- 2 Nisan 2012
- 1.935
- 281
bebek varsa muhtemel tarihim bu... öyle birşey varsa şimdiden geçirdiği aşamaları görmek istedim..birde arkadaşlar benim sol tarafımda batma gibi bir ağrı oluyor bunu yaşayan var mı..
ne oldu varmı bi haberrr bebek felan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bebek varsa muhtemel tarihim bu... öyle birşey varsa şimdiden geçirdiği aşamaları görmek istedim..birde arkadaşlar benim sol tarafımda batma gibi bir ağrı oluyor bunu yaşayan var mı..
ne oldu varmı bi haberrr bebek felan
ben tam 20 gün sonra yaptırdığımda pozitif çıkmıştı ama bence baktır belli olmaz bu işler.Ablam adeti gecikince hemen birgün sonra gittiğinde pozitif çıkmış.
biraz önce gene test yaptım bugün geçen ayki adet günüm ama silik milik hiçbirşey yok malesef.... hasta da olmadım daha ümidim azalıyor.. ama bekliyorum..
ne kadara geçti peki benmde dün adet günmdü yaptm malesef hiçbirşey çıkmadı 1 seneyi geçti bekleyeli artkkk bunaldımmm .((((((((((( 25 günm bugn ben 24 günde bir oluyrm
nur, bı testle daha baksaydın.. Yada dedigin gibi düzensizlik te olabilir.hayırlısı olsun ins,üzme kendını
biraz önce gene test yaptım bugün geçen ayki adet günüm ama silik milik hiçbirşey yok malesef.... hasta da olmadım daha ümidim azalıyor.. ama bekliyorum..
nasıl silik zaten silik olur
he pardn silk milk hiç bişey yok diyrsn anladm idrarda geç çıkabilir benmde dün adet günmdü bu sabah yaptm hiçbişey çıkmadı beklyrm tekrar dencem döllenmeye bağlı çıkabilr
iyi bi haber alırsam ilk buraya yazacağım herhalde bende bu gidişle.. :)))
kızlar ben de 5 haftalık hamileyim,yani kan testi sonuçlarına göre öyle.2 gündür çok açık pembe akıntı geliyo.bu yerleşme kanaması olabilirmi? ama internetten baktığımda döllenmeden sonra 6-10. gün olur diyo.benimki geç değilmi? acaba geç döllenme mi oldu? kasıklarımda da biraz ağrı var. çok korkuyorum. sizce bu yerleşme kanamasıysa benim muhtemel döllenme kaç gün önce olmuştur?cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar,çok tedirginim.
he pardn silk milk hiç bişey yok diyrsn anladm idrarda geç çıkabilir benmde dün adet günmdü bu sabah yaptm hiçbişey çıkmadı beklyrm tekrar dencem döllenmeye bağlı çıkabilr
kızlar ben de 5 haftalık hamileyim,yani kan testi sonuçlarına göre öyle.2 gündür çok açık pembe akıntı geliyo.bu yerleşme kanaması olabilirmi? ama internetten baktığımda döllenmeden sonra 6-10. gün olur diyo.benimki geç değilmi? acaba geç döllenme mi oldu? kasıklarımda da biraz ağrı var. çok korkuyorum. sizce bu yerleşme kanamasıysa benim muhtemel döllenme kaç gün önce olmuştur?cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar,çok tedirginim.
10 gün geçince çıktı öylemi bazılarınn 5 gün kala bile belli oluyr kişiden kişiye değişiyr iyi düşünemyrm artık heran gelebilir kırmızılar test yaptım çıkmadı zaten silik milk hiçbişey yok olsa çıkarcanım benim 10 gün geçince çıktı iyii düşün iyi olsun
10 gün geçince çıktı öylemi bazılarınn 5 gün kala bile belli oluyr kişiden kişiye değişiyr iyi düşünemyrm artık heran gelebilir kırmızılar test yaptım çıkmadı zaten silik milk hiçbişey yok olsa çıkar