• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme Kanaması ve Ağrı

Benim bat 13 ekim fakat ben halen adet olamadım (bu arada adetlerim düzenlidir 26-27 gün derken olurdum bugün 32. Gün)Erken gebelik testi silik çıkınca 3 defa kan verdim negatif (days comfort ta kullandım) hayırlısı Rabbim yüzümüzü güldürsün beklemedeyim adet olmazsam ptesi kan vericem
Son durum nedir?
Bence gebesiniz arkadaslar. Durumunuz nedir ?

Arkadaşlar ben 16sında days comfort yaptım, ve 2. çizgi hemen belirdi. Kasık ağrılarım devam ediyor, lekelenme bu gün olmadı. Eğer regl olmazsam inşallah pazartesi kan vermek için gideceğim.

Arkadaşlar ben 16sında days comfort yaptım, ve 2. çizgi hemen belirdi. Kasık ağrılarım devam ediyor, lekelenme bu gün olmadı. Eğer regl olmazsam inşallah pazartesi kan vermek için gideceğim.
Bugünden gitsene? Hem pazartesi tekrar verirsen ne kadar arttığına bakarsın.

Demir, b12 eksikliğim var. O yüzden sık sık kan vermek istemiyorum. Reglim olmayınca gönül rahatlığıyla gidip veririm inşallah.
Aslinda belirli aralikla kan verince kan tazeleniyor :)) bende beta takibinde verdm 5 tüp halada vermeue devam edicem. Yapcak bsy yok :))

Yerleşme kanaması genellikle adetten 4-6 gün önce olur.Miktar olarak çok az köyü yada pembemsi olabilir.Ayrıca yerleşme kanaması ile birlikte yerleşme ağrısı yani hafif ağrı olabilir.Devamı

Son düzenleyen: Moderatör:
Back