Yerlesme kanamasiysa daha yeni yerlesmiyormudr hmn cikarmikiBenim adetime 5 gün vardı test yaptım 5 tl lik olanlardan pozitif çıktı CANIM şimdi 9 haftalık hamileyim sende yap
Canım ya inşallah hamilesindir. Senin hamile olmani o kadar çok isterim ki. Bu defa sağlıklı bi hamilelik olur inşallah. Istersen test yap ama çıkmazsa da üzülme daha erken olabilir. Yerleşme kanamasina çok benziyoMerhaba bat tarihim 11 Ekim ama dün banyodan çıktığımda pembe bir leke olduğunu gördüm peçeteye sildikce az az geldi adet oldum sandım ped koydum pedede 1 lira bozuk para kadr kahwerengi leke gelmiş ve sonrasında sarıya döndü gece kesildi şuanda hala yok adetime 4 gun kaldı bebek istiyoruz yerlesme kanamasi olabilirmi kızlar yardımınıza ihtiyacım war test yapsam çıkarmı?
Allh razi olsun sana bnada olmayan herkesede nasip etsin rabbim insallhhh yerleşmedir test yapicm ama cikmayabilirde o yüzden cesaretim yokCanım ya inşallah hamilesindir. Senin hamile olmani o kadar çok isterim ki. Bu defa sağlıklı bi hamilelik olur inşallah. Istersen test yap ama çıkmazsa da üzülme daha erken olabilir. Yerleşme kanamasina çok benziyo
yavrum benimde bat tarihim senle ayni ve aynen senin gibi 2 gun once pembe bi akinti ertesi gun 1 su damlasi kadar kan geldi ve durdu ve benimde son 4 gunum kaldi beraber insallah hamilelik haberi aliriz :)Merhaba bat tarihim 11 Ekim ama dün banyodan çıktığımda pembe bir leke olduğunu gördüm peçeteye sildikce az az geldi adet oldum sandım ped koydum pedede 1 lira bozuk para kadr kahwerengi leke gelmiş ve sonrasında sarıya döndü gece kesildi şuanda hala yok adetime 4 gun kaldı bebek istiyoruz yerlesme kanamasi olabilirmi kızlar yardımınıza ihtiyacım war test yapsam çıkarmı?
Haklısın canım çıkmayabilir belki daha çok yenidir adet gününü bekle istersenAllh razi olsun sana bnada olmayan herkesede nasip etsin rabbim insallhhh yerleşmedir test yapicm ama cikmayabilirde o yüzden cesaretim yok
Kuzum hamileyim şimdi test yaptim pozitif gördüm insallh sende pozitif gorursunyavrum benimde bat tarihim senle ayni ve aynen senin gibi 2 gun once pembe bi akinti ertesi gun 1 su damlasi kadar kan geldi ve durdu ve benimde son 4 gunum kaldi beraber insallah hamilelik haberi aliriz :)
Hamileyim bacimHaklısın canım çıkmayabilir belki daha çok yenidir adet gününü bekle istersen
ayyyyy canim cok sevindim aayy allah kucagina almayi nasip etsin kuzummmm benim 4 gunum kaldi insallah insallah son 4 gunKuzum hamileyim şimdi test yaptim pozitif gördüm insallh sende pozitif gorursun
Hadi bakalım bak buraya yaz o hayrli haberini merak ederim bnm için dua et kuzum 2 dusugüm war bu da aynı olur die korkuyorumayyyyy canim cok sevindim aayy allah kucagina almayi nasip etsin kuzummmm benim 4 gunum kaldi insallah insallah son 4 gun
yok yok olmaz insallah kotu dusunme hemen bi doktora git dusugu engellemek icin jel var muane etsin kan alsin degerlerine baksin ihmal etmeHadi bakalım bak buraya yaz o hayrli haberini merak ederim bnm için dua et kuzum 2 dusugüm war bu da aynı olur die korkuyorum
Bende de oldu okanama ve bendede sarıya doku büyük ihtimal yerlesme kanaması canm benmMerhaba bat tarihim 11 Ekim ama dün banyodan çıktığımda pembe bir leke olduğunu gördüm peçeteye sildikce az az geldi adet oldum sandım ped koydum pedede 1 lira bozuk para kadr kahwerengi leke gelmiş ve sonrasında sarıya döndü gece kesildi şuanda hala yok adetime 4 gun kaldı bebek istiyoruz yerlesme kanamasi olabilirmi kızlar yardımınıza ihtiyacım war test yapsam çıkarmı?
Haftasonu grdi araya gdicem pazartesi canımyok yok olmaz insallah kotu dusunme hemen bi doktora git dusugu engellemek icin jel var muane etsin kan alsin degerlerine baksin ihmal etme
Heralde öle canim pazartesi doktora gdicmBende de oldu okanama ve bendede sarıya doku büyük ihtimal yerlesme kanaması canm benm
Hadi hayırlı haberlerle git gel canmHeralde öle canim pazartesi doktora gdicm
Ewt cnm 4 liralık testten 2 saat olduTesti ne zaman yaptın buarada ucuzlardanmi yaptınEsr02
Ewt canim 4 gun öncesinden öğrendim dünde lekelenmem oldu isteOzaman 4 gün öncesinden öğrenmiş oldun demi canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?