- 12 Kasım 2022
- 974
- 492
-
- Konu Sahibi Psg Seval V
AMİN canım inşallah vardır,ha bnce hemen test yapın siz rabbim gönlünüze göre versin inşallah bebiş vardır
yapınca haber verin merak ederimAMİN canım inşallah vardır,
hadi yaa anlamadm bende neyin nesi adet günümü bekliyorum adet olucam bence ama bakalm 8 gün kaldı adetimeBende sizin gibiyim adetime 12 gün var ve dün açık pembe kan geldi çok az az kan gelmeden 2 gün önce test yapmıştım negatif çıkmıştı şimdi nolucak bilmiyorum
dün kan vermiştim bugün sonucu çıktı hamile değilmişim ama kan niye geldi anlamadık tabii ayın 2sinnde yine gel bir daha kan testi yapalım dedihadi yaa anlamadm bende neyin nesi adet günümü bekliyorum adet olucam bence ama bakalm 8 gün kaldı adetime
adetine daha varmış seninde bekle biraz bence adete kaç gün kala çağırdı tekrardün kan vermiştim bugün sonucu çıktı hamile değilmişim ama kan niye geldi anlamadık tabii ayın 2sinnde yine gel bir daha kan testi yapalım dedi
Evet olabilir doktora gidin her yerleşme kanaması masum olmayabiliyorMerhaba kızlar adetim 6 sında bitmişti bugün 24 ü sabah kalktıgımda taharetten sonra peçeteyle sildiğimde ince damarlı pembe kan gibi seyler geldi peçeteye halende gittikçe sildikçe geliyor adetime daha 13 gün var korunmayı bıraktıktan sonra genelde gecikme yaşardım hiç erken adet görmedim yerleşme kanaması olabilir mi ama adetime daha çok var yaşayan bilgisi olan var mı hiç başıma gelmemişti
Benimde asla erken regl olmam hep 5 6 gün gecikir ama bu ay regl 6 gün kala 3 gün üst üste pembe lekkelenme oldu adetime 2 gün var bakalım inşallah bebiş vardırmerhaba regle daha 10 gün var kahverengiye döndü sildikçe kahverengi geliyor benmde gögüslerimde hassasiyet var şişkinlik var bu ay neydi bu anlamadm bende
inşallahh vardır adetiniz geçerse hemen test yapınBenimde asla erken regl olmam hep 5 6 gün gecikir ama bu ay regl 6 gün kala 3 gün üst üste pembe lekkelenme oldu adetime 2 gün var bakalım inşallah bebiş vardır
İnşallah bende onu bekliyoruminşallahh vardır adetiniz geçerse hemen test yapın
Cnm ne oldu senin adet oldun muMerhaba kızlar adetim 6 sında bitmişti bugün 24 ü sabah kalktıgımda taharetten sonra peçeteyle sildiğimde ince damarlı pembe kan gibi seyler geldi peçeteye halende gittikçe sildikçe geliyor adetime daha 13 gün var korunmayı bıraktıktan sonra genelde gecikme yaşardım hiç erken adet görmedim yerleşme kanaması olabilir mi ama adetime daha çok var yaşayan bilgisi olan var mı hiç başıma gelmemişti
evet oldumm ben hacamat yaptırmstm ondan sonra lekelenmeler olmuştu sorduk o yapabilirmiş vucudu temizliyormuşş birdahaki ayda devam ederse bi doktora gözükücemCnm ne oldu senin adet oldun mu
Hayırlısı cnm benim yarın pazartesi olmasam 8 günüm geçmiş olucak ve kan vermeye gidiceevet oldumm ben hacamat yaptırmstm ondan sonra lekelenmeler olmuştu sorduk o yapabilirmiş vucudu temizliyormuşş birdahaki ayda devam ederse bi doktora gözükücem
kırmızı ve devamlı gelen bi kanamaysa üstten görme değildir ama yine belli olmazKızlar merhaba. 7 Aylık evliyim. Korunmuyorum. 8 Aralıkta regl oldum. Bir sonraki regl tarihim 29 Aralık olacaktı 6 gün gecikti (bu gecikmenin ilk ve 2. Günümde kasıklarımda ağrı oldu ) ve 6.gün kahvemsi bir leke geldi sonra regl gibi kanama oldu. Bu gecikme süresinde benim midemde kuru bulantı oluşmaya başladı akıntı da eskisine göre bir tık arttı. Şimdi regl gibi kanamanın 2. Günündeyim sizce üstüne görme vs durumum var mı bilen varsa ? Bilgilendirebilir mi
hadi bakalm Allah gonlune göre versn güzel haberlerni bekliyorumHayırlısı cnm benim yarın pazartesi olmasam 8 günüm geçmiş olucak ve kan vermeye gidice