Arkadaşlar merhaba. Bir kaç damla şeklinde 3 gündür Yerleşme kanaması yaşıyorum. Bu sabah tekrar peçeteye geldi ama iç çamaşırıma çıkacak kadar değil . Adetime 2 gün kaldı ve erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Sizce erken mi yaptım yoksa bu yerleşme kanaması değil mi ? Daha önce bir dış gebelik geçirmiştim aynı lekelenme olmuştu o yüzden yerleşme diye düşünüyorum. Cevaplarsanız çok sevinirim
Arkadaşlar merhaba. Bir kaç damla şeklinde 3 gündür Yerleşme kanaması yaşıyorum. Bu sabah tekrar peçeteye geldi ama iç çamaşırıma çıkacak kadar değil . Adetime 2 gün kaldı ve erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Sizce erken mi yaptım yoksa bu yerleşme kanaması değil mi ? Daha önce bir dış gebelik geçirmiştim aynı lekelenme olmuştu o yüzden yerleşme diye düşünüyorum. Cevaplarsanız çok sevinirim
canım bende 3 günden beri lekenme tarzı yasıyorum bugun erken gebelık testi yaptım bnımde cıkmadı ve adetım 1 gün gecıktı bende daha oncesınden kımyasal gebelık gecırdım senın son durumun ne
Merhaba kızlar ben dünden beri adet sancısı gibi sancı yaşıyorum ödem var ve kahverengi lekelenme. Adet öncesi kahve akıntı mı acaba ? ama 36 saattir sürüyor. Yerleşme kanaması olmasından şüphelendim ama kan testi verdim negatif çıktı. Bilgisi olan varsa yardım lütfen merak içindeyim.