Yerlesme kanamasi olabilirmi?

Yerlesme kanamasi olabilirmi?

• Hayir

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    3
  • Anket Kapalı .

Esr02

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2016
2.823
2.286
133
Merhaba bat tarihim 11 Ekim ama dün banyodan çıktığımda pembe bir leke olduğunu gördüm peçeteye sildikce az az geldi adet oldum sandım ped koydum pedede 1 lira bozuk para kadr kahwerengi leke gelmiş ve sonrasında sarıya döndü gece kesildi şuanda hala yok adetime 4 gun kaldı bebek istiyoruz yerlesme kanamasi olabilirmi kızlar yardımınıza ihtiyacım war test yapsam çıkarmı?

Benim adetime 5 gün vardı test yaptım 5 tl lik olanlardan pozitif çıktı CANIM şimdi 9 haftalık hamileyim sende yap

Canım ya inşallah hamilesindir. Senin hamile olmani o kadar çok isterim ki. Bu defa sağlıklı bi hamilelik olur inşallah. Istersen test yap ama çıkmazsa da üzülme daha erken olabilir. Yerleşme kanamasina çok benziyo

Allh razi olsun sana bnada olmayan herkesede nasip etsin rabbim insallhhh yerleşmedir test yapicm ama cikmayabilirde o yüzden cesaretim yok

yavrum benimde bat tarihim senle ayni ve aynen senin gibi 2 gun once pembe bi akinti ertesi gun 1 su damlasi kadar kan geldi ve durdu ve benimde son 4 gunum kaldi beraber insallah hamilelik haberi aliriz :)

Allh razi olsun sana bnada olmayan herkesede nasip etsin rabbim insallhhh yerleşmedir test yapicm ama cikmayabilirde o yüzden cesaretim yok
Haklısın canım çıkmayabilir belki daha çok yenidir adet gününü bekle istersen

yavrum benimde bat tarihim senle ayni ve aynen senin gibi 2 gun once pembe bi akinti ertesi gun 1 su damlasi kadar kan geldi ve durdu ve benimde son 4 gunum kaldi beraber insallah hamilelik haberi aliriz :)
Kuzum hamileyim şimdi test yaptim pozitif gördüm insallh sende pozitif gorursun

ayyyyy canim cok sevindim aayy allah kucagina almayi nasip etsin kuzummmm benim 4 gunum kaldi insallah insallah son 4 gun
Hadi bakalım bak buraya yaz o hayrli haberini merak ederim bnm için dua et kuzum 2 dusugüm war bu da aynı olur die korkuyorum

Hadi bakalım bak buraya yaz o hayrli haberini merak ederim bnm için dua et kuzum 2 dusugüm war bu da aynı olur die korkuyorum
yok yok olmaz insallah kotu dusunme hemen bi doktora git dusugu engellemek icin jel var muane etsin kan alsin degerlerine baksin ihmal etme

Bende de oldu okanama ve bendede sarıya doku büyük ihtimal yerlesme kanaması canm benm

Testi ne zaman yaptın buarada ucuzlardanmi yaptın Esr02

Ozaman 4 gün öncesinden öğrenmiş oldun demi canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…