Yerleşme kanaması oldugu gün kan testi pozitif çıkar mı ?

Nedesemolmuyor1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2019
3.027
1.481
133
32
Yerleşme kanaması oldugunu düşünüyorum açık kırmızı çok az ve kesik kesik geldi 3-4 kez birdaha gelmedi kanama. Test yaptırdım negatif çıktı. Yerleşme kanaması olsaydı kanda çıkar mıydı yoksa kanamadan sonraki günlerde mi pozitif çıkar

Yerleşme kanaması varsa idrar testi de, kan testi de pozitif çıkar.
Yumurtlamadan 10gun sonra kanda çıkıyor zaten hamilelik.

Yerleşme kanaması varsa idrar testi de, kan testi de pozitif çıkar.
Yumurtlamadan 10gun sonra kanda çıkıyor zaten hamilelik.
Ama adetim yarın dün 3-4 kez çok az pembe kan geldi başka gelmedi. adetim düzenli olur ve kanama başladığında çok fazla gelir ilk gün koyu kırmızı ve agrılı olur dün sadece lekelenme oldu

Ama adetim yarın dün 3-4 kez çok az pembe kan geldi başka gelmedi. adetim düzenli olur ve kanama başladığında çok fazla gelir ilk gün koyu kırmızı ve agrılı olur dün sadece lekelenme oldu
Onun sebebini bilemiyorum ama idrar testi çıkmasa bile kanda mutlaka çıkar. Hani geç döllenme falan da değil baya oluşmuş bir hamilelik varken kanda çıkmaması imkansız.

Birisi yerleşme kanamasından 3-4 gün sonra kanda çıkar dedi öyle olabilir mi
2 hamilelik geçirdim ikisini de adetten 2 3 gün once öğrendim. Çevremde de bu dediğiniz gibi bir şey duymadım açıkçası ama. Yine de Allah gönlünüze göre versin. Insallah hamilesinizdir.

2 hamilelik geçirdim ikisini de adetten 2 3 gün once öğrendim. Çevremde de bu dediğiniz gibi bir şey duymadım açıkçası ama. Yine de Allah gönlünüze göre versin. Insallah hamilesinizdir.
Teşekkürler bekliycem mecbur ama adet kanaması değil eminim ve sol kasıgımda batma agrı oluyor

Merhaba ben araştırmacı doktor Senem Sadece ama sadece sizin gibi annelere bilimsel destek olmak amacı ile katıldım bu sayfaya. Öncelikle umarım bebeğiniz tatlı,mükemmel, mutlu olur. Haydi birlikte test durumuna bakalım. Danimarka'da insan embryo gelişimi, implantasyon öncesi gelişimi, dönemleri konusunda çalışıyordum, zira organ gelişmeleri konusunda uzmanım. Size seve seve doğru destek olmak isterim. Menstrual Kanama haftanız dördüncü haftadır. Bu hafta bir kaç gün önce implantasyon olur. Yumurtlamayı takip eden süreçte anne ve baba hücreleri birleşir ve bu hücreler bölünmeye başlar, ve uterusa doğru hareket eder. Bu süreç yaklaşık 7 ile 12 gündür. Yani menstrula evre beklediğiniz 7 günden birinde implantasyon olur. Ancak test yapmak için acele etmeyin, bırakın siz de o da birbirinize alışsın. 200-300 hücrelik minik balonumuzun dış kısmı trophoblastik hücrelerdir, plasentayı oluşturacak. Kan testinde çok az beta hCG bulunur ancak biraz bekleyin, hakikaten bekleyin. İdrara bundan 2 hafta sonra verilmeye başlar. Yani Menstrual gecikme döneminizden çok heyecanlıysanız 1 haftanın sonunda 1 idrar testi yapın, o hafta kan testinizi yaptırın. En iyi testi ile idrarda menstrual gecikme döneminizden 12-14 gün sonra alabilirsiniz.
Güzel haberlerinizi okumak iyi ki bilim kadınıyım dedirtiyor bana.

Merhaba test yaptınız mı sonuç nedir merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…