Yerleşme Kanaması ve Ağrı

icefrezya

🌼
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2013
1.292
2.311
333
Ankara
Arkadaşlar merhaba, Bat 19 Ekim, bu gün kahverengi lekelenme ve bir kaç damla kan geldiğini gördüm günlük pedde. Dün gece adet olacakmışım gibi ağrım başladı ve sabah namazında gördüm bu lekeyi. Şu saate kadar da az az yine pedime bulaşıyor, ağrım da çok az veya yok şeklinde değişiyor. Mide bulantı var ama istifra edecek şekilde değil. Sorularıma şunlar:
1- Yerleşme kanaması olması mümkün mü? (ayrıca adetlerim düzenlidir.)
2- Regl ağrım çok şiddetlidir normalde, dün geceki de şiddetli başladı ancak şuanda normal ya da hafif denecek şekilde. Yerleşme kanamasıyla beraber böyle bir ağrı mümkün mü?
3- İdrar testini ne zaman yapmam uygun olur?
4- Days Comfort isimli idrar testiyle ilgili tecrübeleriniz nedir?

Yerleşme kanaması olabilir rengi adet gibi kirmızıya donmediği sürece.
Benim adet günü gelmisti kahvrengi 1 hafta sürünce adete donmuyor diye kan tahlili yaptırmıştım..
idrar testi adet geçtikten sonra en dogru sonucu veriyor.

Teşekkür ederim. En iyisi beklemek bu durumda.

Bende normalde bugün hastalanmam gerekiyo ama 4 gün öncesinden kahverengi kanama geldi hergun çok az olarak bide 4 ay önce kurtaj olmuştum acaba hamilemiyim diye düşünmüyor değilim sizce kizlar

Bende normalde bugün hastalanmam gerekiyo ama 4 gün öncesinden kahverengi kanama geldi hergun çok az olarak bide 4 ay önce kurtaj olmuştum acaba hamilemiyim diye düşünmüyor değilim sizce kizlar

Kürtaj ve sonrası hakkında bilgim yok, kürtajdan sonra nasıldı adetleriniz? Belki o bir fikir verebilir.

Benim hiç bir zaman düzensiz olmadı kurtajdan sonra bile ertesi ay gününde geldi normalde bugün hastalanmam gerekiyo ama 4 gün öncesinden kahverengi gelince acaba dedim yerleşme kanamasını test yapmak için nekadar beklenmeli

Onu bende merak ediyorum, ne zaman yapılmalı diye, inşallah bilen birisi yazar. Size de çok geçmiş olsun.

Reglleriniz duzenliyse regl tarihi 4 5 gun gectikten sonra testte cikabilir kimisi reglden once ogreniyor ama en garantisi 4 5 gun gecmesi

Reglleriniz duzenliyse regl tarihi 4 5 gun gectikten sonra testte cikabilir kimisi reglden once ogreniyor ama en garantisi 4 5 gun gecmesi

Evimde erken gebelik testi var ama kendimi yapmamak için tutuyorum inşallah bekleyebilirsem bende geçmesini bekleyeceğim. Sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Teşekkür ederim cevap için.

Ewet ilk hamileligim de 4 gün geçmişti yaptigimda pozitifti ama nasip olması inşallah bu sefer olur teşekkür ederim birkaç gün beklicek yapmak için

Evimde erken gebelik testi var ama kendimi yapmamak için tutuyorum inşallah bekleyebilirsem bende geçmesini bekleyeceğim. Sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Teşekkür ederim cevap için.
Rica ederim erken gebelik testine cok guvenme canim kanda ciktigi halde benim ne erken gebelik nede normal idrar testinde cikmadi

Bende aynı durumdayım adet günüm 18 ekim notmalde ve şiddetli ağrım olur dün gece kahverenhi bir leke oldu bu günde çok az ve kahverengi ara ara kan geliyoe. Aprım nerdeyse hiç yok. Geçen adet sonrası laparraskopik hisreredkopi oldum. Ve perde vardı açıldı. Acaba o yüzden mi bu şekilde ağrısız koyu ve az bir adet oluyor olabilir miyi. Yerleşme kanaması olma ihtinali var mı evde erken gebelik testim var ama yapasım yok ne bileyim umarım her şey iyi olur

Yapılan işlemlerin etkisini bilmiyorum lakin beklemek en iyisi gibi şu anda. İnşallah hayırlısıyla nasib olur. Size de çok geçmiş olsun.

Teşek

Benim bat 13 ekim fakat ben halen adet olamadım (bu arada adetlerim düzenlidir 26-27 gün derken olurdum bugün 32. Gün)Erken gebelik testi silik çıkınca 3 defa kan verdim negatif (days comfort ta kullandım) hayırlısı Rabbim yüzümüzü güldürsün beklemedeyim adet olmazsam ptesi kan vericem

Bence gebesiniz arkadaslar. Durumunuz nedir ?

Arkadaşlar ben 16sında days comfort yaptım, ve 2. çizgi hemen belirdi. Kasık ağrılarım devam ediyor, lekelenme bu gün olmadı. Eğer regl olmazsam inşallah pazartesi kan vermek için gideceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…