı hamile olduğumu idrar testinde öğrendim tabii iknci çizgi biraz silik oluyor biraz beklemelisin bence

Bencede beklemeye devam et, idrar testleri bu kadar erken doğru sonuç vermeyecektir.
Biraz daha sabret bence, sonra bizi haberdar etmeyi unutma yerimseniben

canım inşallah hamişsindir hayatım.benimde reglime 5 gün kala 1 damla şeklinde kahverengi lekem gelmişti ama hiç düşünmedim hamileyim diye.heh dedim erken regli oldum diye.ama reglime 1 gün kala evde test yaptım hemde ucuz testlerden ve hemişimm :)

pembemsi akıntı yumurtanın çatladığının göstergesidir.
hamilelikle ilgisi yoktur canım.siz bu dönem çalışın.
inşallah Rabbimin izniyle iyi haberlerini alırız.

canım bnece hamilesin çünkü benimde daetime 5-6 gün kala lekelenmelerim başlamıştı memeleriminde ucları inanılmaz acıyodu.yanlız benim lekelenmemelerim kahverengiydi.

merhaba arkadaşlar benim adetime 15 gün kala lekem geldi sonra kesildi yarın benim adet günüm ama hiç belirti yok ağrım sancım yok yani acaba yarın sabah test yapsammı

arkadaşlar hepinize teşekkür ederim. bugün doktora gittim, beta hcg tahliline bi bakalım dedi, ama ne yazık ki çarşamba günü öğrenebilcem:( burda tahlili direk doktora gönderiyorlar ve randevulu gösteriyorsun sonucu,normalde yarın çıkıyo ama doktor müsait değil:( sinir oldum bende,2 gün nasıl bekliycem diyorum. akıntım hala devam ediyo,kahveye dönmüş rengi. bi de hafif karın ve bel ağrım var.hayırlısı bakalım:)

guzelim biliyorum cok istiyorsun ama bence biraz sabret daha 6 gun varmis adetine bu akinti adet oncesi akinti da olabilir,yerlesme kanamasi da olabilir...bende yerlesme kanamasi veya pembe akinti olmadi ama olanlar da var tabi...hadi bakalim insallah adetin gecer insallah hamilesindir canim,test icin biraz bekle bence...erken donemde yapilan testler hamilelik olsa bile negatif sonuc verebiliyor ki bende öyle olmustu...sevgiler hersey gonlunce olsun.

Konu güncel olmadığından kapatıyorum..
Herhangi bir problemde bölüm sorumlusu (moderatör) ile irtibata geçebilirsiniz a.s.

Back
X