- 2 Nisan 2012
- 1.935
- 281
aynen canım benimde hiçbi gelişme yok test yapıyorum senin gibi ondada birşey yok geçen ay 28 inde olmuştum ama hesapladığımda kürtajdan sonra hep 35. gün adet görmüşüm yani 35. günüm yarın bakacağım artık ama bu zamana kadar hep batmalarım ağrılarım oldu artık anlam veremiyorum hicbirşeye.. milletin kaçgün önceden çıkıyormuş silikte olsa bende tık yok.. 21 inde de bi kanamam olmuştu daha öncede hiç böyle birşey yaşamamıştım yerleşme kanamasına yordum o yüzden ümidim kalmadı diyorum ama aslında adet görürsem çok büyük hayal kırıklığı yaşayacağım..
canım neden olmasın baksana ayın kaçı oldu kan tahlili yaptrsaydın keşke en azndan kesin sonuç beklemek zor bende gitdip yaptrmak istyrmda :):) gülerler daha 28 gün olmş die gdemyrm ama benm normal döngüm 23 gün bazen 24 ofofofofofoffofof ama negatif çıkıyr delircemm yaa olsa çıkardı diyrm sonra belki daha israradana tılmaya başlamadı diyrm rüyamda altın kolye kelebek felan gördüm bebeğinb olacapına delaletmiş herleyden umut edyrm işte geçen ayda doktor bu ay hamile olabilirsn demilti ama çıkmadı offfffffffffff offfffffffffff offfffffffffffff her ay beklemek ne zor en azndan sen hamile kaldığını bilebilyrssn bende oda yok hiç kalmadım 13 aydır bi yandan da bebebğini kaybetmişsin ama düşkten sonra kolay hamie kalınıyr die biliyorum hakkımızda hayrlısı atık nur benden sonra evlenenlern hepsinn bebebği var 5 6 ay önce yeni gene biri evlendi 2 ay öncede korunmayı bıraktı yumrtlama problemi vardı halloldu şimdi hamike beni aradı biryandan sevndm bir yandan buruldum beklemekten yoruldum :.8:8hayırlısı