- 19 Ağustos 2021
- 30
- 2
- 23
- Konu Sahibi Artbeauty0
Öncelikle merhaba arkadaşlar. Benim yaşadığım ve benim içimi rahatsız eden bir durumum var. 20 Yaşındayım ve Bakireyim. 12 Ağustos tarihinde korunmasız bir şekilde, sürtünme yoluyla cinsel ilişkiye girdim(Yargılamazsanız Sevinirim). Fakat vajinanın içine giriş olmadı ve içeriye de bir boşalma olmadı.Benim ve partnerimin içi rahatsız olduğu için, Ella (Ertesi Gün Hapı) kullandık. Hapı ortalama 25 saat içinde kullandık. Hapı kullandıktan sonra herhangi bir belirti yaşamadım. Fakat ilişkimizden 8 gün sonra 20 Ağustos tarihinde adet oldum(Ortalama 2 gün erken adet oldum). 2-3 gün yoğun bir şekilde kanama oldu fakat diğer 1-2 gün lekelenme şeklinde geldi. Ağrılı ve sancılı bir şekilde geçti. 31 Ağustos tarihinde 2 kez test yaptım. İlk yaptığım test kiti (Oncemed) 2. Yaptığım test kiti (Predictor Early) ikisi de negatif çıktı. Bu süreç içinde herhangi bir belirti yaşamadım. 4 Eylül Cumartesi günü 1 kez (Oncemed) test yaptım ve o da negatif çıktı. Yumurtlama dönemine de denk gelmiyor fakat tedirginim.Birçok doktora sordum ve bu şekilde hamile kalmayacağımı ikna olmazsam test yaptırmam gerektiğini söylediler. Fakat test yaptıracak durumda değilim.11 Eylül tarihinde lekelenme geldi ve 12 Eylül aksam üzeri adet oldum. Son adetimi 20 Ağustos tarihinde olmuştum ve 2. Adetimi 12 Eylül tarihinde( Arada 23 gün süre farkı var) oldum. Normalde adetim 5. Güne kadar kan gelir. Geçen ay olduğu gibi de bu ay 3 gün çokça gelmesine rağmen bugünde çok az geldi. Yerleşme kanaması falan diyordu. Çok yoruldum. kalp çarpıntım oluyor bazen çok stres yapıyorum ve korkuyorum. Hamile kalma ihtimalim sizce var mıdır?
NOT: Lütfen yargılamadan cevap verirseniz çok müteşekkir olurum. Yeterince üzüldüm.
NOT: Lütfen yargılamadan cevap verirseniz çok müteşekkir olurum. Yeterince üzüldüm.