Yerleşme kanamasından olduğunu düşünüyorum ama sen yine de dikkat et ağır kaldırma çok ayakta kalma.. Doktorun bişey demediyse her şey yolundadır :)Kızlar 6+1 günlük hamileyim dün akşam su gibi kahverengi şeklinde akıntım oldu sabahta tekrarlayınca acile gittim randevum yarındı kese için ben bugun bebeği ve keseyi gördüm doktor kalp atışı daha bugun atmaya başlamış dedi ve sesini di dinletti bu sorun olurmu tecrübeli bir doktor kesenin iyi olduğunu söyledi ama akıntı olunca da korktum sizce sorun olur mu kalp atışını dinleyen varmı bu haftada
Yerleşme kanamasından olduğunu düşünüyorum ama sen yine de dikkat et ağır kaldırma çok ayakta kalma.. Doktorun bişey demediyse her şey yolundadır :)
Benim de kanamam oldu ama bir defa oldu tekrarlamadı. Tekrarlarsa hemen doktora git kanaman olduğunu söyle.. İçini de ferah tutİnşallah yaaa bazıları düşük yapmış bende çok korktum
Benim de kanamam oldu ama bir defa oldu tekrarlamadı. Tekrarlarsa hemen doktora git kanaman olduğunu söyle.. İçini de ferah tut
Benim de kanamam oldu ama bir defa oldu tekrarlamadı. Tekrarlarsa hemen doktora git kanaman olduğunu söyle.. İçini de ferah tut
Bence bu tarz durumlarda bir kaç doktora göstermek lazım canım. Ben öyle yapardım. Her yerde olduğu gibi işini iyi yapanda var umursamadan yapanda....Kızlar 6+1 günlük hamileyim dün akşam su gibi kahverengi şeklinde akıntım oldu sabahta tekrarlayınca acile gittim randevum yarındı kese için ben bugun bebeği ve keseyi gördüm doktor kalp atışı daha bugun atmaya başlamış dedi ve sesini di dinletti bu sorun olurmu tecrübeli bir doktor kesenin iyi olduğunu söyledi ama akıntı olunca da korktum sizce sorun olur mu kalp atışını dinleyen varmı bu haftada
Yani evet fazla devam ediyorsa git az lekemsiyse bir şey olmaz diyorlar zaten...Yarın kendi doktoruma gidecem şuan gelmiyor inşallah gelmez
Yani evet fazla devam ediyorsa git az lekemsiyse bir şey olmaz diyorlar zaten...
Takip et bence çok ciddi bir şey değil gibiLeke leke idrara çıktıktan sonra peçeteye silince gördüm doktor kesenin içinde kan olmadığını söyledi ama benim içim hala rahat etmedi
Takip et bence çok ciddi bir şey değil gibi
Bende şuan 13 haftalık hamileyim aynı şekilde 6 haftalıkken üç gün lekelenmem oldu doktor ayağa kalkma dedi iş yapmadım iğne ve progesteron kullandım çok şükür geçti umarım sizinkide geçer
Aslında dertlerimi paylaşıyoruz çok güzel ama olumsuz olayları da okuduğumuz için çok etkileniyoruz . Yani sırf bu yüzden tuşlu telefon alaşım varİnşallah yaaa bazıları düşük yapmış bende çok korktum
Aslında dertlerimi paylaşıyoruz çok güzel ama olumsuz olayları da okuduğumuz için çok etkileniyoruz . Yani sırf bu yüzden tuşlu telefon alaşım var
Sen hangi aşamadasın canımValla aynen öyle canım telefonu kaldırsak çevre var birde tüp bebek oldukları kolay bulmuyoruz bu çocukları haliyle çok evhamlıyız
Bilmiyorum ki ben daha ilk muayeneme cuma gideceğim şuan endişem kese var mıŞuan 6 haftadayım canım sen
Akıntı, lekelenme vs olur ama dikkatli tedbirli olmak lazım. Progestan başlattı mı doktorunuz?Kızlar 6+1 günlük hamileyim dün akşam su gibi kahverengi şeklinde akıntım oldu sabahta tekrarlayınca acile gittim randevum yarındı kese için ben bugun bebeği ve keseyi gördüm doktor kalp atışı daha bugun atmaya başlamış dedi ve sesini di dinletti bu sorun olurmu tecrübeli bir doktor kesenin iyi olduğunu söyledi ama akıntı olunca da korktum sizce sorun olur mu kalp atışını dinleyen varmı bu haftada
Bilmiyorum ki ben daha ilk muayeneme cuma gideceğim şuan endişem kese var mıvarsa içi dolu mu olacak
Akıntı, lekelenme vs olur ama dikkatli tedbirli olmak lazım. Progestan başlattı mı doktorunuz?