• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması olabilir mi ?

LunaLovegoodd

Üye
Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba 🍀
18 aralıkta aşılama oldum 11. Gün aşılamanın açık kahverengi leke geldi beyaz akıntıyla karışık gibi öyle bi renk ama çok az. Regl me de 7 gün falan var. Heveslenmek istemiyorum gerçi ama yine de sormak istedim yerleşme kanaması olabilir mi ?

Arkadaşlar merhaba 🍀
18 aralıkta aşılama oldum 11. Gün aşılamanın açık kahverengi leke geldi beyaz akıntıyla karışık gibi öyle bi renk ama çok az. Regl me de 7 gün falan var. Heveslenmek istemiyorum gerçi ama yine de sormak istedim yerleşme kanaması olabilir mi ?
Mümkün. Ancak 18 aralıkta aşılama olduysanız reglinize daha az kalmış olması gerekmiyor mu? Çatlama sonrası 14-15 günde regl olunuyor çünkü

Insalalh hamileliktir yerleşme kanamasıdır canım bende 20 sinde yaptırdım 2. Aşılama beklemedeyim . Duphastondan kaynaklı olabilir burda okuduğum kadarıyla ama bende hiç olmadı duphaston bana etki etmedi o konularda

20 sinde aşılamam oldu 25 normal adet tarihimdi adetimde geçiyor artık ama daha 10. Günümdeyım ilacı bıraktıktan sonra olucam tutmazsa eğer ki çok tutmus gibi hissetmiyorum

Back
X